reklama
dolga
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny,
Mi nic nieodpuszcza ledwo żyję.
ojej strasznie Ci współczuje, oby szybko przeszło, bo jux tyle czasu trwa
już po wyczekiwanej wizycie.. uff. wszystko dobrze,
gratulacje
Bluecaat niestety nie :-) pyzy na parze robię, bo mnie naszła ochota
uuuu na pyzy to ja mam tyle czasu ochote, ja własnie wypiłam wielki kuban koktajlu bananowego, jestem pełna ale mam taka ochote na chleb razowy z masłem mniam.. igem ja to czy ciąża czy nie ciąża zachcianki mam zawsze hehe i śledzie pełną parą u mnie idą (własnie sobie na juro narobilam ) nie strasz mnie że znowu bedzie chlopak, bo ja cos srednio za pomidorami, a śledzie to czekoladą zajadam
Uffff nadrobiłam chyba wszystkie wpisy
Bardzo GRATULUJE wszystkim nowym i "starym " Mamusią,podwójnym GRATULUJE podwójnie a co
Dziewczyny ja to czuje się jak "3 dni przed śmiercią" bleee nie mam siły na nic,byłam dziś w pracy i po powrocie przespałam pół dnia to jest normalnie najgorszy etap całego pięknego okresu ciąży o! i jeść nie moge wogle nic mi się nie chce,apetytu nie mam jem tylko gruszki i chleb z pomidorem i masłem.Ot moje meni
Bardzo GRATULUJE wszystkim nowym i "starym " Mamusią,podwójnym GRATULUJE podwójnie a co
Dziewczyny ja to czuje się jak "3 dni przed śmiercią" bleee nie mam siły na nic,byłam dziś w pracy i po powrocie przespałam pół dnia to jest normalnie najgorszy etap całego pięknego okresu ciąży o! i jeść nie moge wogle nic mi się nie chce,apetytu nie mam jem tylko gruszki i chleb z pomidorem i masłem.Ot moje meni
..o! i jeść nie moge wogle nic mi się nie chce,apetytu nie mam jem tylko gruszki i chleb z pomidorem i masłem.Ot moje meni
Jakbym czytała swoją historię oprócz tych gruszek
szczesliwa.4
Fanka BB :)
Malkus tez mam xmove ale tylko spacerowkę. Dokupie gondole i mam wózek :-) spodobał mi się ostatnio teutonia elegance biały ze skóry ale cena mnie przeraża. Jeszcze żeby to był wózek dla pierwszego dziecka z myślą że zostawię go dla drugiego to może bym wydała ale w takim przypadku jak mamy to raczej odpada. Byłam zaskoczona tym jaki on był lekki i jak lekko się go podbijalo i jeździło mimo ze nie miał skretnych kół.
Co do jedzenia to ja jem wszystko :-) mam sposób na siebie bo do pracy biorę owoce i warzywa żeby jeść witaminy bo jak nie będę miała nic innego to zjem to a w domu to już różne pokusy się znajdą w szafkach :-)
Co do jedzenia to ja jem wszystko :-) mam sposób na siebie bo do pracy biorę owoce i warzywa żeby jeść witaminy bo jak nie będę miała nic innego to zjem to a w domu to już różne pokusy się znajdą w szafkach :-)
J A w pierwszej ciąży jadłam śledzie takie w marynacie normalnie jeden dziennie musiałam zjeść. I mam córkę a słodycze mogły dla mnie nie istniec
Ja kwaśne śledzie tylko w pierwszej ciąży. I jest ten synek ale wiadomo może nie u każdego się to sprawdza. A teraz jak to pisze to mnie naciąga ehh
reklama
A i zasmucilam się dziś bo juz druga osoba odradza lot samolotem w 1 trymestrze a na nast tydzien mielismy bilety na maly wypadzik...:< ale boję się ryzykować
Ja leciałam dzień po terminie @ w czasie tak naprawdę największego ryzyka i za 4 dni wracałam i wszystko ok. Konsultowałam to z dwoma lekarzami na IP i moim przez tel i obaj powiedzieli ze lot nie zwiększa szansy utraty ciazy, szybciej stres czy dźwiganie. Moj gin doradził tylko zeby no spe wziąć przed lotem. Także skonsultuj sie z lekarzem ale jeśli ciąża prEbiega prawidłowo to nie ma przeciwwskazań.
Dziewczyny ja dzis wymiękłam... Wczoraj miałam ostra jazdę z G, prawie sie rozstaliśmy, pozniej przeprosił i wrócił moj kochany G jakiego znam i odpukać jest cudownie przytula sie do brzuszka, mówi w liczbie mnogiej i w ogóle super
Ja natomiast dzis sie zwolniłam wcześniej z pracy bo troche mnie brzusio bolał i czułam jakby stan podgorączkowy, wróciłam do domu i pogadałam sobie z wc ;/ to troche odpuściło ale jak sie położyłam po 17 do łóżka tak śpię i wstac nie mogę, wstałam teraz sie tylko umyć i znowu spać, a mdli mnie masakrycznie...
Staram sie Was podczytywać ale ciężko mi na bieżąco... W każdym razie cieszę sie ze macie spore doświadczenie w wyborze wózka. Na pewno z tego skorzystam ;p
Witam nowe Mamusie i gratuluje podwójnym Mamom
Ech i dalej nie pamietam wybaczcie...
Podziel się: