reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

natal84, ja raz jestem spokojna raz płaczliwa nerwowa raczej nie jestem ale łatwo wyprowadzić mnie z równowagi :-) Współczuję stłuczonej szybki ja mc temu stłukłam a cena naprawy zaszokował mnie do reszty :szok: szkoda tylko, że nie pomyślałam, żeby ubezpieczyć tel w abonamencie ;-) Będziesz naprawiać czy kupujesz nowy ??

reklama
natal84 z natury jestem osobą która szybko się denerwuje i reaguje krzykiem... ale teraz.. ciągle bym płakała. :) ze szczęścia ze smutku z bólu. po prostu jakoś płakanie przychodzi mi bardzo łatwo. :) a na krzyki nie mam siły. ;)

a no! i nauczyłam się obserwować co chce mój żołądek.. nie burczy z głodu! po prostu gdy chce coś do zjedzenia zaczyna tak cholernie boleć.. nigdzie nie ruszam się bez chociażby herbatnika.. ma sa kra !!

Cześć :) u mnie dziś dużo lepiej, nie plamię już w ogóle, ale nadal trzymam reżim łóżkowy, co nie powiem, zaczyna mi się podobać :D prawie jak wakacje :p
Tylko kurcze stałam się bardzo nerwowa i niecierpliwa.. zupełnie inaczej niż w poprzedniej ciąży :(
I ciągle jestem głodna, teraz mam ochotę na kebaba, ale nie ma kto mi go przywieźć niestety :(
W każdym razie, zjem wątróbkę z cebulką :D mniaaamm :D

Ja dzis dwie miski zupy ogorkowej zjadlam...a juz mdlosci mnie lapia... chyba zjem jeszcze jedna miseczke , bo pozniej juz nic nie przelkne ;/

MIGOTKA swietnke ze lepiej i ze nie ma plamien... ja na szczescie tez przestalam plamic;))

witam wszystkie nowe mamy, nie jestem wciaz na bierzaca bo mam tesciowa od ponad 3 tygodni, jutro wylatuje wiec od jutra bede miec wiecej czasu :) zagladam w miare możliwosci i pamietam o Was

pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

natal84, ja raz jestem spokojna raz płaczliwa nerwowa raczej nie jestem ale łatwo wyprowadzić mnie z równowagi :-) Współczuję stłuczonej szybki ja mc temu stłukłam a cena naprawy zaszokował mnie do reszty :szok: szkoda tylko, że nie pomyślałam, żeby ubezpieczyć tel w abonamencie ;-) Będziesz naprawiać czy kupujesz nowy ??

Madziula ja ma iphona4 bez Abonamentu naprawa kosztuje Mnie 70€ i musze bo to jeszcze dobry Tel ma 2 Lata wiec oplaca sie naprawic musze uwarzac jak cos robie bo Chacze opuszkiem o to szklo:)

Ja tez jestem placzliwa nawet przy reklamie [emoji4][emoji4]

O mamo a mnie dziś boli głowa. Chyba ciśnienie spada bo mogłabym się zwinąć w kłębek i iść spać. W pierwszej ciąży piłam jedną kawę dziennie. Teraz już wiem że to nie przejdzie...
Dobrze że mam męża na weekend, odpoczynkiem nie pogardze.
Miałam dzisiaj taki dzień w pracy że już przed 11 chciałam do domu. Dzięki Bogu piątek.

reklama
Do góry