reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Hej dzięki za kciuki już mam wyniki - beta 20 lutego - 732 a dziś - 6420, przyrost więc w normie a według gina nawet wysoki więc zobaczymy...:cool2:

AnnieTess
- witam fankę wózków Bugaboo - ja też mam swoja ukochana sztuke którą uwielbiam o taką
DSC_0923.jpg
i obiecałam mężowi że przy następnej ewentualnej ciąży nie kupię juz nowego a teraz co :blink::zawstydzona/y:. Pozostaje mi jak tylko sie wszystko potwierdzi wymiana na Donkey w wersji Twin tylko ile to cholerstwo kosztuje:szok:. Ja miałam ten wózek dla poprzedniego synka - starszy jak młodszy się urodził miał 2lata i 3 m-ce. Miałam też parasolkę Mclarena i czasem jak szliśmy z mężem na spacer to go braliśmy ale najczęściej Franek biegałna nóżkach - bawił się na placach zabaw a drugi spał w wózku. A potem kiedy młodszy jeżdził już w wersji siedzącej to Franek stawał na dolnej belce Bugaboo tej ze strony dużych kół i opierał się o rączkę wózka i trzymał za siedzisko i tak podróżowaliśmy i dostawka sie u nas nie przydała.

Kate -trzymaj się mam nadzieję że zle samopoczucie minie, jakiś czas temu miałam harkorową jelitówkę i jak sobie pomyślałam że niektóre babki w ciąży tak sie męczą to się przeraziłam, a tego donkey to będziesz miała jakiegoś używanego??

Ladyk - u mnie to samo -dwie ciąże planowane zaszłąm od razu no i jedna nie planowana i to jaka. Moja siostra do tego rodzi w kwietniu ma juz synka 2,5 letniego teraz będzie córka i nawet jej nie mówiłam bo chyba padnie z obawy że jej naszą mame za niedługo spod nosa sprzątnę z moim "ciężkim przypadkiem" :baffled::-p. A mówiła uważaj uważaj bo my rodzinnie bardzo płodne istoty :-p:-D

Lantka- dobrze że przechodzi może jakaś chwilowa niestrawność mnie raczej mega zaparcia męczą ale w sumie to nie wiem co gorsze :baffled:

sylwia -gratulacje i jak trzeba to trzeba trudno ;-)

a w temacie żarcia to wpadłam do domu i w dzisięć minut zjadłam krem ze szpinaku z mozarellą połowę paczki parówek z ketchupem kubek kakao i jabłko i teraz jak to czytam to ten miks niezbyt apetycznie brzmi :szok::szok:

Załączniki

• DSC_0923.jpg
    DSC_0923.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Witam wieczornie,

gratuluję podwójnych ciąż!!! Ja też chciąłam mieć bliźniaki w pierwszej ciąży ale teraz sobie nie wyobrażam!!
lantka współczuję jelitówki, przechodziłąm w zeszłym tygodniu, bardzo dużo piłam i do tego sucha dieta, praktycznie tylko suche bułki i suchary jadłam bo apettytu tez brak, trzymaj się!!
kate właśnie rozglądam się za lekką spacerówką parasolką bo teraz mam x-landera move ale będzie musiał zostać przerobiony na głęboki znowu :p a teraz w ciąży przydałby mi się lekki na zakupy, poleciłabyś coś fajnego za neiduże pieniądze??? bo nei wiem co wybrać :-/

błaaagam nie mócie o jedzeniu bo jakas nienażarta dziś jestem :p właśnie zjadłam kilka kanapek z pomidorkiem i cebulką i czuję niedosyt :p

A ja nie mogłam się powstrzymać i zamówiłam sobie pizze :p Chociaż też mam nadbagaż w postaci brzucha z poprzedniej ciąży :p

A mi dzisiaj jedzenie nie wchodzi. Zjadlam mała miskę bigosu i teraz pokutuje na kibelku. Poza tym pozarlam sie z chlopem znowu. Chyba powinnam takie dbi przesiedziec w wannie.

Hej dziewczyny!!

Smacznie tu bigosy, pierogi, pyzy mniam.. Ja Dzis zdycham Caly dzien zle spalan do 10 wstalam o 12 do 16 znowu spalan teraz mi Tak nie dobrze mdlli Mnie dobrze ze maz w domu bo Szkoda mi tego mojjego synka ze nawet nie mam sily sie nim zajac [emoji17] zeby to sie juz szybko za 3 tygodnia skonczylo [emoji17]

Gratulacje udanych wizyt i babikow x2!!![emoji3]

reklama
Kanapki z pomidorem jadłam wczoraj.
A od kuzynki słyszałam że pomidory są na dziewczynkę.
W zeszłej ciąży śledzie jadłam a teraz nie mam kompletnie na nie ochoty.. wręcz mnie odrzuca na samą myśl o nich.

Do góry