reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Dziś 30 dc, zastanawiam się czy się udało czy jednak nie... szczerze to nie mam objawów zbliżającej się @, generalnie zawsze przed ciągnie mnie dół brzucha, teraz cisza... czekam jeszcze dwa dni i robię test. Niedzielny wyszedł negatywny, może dlatego, że za szybko:confused2:

Krewetka wow jaka piękna beta! Moze bliźniaki? ;)

Mrówka to możemy sobie przybić piątkę z tym czekaniem...

Tanczzemna moze byc jeszcze za wcześnie na test

Temperatury nie mierze, jedyna obserwacja jaką prowadzę to śluz. Pojechałabym na bete, ale nie chce się nakręcać i spokojnie doczekać do terminu @.

A ja dziś byłam u lekarza (wg aplikacji 5 tydzień 2 dzien) i znowu nie dał żadnych skierowań na badania, powiedział ze za tydzień dopiero a w czwartek mam iść na usg. Nie moge się doczekać!! :)
A i zaczynam mieć coraz więcej nowych objawów :)

reklama
Kurcze to widze ze ja bede najduzej czekac na pierwsze USG bo ja mam miec w 12 tygodniu ciazy to wypada pod koniec marca...

Do góry