reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Hej dzięki za kciuki już mam wyniki - beta 20 lutego - 732 a dziś - 6420, przyrost więc w normie a według gina nawet wysoki więc zobaczymy...:cool2:

AnnieTess
- witam fankę wózków Bugaboo - ja też mam swoja ukochana sztuke którą uwielbiam o taką
DSC_0923.jpg
i obiecałam mężowi że przy następnej ewentualnej ciąży nie kupię juz nowego a teraz co :blink::zawstydzona/y:. Pozostaje mi jak tylko sie wszystko potwierdzi wymiana na Donkey w wersji Twin tylko ile to cholerstwo kosztuje:szok:. Ja miałam ten wózek dla poprzedniego synka - starszy jak młodszy się urodził miał 2lata i 3 m-ce. Miałam też parasolkę Mclarena i czasem jak szliśmy z mężem na spacer to go braliśmy ale najczęściej Franek biegałna nóżkach - bawił się na placach zabaw a drugi spał w wózku. A potem kiedy młodszy jeżdził już w wersji siedzącej to Franek stawał na dolnej belce Bugaboo tej ze strony dużych kół i opierał się o rączkę wózka i trzymał za siedzisko i tak podróżowaliśmy i dostawka sie u nas nie przydała.

Kate -trzymaj się mam nadzieję że zle samopoczucie minie, jakiś czas temu miałam harkorową jelitówkę i jak sobie pomyślałam że niektóre babki w ciąży tak sie męczą to się przeraziłam, a tego donkey to będziesz miała jakiegoś używanego??

Ladyk - u mnie to samo -dwie ciąże planowane zaszłąm od razu no i jedna nie planowana i to jaka. Moja siostra do tego rodzi w kwietniu ma juz synka 2,5 letniego teraz będzie córka i nawet jej nie mówiłam bo chyba padnie z obawy że jej naszą mame za niedługo spod nosa sprzątnę z moim "ciężkim przypadkiem" :baffled::-p. A mówiła uważaj uważaj bo my rodzinnie bardzo płodne istoty :-p:-D

Lantka- dobrze że przechodzi może jakaś chwilowa niestrawność mnie raczej mega zaparcia męczą ale w sumie to nie wiem co gorsze :baffled:

sylwia -gratulacje i jak trzeba to trzeba trudno ;-)

a w temacie żarcia to wpadłam do domu i w dzisięć minut zjadłam krem ze szpinaku z mozarellą połowę paczki parówek z ketchupem kubek kakao i jabłko i teraz jak to czytam to ten miks niezbyt apetycznie brzmi :szok::szok:

Załączniki

• DSC_0923.jpg
    DSC_0923.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Witam wieczornie,

gratuluję podwójnych ciąż!!! Ja też chciąłam mieć bliźniaki w pierwszej ciąży ale teraz sobie nie wyobrażam!!
lantka współczuję jelitówki, przechodziłąm w zeszłym tygodniu, bardzo dużo piłam i do tego sucha dieta, praktycznie tylko suche bułki i suchary jadłam bo apettytu tez brak, trzymaj się!!
kate właśnie rozglądam się za lekką spacerówką parasolką bo teraz mam x-landera move ale będzie musiał zostać przerobiony na głęboki znowu :p a teraz w ciąży przydałby mi się lekki na zakupy, poleciłabyś coś fajnego za neiduże pieniądze??? bo nei wiem co wybrać :-/

błaaagam nie mócie o jedzeniu bo jakas nienażarta dziś jestem :p właśnie zjadłam kilka kanapek z pomidorkiem i cebulką i czuję niedosyt :p

A ja nie mogłam się powstrzymać i zamówiłam sobie pizze :p Chociaż też mam nadbagaż w postaci brzucha z poprzedniej ciąży :p

A mi dzisiaj jedzenie nie wchodzi. Zjadlam mała miskę bigosu i teraz pokutuje na kibelku. Poza tym pozarlam sie z chlopem znowu. Chyba powinnam takie dbi przesiedziec w wannie.

Hej dziewczyny!!

Smacznie tu bigosy, pierogi, pyzy mniam.. Ja Dzis zdycham Caly dzien zle spalan do 10 wstalam o 12 do 16 znowu spalan teraz mi Tak nie dobrze mdlli Mnie dobrze ze maz w domu bo Szkoda mi tego mojjego synka ze nawet nie mam sily sie nim zajac [emoji17] zeby to sie juz szybko za 3 tygodnia skonczylo [emoji17]

Gratulacje udanych wizyt i babikow x2!!![emoji3]

reklama
Kanapki z pomidorem jadłam wczoraj.
A od kuzynki słyszałam że pomidory są na dziewczynkę.
W zeszłej ciąży śledzie jadłam a teraz nie mam kompletnie na nie ochoty.. wręcz mnie odrzuca na samą myśl o nich.

Do góry