hej
jakies dołki mnie dzisiaj dopadają, może jutro wiecej optymizmu we mnie bedzie
małkus wg mnie najlepsze spacrówki s a Maclareny, lekkie, bardzo zwrotne, bardzo szybko sie składają, mało miejsca zajmuja, rozkładaja się na płasko, wygodne dla dziecka , prowadza się rewelacyjnie, tylko cena nie za fajna, ale uzywany maclaren XT - wg mnie najfajniejszy- mozna kupic bardzo ładny za 500 zł
blucat jak po wizycie???
Co do szczepień, najstarszy szczepiony wszystkimi podstawowymi, sredniak ominieta MMR ( moje 2 bardzo dobre znajome maja dzieci autystyczne po MMR-znam bardzo dobrze obie i jestem pewna, ze to po szczepieniu) , najmłodszy sczepiony tylko w szpitalu i 1 dawka WZW i dostał silny odczyn poszczepienny, teraz nie bede szczepic, nawet w szpitalu nie pozwolę,
ale od razu napiszę, że szanuje każdego decyzję i nigdy nikogo nie namawiam, żeby nie szczepił
my mieszkamy na wsi, moje dzieci praktycznie nie choruja, antybiotyk miały raz w zyciu, do przedszkola chodzą, jedza truskawki z krzaka, winogrona, poziomki, łażą po kałużach i codziennie sa na spacerze nie zaleznie od pogody, czesto inne troskiwe mamy zwracaja mi uwagę, ze za cienko je ubieram, tylko moje dzieci sa zdrowe a ich jedza 10 razy w roku antybiotyki, moje miały raz w zyciu