reklama
kitek85
Fanka BB :)
Kornelciu, GRATULACJE, dużo zdrówka
O, to napisz co Ci powie - u nas podobnie ten pępek wygląda. Dzisiaj sobie odpuściliśmy kąpiel, aby go nie zamoczyć i trzy razy dziennie przemywamy spirytusem na patyczku do uszu. Dokładnie w środku przeczyszczam. A mimo to nadal ten pępek nie odpada wrrrrrrJulisia idziemy jutro pępek pokazać doktorowi. Na pierwszy rzut oka pępek wygląda ok, ale jak rozchylę to w środku jest takie żywe dalej, ropy nie ma, zaczerwienienia nie ma. Zobaczymy co powie. Chusta super.
dolga
Dream a wlasnie u nas Dominik nie bardzo przy cycku zasypia, ale moze to i dobrze
Julisia super chusta, tez mam, ale jakos mi sie nie chce uczyc wiazac, a gdzie ja go w niej bede nosic :/
Kornlecia super gratuluje
aga tez tak mowilam po pierwszym porodzie hehe moze ci sie odmieni
Julisia super chusta, tez mam, ale jakos mi sie nie chce uczyc wiazac, a gdzie ja go w niej bede nosic :/
Kornlecia super gratuluje
aga tez tak mowilam po pierwszym porodzie hehe moze ci sie odmieni
szczesliwa.4
Kornelcia gratulacje :-)
reklama
ania_kropla
Kornelcia gratulacje! !!
Julisia fajna chusta...
Nie wiem czy i ja nie będę zmuszona pomyśleć o chuście bo młoda nie ma zwyczaju leżeć i patrzeć. .. spokojna jest jak śpi, cycuje lub ma smoka w buzi... a tak to ryczy... obawiam się ze nic nie zrobię jak przyjdzie mi z nią zostać samej. ..
Aga ja też po pierwszym porodzie mówiłam że nigdy więcej. .. ale dosyć szybko się z tego wycofalam. .. wierzę, że możesz zwyczajnie nie chcieć mieć więcej dzieci tak jak ja nie chce i nie planuje trzeciego... ale i tak boje się że mi się znowu instynkt odezwie. .. a mąż jest zdecydowany na wasektomie. ..
Julisia fajna chusta...
Nie wiem czy i ja nie będę zmuszona pomyśleć o chuście bo młoda nie ma zwyczaju leżeć i patrzeć. .. spokojna jest jak śpi, cycuje lub ma smoka w buzi... a tak to ryczy... obawiam się ze nic nie zrobię jak przyjdzie mi z nią zostać samej. ..
Aga ja też po pierwszym porodzie mówiłam że nigdy więcej. .. ale dosyć szybko się z tego wycofalam. .. wierzę, że możesz zwyczajnie nie chcieć mieć więcej dzieci tak jak ja nie chce i nie planuje trzeciego... ale i tak boje się że mi się znowu instynkt odezwie. .. a mąż jest zdecydowany na wasektomie. ..
Podziel się: