reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Kitek ja też pewnie bym tak zareagowała, ale dziewczyny mają rację nie ma co się tak do tego przywiązywać starsi ludzie inaczej na to patrzą.
Dziadkowie mojego A byli zdziwienie ze ja na L4 poszła a nie pracuję przecież oni chodzili w pole itd, a ja pracuję przy polu magnetycznym i innych szkodliwych czynnikach- to wynika z braku wiedzy tego co się zmieniło

reklama
Dzięki dziewczynki :)

Akumulatory ładuję z miłości ;) do bliskich do życia takie krótkie a tyle do zrobienia ;)

Pierwsze pranko w szpitalu zrobiłam bo se niechcący wenflon wyrwałam i wszystko we krwi.... Śpiochy, rogal, koszula. Wstawanie po cc teraz to bajka, przy Fr tak lekko nie było bo było zzo a teraz PP wstałam i poszłam :) kąpiel, golonko, mejkapik bo zaraz goście ;) śmignęłabym do domku ale jeszcze trzeba posiedzieć ;) pogoda super jest zeszły przeciwbólowe i jak narazie nie boli....może już tak zostanie. Miłej niedzielki i trzymam za was kciuki mamuśki do rozpakunku :*

Dziewczyny Bartus jest przeslodki, przepiękny i zakochałam się w nim po uszy ♡♡♡ wczoraj jak zjadł o 22.30 to spał do 6.30 szok pfu pfu co by nie zapeszyc ;-) w dzień tez spokojny może jutro już do domu pójdziemy zobaczymy jaka waga czy nie spadnie dużo bo nie wiem czy ale nie zjada, ale jak by był głodny to by płakał a on śpi :) Pozdrawiam Was serdecznie, trzymam kciuki za nie rozpakowane i przesyłamy moc buziak ów

Załączniki

• 1443952535544.jpg
    1443952535544.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 89
Witam!

Buba gratuluję. Nell jest śliczna.

Xmam, ale Bartuś zrobił śliczny dziubek.

Kitek wiem, że jest Ci przykro z powodu babci. Nie dziwię Ci się wcale.

Widzę, że większość z Was nie może się doczekać swoich maleństw. A ja w ostatnim czasie jestem pełna strachu i obaw. Boję się porodu, a myśl, że mogłoby się to skończyć cesarką normalnie mnie przeraża. Może się wydać Wam to śmieszne, ale cesarka zawsze mnie przerażała. A w tej ciąży jak byłam w 17 tygodniu ciąży taka starsza kobieta na ulicy powiedziała mi, że będę miała syna i żebym nie dała się pociąć. Z synem jej wyszło, ale martwi mnie to co powiedziała. Jestem po dwóch porodach sn i cesarka przerażała mnie od zawsze. W ogóle ostatnio mam takie głupie myśli, że nie dam sobie rady z maluszkiem. Nie wiem czemu takie myśli mnie nachodzą.
Do tego córka się po chorowała. Boli ją brzuszek i już dwa razy zwymiotowała, a mąż jedzie jutro na delegację do Łodzi i ma być tam do czwartku. Po prostu jakaś masakra.

Buba gratuluję! Szybka akcja :) a Ty dalej w pędzie. To jak zgarnelas moj termin to ja sie szykuje na tego 8, najlepiej popołudniu bo wcześniej parę spraw do pozalatwiania ;) malutka śliczna

Kitek nie sądzę zeby kochana babcia celowo chciala Ci przykrość sprawić, raczej inne podejście i zrozumienie świata. Nie przejmuj się i nie gniewaj na nią, głowa do góry.

Pogoda iście letnia u Nas :) w planach obiadek u rodziców i relaks na tarasie. Oznak porodu brak.

reklama
Hej Dziewczynki :)
Gratulacje kolejnym mamusiom. Boże jakie te wasze dzieciaki są śliczne :) Do schrupania normalnie ;)

My też wybieramy się dziś do lasu :) Tak tylko dotlenienie się :)

Kitek przeczytałam o sytuacji z babcia i wyobrażam sobie jak to Cię może boleć. Jednak w pewnym sensie ona wg mnie ma rację. To pokolenie inaczej przez to przechodziło i to co ona mówi to głos doświadczeń z przeszłości. Ja cala ciążę czuje się niepewnie i modlę się o cud narodzin zdrowego dziecka.

Weszłam właśnie w fazę "wiem, że nic nie wiem". Strach przed macierzyństwem? Czy dam radę? Szkoła rodzenia kompletnie mi nic nie dała :(

Do góry