reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

natal84, ja raz jestem spokojna raz płaczliwa nerwowa raczej nie jestem ale łatwo wyprowadzić mnie z równowagi :-) Współczuję stłuczonej szybki ja mc temu stłukłam a cena naprawy zaszokował mnie do reszty :szok: szkoda tylko, że nie pomyślałam, żeby ubezpieczyć tel w abonamencie ;-) Będziesz naprawiać czy kupujesz nowy ??

reklama
natal84 z natury jestem osobą która szybko się denerwuje i reaguje krzykiem... ale teraz.. ciągle bym płakała. :) ze szczęścia ze smutku z bólu. po prostu jakoś płakanie przychodzi mi bardzo łatwo. :) a na krzyki nie mam siły. ;)

a no! i nauczyłam się obserwować co chce mój żołądek.. nie burczy z głodu! po prostu gdy chce coś do zjedzenia zaczyna tak cholernie boleć.. nigdzie nie ruszam się bez chociażby herbatnika.. ma sa kra !!

Cześć :) u mnie dziś dużo lepiej, nie plamię już w ogóle, ale nadal trzymam reżim łóżkowy, co nie powiem, zaczyna mi się podobać :D prawie jak wakacje :p
Tylko kurcze stałam się bardzo nerwowa i niecierpliwa.. zupełnie inaczej niż w poprzedniej ciąży :(
I ciągle jestem głodna, teraz mam ochotę na kebaba, ale nie ma kto mi go przywieźć niestety :(
W każdym razie, zjem wątróbkę z cebulką :D mniaaamm :D

Ja dzis dwie miski zupy ogorkowej zjadlam...a juz mdlosci mnie lapia... chyba zjem jeszcze jedna miseczke , bo pozniej juz nic nie przelkne ;/

MIGOTKA swietnke ze lepiej i ze nie ma plamien... ja na szczescie tez przestalam plamic;))

witam wszystkie nowe mamy, nie jestem wciaz na bierzaca bo mam tesciowa od ponad 3 tygodni, jutro wylatuje wiec od jutra bede miec wiecej czasu :) zagladam w miare możliwosci i pamietam o Was

pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

natal84, ja raz jestem spokojna raz płaczliwa nerwowa raczej nie jestem ale łatwo wyprowadzić mnie z równowagi :-) Współczuję stłuczonej szybki ja mc temu stłukłam a cena naprawy zaszokował mnie do reszty :szok: szkoda tylko, że nie pomyślałam, żeby ubezpieczyć tel w abonamencie ;-) Będziesz naprawiać czy kupujesz nowy ??

Madziula ja ma iphona4 bez Abonamentu naprawa kosztuje Mnie 70€ i musze bo to jeszcze dobry Tel ma 2 Lata wiec oplaca sie naprawic musze uwarzac jak cos robie bo Chacze opuszkiem o to szklo:)

Ja tez jestem placzliwa nawet przy reklamie [emoji4][emoji4]

O mamo a mnie dziś boli głowa. Chyba ciśnienie spada bo mogłabym się zwinąć w kłębek i iść spać. W pierwszej ciąży piłam jedną kawę dziennie. Teraz już wiem że to nie przejdzie...
Dobrze że mam męża na weekend, odpoczynkiem nie pogardze.
Miałam dzisiaj taki dzień w pracy że już przed 11 chciałam do domu. Dzięki Bogu piątek.

reklama
Do góry