reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Dziewczyny jesteście kochane:) dzięki za wszystkie odpowiedzi. W takim razie nie martwie się już tymi pobolewaniami:)
A na pierwszą wizytę zrobię betę, krew i mocz bo boję się czy anemii nie mam bo rok temu to i żelazo i ferrytyne miałam na niskim poziomie brałam żelazo w tabletkach, ale nie zawsze i później już nie sprawdzałam. I zobaczę co lekarz mi zleci:)

reklama
hej

dzieci jeszcze spią, zaczeły kaszleć wczoraj, zapisałm ich do lekarki, jak wstaną to powoli się będziemy zbierać

ja pobolewania na dole brzucha tez mam, juz coraz mniej, na wizycie byłam 2 dni temu, wszystko ok, ale
lekarz dał mi duphaston i luteinę bo mówiłam mu, ze brzuch mnie dołem pobolewa, następną wizyte mam za 3 tygodnie

współczuję nieprzespanych nocek, przy najstarszym tak miałam, do 3 roku życia nie przespał ani 1 nocy,
natomist kolejna 2 była inna, praktycznie od urodzenia śpią całe noce, po 12 h

Hej ;)
Ja tkwię na zajęciach, bo dzis mam akurat wykłady.
Ej to normalne ze nic mnie nie boli? ;p czuje lekko brzuch to zakłuje, pociągnie, ale żadnych mocnych boli, no moze poza piersiami...

Niksa spokojnie, bedzie dobrze, ale skonsultuj sie lepiej z lekarzem

Hej dzisiaj byłam na tej becie teraz tylko już czekać do 15 za wynikiem w środe do gina dla spokojności :tak: Blair87 to dobrze że nic nie boli najważniejsze że dzidzia rośnie ;-)

Ja jutro na wizytę do gina się wybieram i próbuję intensywnie przekonać swój mózg, że beta nie będzie potrzebna :p

Niksa wiesz jak to u baby nie boli to sie przejmuje czy aby na pewno dziecko rośnie, jak boli to sie przejmuje czy wszystko jest dobrze ;p ale przy poronieniami zwijałam sie z bólu wiec teraz jestem pełna nadziei ze wszystko jest dobrze ;)

Trzymam mocno kciuki za wyniki Waszych bet ;D

Witam nowe mamusie :-)

Ja też już się nie moge doczekać wizyty a to dopiero za tydzień!
Z objawów to mnie bardzo bolą piersi i są obrzmiałe no i czuję ciągnięcia podbrzusza, pobolewania w pachwinach od niedawna.
Ja tym razem na beę nie poszłam bo mój gin mówi że to szkoda kasy ;-) no więc sobie darowałam :p w końcu na usg będzie widać co jest pięć.

reklama
Do góry