reklama
Mrowkaa
Fanka BB :)
Co do lotów samolotem we wczesnej ciąży to istnieje podobno pewne ryzyko - nie koniecznie związane z utratą ciąży. Chodzi o to,że na dużych wysokościach jest duża jonizacja powietrza,co może wpływać na rozwój płodu. Podobno częste loty samolotem mogą przyczynić się do rozwoju autyzmu u dziecka.
Akatsuki z naukowego punktu widzenia nie ma czegoś takiego jak autyzm poszczepienny, a to że ludzie gadają... po prostu czas szczepienia dzieci zbiega się z czasem występowania pierwszych objawów autyzmu [jeśli ten występuje] i ludzie mylnie to odbierają.
Magda 88 ooo to widzę że nie jest czymś nienormalnym że mi się chce ciągle fastfoodów słodyczy też nie tykam...
dziś chyba będzie znowu ciężki dzień, mdłości masakryczne...
Magda 88 ooo to widzę że nie jest czymś nienormalnym że mi się chce ciągle fastfoodów słodyczy też nie tykam...
dziś chyba będzie znowu ciężki dzień, mdłości masakryczne...
Ostatnia edycja:
My też mieliśmy rozmowę straszliwą. Ale teraz się polepszyło, może teraz będzie jakoś lepiejWczoraj miałam ostra jazdę z G, prawie sie rozstaliśmy, pozniej przeprosił i wrócił moj kochany G jakiego znam i odpukać jest cudownie przytula sie do brzuszka, mówi w liczbie mnogiej i w ogóle super
paulka87
Hejka. narobiłyście mi smaków z bigosem... mam kapustę kiszona w lodówce i może jakiś kapuśniaczek upichce bo z bigosem nie chce mi się bawić a też mnie coś na kwaśne bierze. Wczoraj u mamy jadłam właśnie kapuśniak i był taki mega kwaśny z ziemniaczkami mmm... się rozmarzyłam. Do mnie wróciły mdłości ale różnie jest, raz większę a raz takie se..
lantka
Zaciekawiona BB
a ja nie mam na nic ochoty. wszystko w siebie wciskam... piję dużo wody jem sucharki bułki banany mus z jabłek (pomógł mi przy biegunce polecam! ) ryż.. a jak pomyśle o normalnym obiedzie... to mnie mdli..ale i tak jest lepiej niż wczoraj! :-)
ladyk24na7
Jako przyszła podwójna mama dziękuję za gratulacje! Wy tu intensywnie o jedzeniu prawicie, a ja całą noc zwisałam nad wc. Teraz nie lepiej. W pierwszej ciąży natura oszczędziła mi mdłości i wymiotów, to teraz nadrabiam podwójnie i całą dobę. Koszmar :-( . Betunka, cieszę się, że beta ładnie przyrasta :-) . A kiedy usg kolejne? Ja mam następną wizytę z usg 11 marca.
reklama
Podziel się: