reklama
maran-atha
Fanka BB :)
Akatsuki ja polozna bede miec dopiero 16 marca... nie mialam jeszcze zadnej wizyty po za spotkaniem z GP, ktory testem ciazowym aptecznym potwierdzil ciaze ja tu teraz juz 3 ciaze bede przechodzic wiec wiem jak to wyglada i dopoki nic sie nie dzieje zlego to jestem spokojna i "cierpliwa"
hmm.. mój rozum podpowiada żeby nie myśleć i nie planować, bo nigdy nic nie wiadomo, zwłaszcza na początku ciąży, ale w głębi serducha liczę, że będzie córcia i damy jej na imię Ewa a jak synuś to nie wiem, podoba mi się Witek, ale zobaczymy
dolga
narazie o imionach nic nie myślałam, w poprzedniej ciąży, gdyby była dziewczynka miała być Blanka, ale nie wiem sama może teraz nam się zmieni, a jesli jednak będzie chłopiec to też narazie nie mam pomysłu, chyba poczekamy, aż dowiemy się jaka płeć
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
Ja skan na płeć dopiero około 20tc będę miała... mamo ile jeszcze czasu do tej pory! Ciekawa jestem bo czuję się zupełnie inaczej niż przy pierworodnej... mdłości i historie żołądkowe to moja codzienność. Mimo zmęczenia źle sypiam i caly czas mi zimno. Ogólnie czuje sie byle jaka, wypompowana i zmęczona. A może się już zestarzalam po prostu??
W pierwszej ciąży na nic nie narzekałam, nawet jak kostki podwoiły swoją objętość to i tak przyjmowałam to z uśmiechem a teraz to bym tylko narzekała...
Słyszeliście o chińskim kalendarzu płci? Dla zabawy z koleżankami w majowkach robiliśmy i wszystkim jakimś cudem się sprawdzilo ciekawe czy to zbieg okoliczności czy jakaś wyższa matematyka lol
W pierwszej ciąży na nic nie narzekałam, nawet jak kostki podwoiły swoją objętość to i tak przyjmowałam to z uśmiechem a teraz to bym tylko narzekała...
Słyszeliście o chińskim kalendarzu płci? Dla zabawy z koleżankami w majowkach robiliśmy i wszystkim jakimś cudem się sprawdzilo ciekawe czy to zbieg okoliczności czy jakaś wyższa matematyka lol
Akatsuki ja znam właściwie to z nim miałam planować dziewczynkę ale zdarzyła się wpadka ale na szczęście na styczeń też wypada dziewczynka Taki wg mnie najbardziej trafny to ten który uwzględnia miesiące chińskie i przelicza dokładnie wiek matki Chinese Pregnancy Calendar - Baby Gender Prediction tak z przymrużeniem oka oczywiście ;-)
reklama
dolga
a no jak nie słyszałyśmy, mi sie w pierwszej ciąży tez sprawdziło hehe, no i teraz cicho liczę na dziewczynke, a tak właśnie wychodzi z kalendarzyka, choć biorąc pod uwagę teorię, że chłopiec jak sie kochasz w owulacje, a dziewczynka przed kilka dni, nie wyszło, bo źle wyliczyłam i albo poszło w owulacje, albo w ogólw po hhehe ja pewnie też płeć dowiem się koło 20 tc, no nic trzeba czekać
Podziel się: