reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Cześć dziewczyny,
Mi nic nieodpuszcza ledwo żyję.

ojej strasznie Ci współczuje, oby szybko przeszło, bo jux tyle czasu trwa :)

już po wyczekiwanej wizycie.. uff. wszystko dobrze,

gratulacje :)
Bluecaat niestety nie :-) pyzy na parze robię, bo mnie naszła ochota :-D

uuuu na pyzy to ja mam tyle czasu ochote, ja własnie wypiłam wielki kuban koktajlu bananowego, jestem pełna ale mam taka ochote na chleb razowy z masłem mniam.. igem ja to czy ciąża czy nie ciąża zachcianki mam zawsze hehe i śledzie pełną parą u mnie idą (własnie sobie na juro narobilam ;)) nie strasz mnie że znowu bedzie chlopak, bo ja cos srednio za pomidorami, a śledzie to czekoladą zajadam ;)

Uffff nadrobiłam chyba wszystkie wpisy

Bardzo GRATULUJE wszystkim nowym i "starym " Mamusią,podwójnym GRATULUJE podwójnie a co ;)

Dziewczyny ja to czuje się jak "3 dni przed śmiercią" bleee nie mam siły na nic,byłam dziś w pracy i po powrocie przespałam pół dnia to jest normalnie najgorszy etap całego pięknego okresu ciąży o! i jeść nie moge wogle nic mi się nie chce,apetytu nie mam jem tylko gruszki i chleb z pomidorem i masłem.Ot moje meni :baffled:

A ja mam mdłości wieczorne zamiast porannych. Leżę w sypialni przy otwartych oknach a jak poczuje jakis zapach z dołu to chyba zejde...

Ja po pracy też ledwo do domu wracam. Mam smaku na sałatki i ogórki konserwowe. A w pierwszej ciąży jadłam śledzie takie w marynacie normalnie jeden dziennie musiałam zjeść. I mam córkę :D a słodycze mogły dla mnie nie istniec

Malkus tez mam xmove ale tylko spacerowkę. Dokupie gondole i mam wózek :-) spodobał mi się ostatnio teutonia elegance biały ze skóry ale cena mnie przeraża. Jeszcze żeby to był wózek dla pierwszego dziecka z myślą że zostawię go dla drugiego to może bym wydała ale w takim przypadku jak mamy to raczej odpada. Byłam zaskoczona tym jaki on był lekki i jak lekko się go podbijalo i jeździło mimo ze nie miał skretnych kół.

Co do jedzenia to ja jem wszystko :-) mam sposób na siebie bo do pracy biorę owoce i warzywa żeby jeść witaminy bo jak nie będę miała nic innego to zjem to a w domu to już różne pokusy się znajdą w szafkach :-)

J A w pierwszej ciąży jadłam śledzie takie w marynacie normalnie jeden dziennie musiałam zjeść. I mam córkę :D a słodycze mogły dla mnie nie istniec

Ja kwaśne śledzie tylko w pierwszej ciąży. I jest ten synek ale wiadomo może nie u każdego się to sprawdza. A teraz jak to pisze to mnie naciąga ehh

reklama
A i zasmucilam się dziś bo juz druga osoba odradza lot samolotem w 1 trymestrze a na nast tydzien mielismy bilety na maly wypadzik...:< ale boję się ryzykować

Ja leciałam dzień po terminie @ w czasie tak naprawdę największego ryzyka i za 4 dni wracałam i wszystko ok. Konsultowałam to z dwoma lekarzami na IP i moim przez tel i obaj powiedzieli ze lot nie zwiększa szansy utraty ciazy, szybciej stres czy dźwiganie. Moj gin doradził tylko zeby no spe wziąć przed lotem. Także skonsultuj sie z lekarzem ale jeśli ciąża prEbiega prawidłowo to nie ma przeciwwskazań.

Dziewczyny ja dzis wymiękłam... Wczoraj miałam ostra jazdę z G, prawie sie rozstaliśmy, pozniej przeprosił i wrócił moj kochany G jakiego znam i odpukać jest cudownie :) przytula sie do brzuszka, mówi w liczbie mnogiej ;) i w ogóle super :)
Ja natomiast dzis sie zwolniłam wcześniej z pracy bo troche mnie brzusio bolał i czułam jakby stan podgorączkowy, wróciłam do domu i pogadałam sobie z wc ;/ to troche odpuściło ale jak sie położyłam po 17 do łóżka tak śpię i wstac nie mogę, wstałam teraz sie tylko umyć i znowu spać, a mdli mnie masakrycznie...

Staram sie Was podczytywać ale ciężko mi na bieżąco... W każdym razie cieszę sie ze macie spore doświadczenie w wyborze wózka. Na pewno z tego skorzystam ;p

Witam nowe Mamusie i gratuluje podwójnym Mamom ;)

Ech i dalej nie pamietam :( wybaczcie...

Do góry