reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Cześć kochane,

Melduję się rozpakowana. Niestety Nell nie chciała do 8 poczekać.... Wczoraj po 13 wytaszczono ją na świat. 3310 i 53 oczywiście 10.

A Aczęło się tak. Masa planów na sobotę.....:) na 10 do kościoła z Fr na spotkania przed komunijne. Potem spacerek, lunchyk w knajpce, zakuupy, kino spotkanue z psiapsiułą wizyta u mamy....

Podjechałam na 10 ta ktg zostawiając po drodze w myjni auto. Bo po ktg miałam do R i Fr dołączyć do kościoła. Leżę sobie w Damianie na ktg a tu czuję wyciek...hm popuściłam....? No ale jak chlupnęło wątpliwości nie było...mój lekarz po moim ktg miał do domku jechać a tu.....Dzwonię do R abon nie odbiera,...w końcu odebrał i jak powiedziałam że rodzę to stwierdził że żartuję ;) no ale się ogarnął i za 20 min był i wiózł mnie na porodówkę. Zespół był powiadomiony i wszyscy już jechali. Podjechaliśmy pierwsi a panie w recepcji zapytały się w czym pomóc my że to ja do porodu a one w szoku bo gdzie brzuch ;) na wôzku i w tym ubranku co byłam rzeczywiście mało widać było....;) no ale szybka akcja meldunek w pokoju, prysznic, zespół dojechał i w przemiłej atmosferze po 13....(matka wyrodna godziny nie pamięta ;) ) Nell wytaszczono. R przecinał pępowinkę i był cały czas ze mną. Mała grzeczniutka. Jadła jak szalona. Cyce produkują że hej! Potem zaczęły się odwoedzinki, dojechał Fran i psiapsióła. Na noc małą wzięły panie co bym mogła pospać a ja miast tego na B B siedzę. Czuję się super, mogłabym tak co dzień rodzić , nic nie boli :) narazie ;) rano pionizacja. Pozdrawiam was serdecznie :*

ImageUploadedByForum BabyBoom1443919273.310514.jpg

I miłej nocki życzę!

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1443919273.310514.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1443919273.310514.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Buba gratuluję a mialysmy rodzic razem :) to się młoda pospieszyla. Oby moja doczekała czwartku. Musze najpierw młoda przygotować na ten czas co mnie nie będzie. Na każdy dzień bo nikogo kumatego nie mam i musze dla N ubranka na szykować na każdy dzień napisać listę co do przedszkola ma brać. I młodej wytłumaczyć ze teraz tata będzie na chwile mama i to będzie najtrudniejsze bo ja boje się tęsknoty za młoda. Ale przeżyje oby szybko i sprawnie poszło a dziecko było zdrowe.

Akat - ;) powiem szczerze że już mnie nosi, wyspana, obrobiona, niunią się zajmują to ja sił za całą ciążę nabrałam.

Normatywna- trzymam kciuki no u mnie zaskoczenie total bo tak byłam pewna tego 8 że jak chlupnęło to się podłamałam ;) wiesz ja z tych co wszystko mają zaplanowane ;)

Dbdg- kochana, dziewczęta dobrze prawią. Przeprowadzka odrazu może nie jest dobrym pomysłem ale ostentacyjny "foch" że nie akctptujesz takich zachowań myślę że jaknajbardziej. Twój M musi dorosnąć i zrozumieć że ma was dwie i odpowiedzialność za was to sprawa priorytetowa! Trzymam kciuki oby skumał bazę. I Akat dobrze prawi, zadbaj o formalności.

Alem pospała :) miłej niedzielki!

Buba jeszcze raz gratuluję! Szybka akcja :-)

Akat Ty się cieszysz, że mama wyjeżdża a ja się cieszę , że moja przyjeżdża ;-) nie wiem co będzie za parę dni ale na razie się cieszę.
Dużo z Was urodziło i spokój zapanował na bb, co zrozumiałe :-) ja czekam z niecierpliwością ale i lękiem do wtorku. Jutro o 18:30 mam się stawić w szpitalu. Torby spakowane bo po ostatniej akcji skurczowej uznałam, że czas juz się spakować :p

Miłej niedzieli!!

Buba gratulacje :) Śliczna Nell, po Mamusi of Course :-)

Melduje się w dwupaku. Wczoraj coś tam się działo, ale się wyciszyło. Skurcze co pól godziny przez kilka dobrych godzin. Ale okolo 22 się uspokoiło i tyle :-)

reklama
Dream to wszystko przepowiadacze. Moje były silne i co 5 minut mniej więcej i udało się je wyciszyć. Powiedziała mi położna, że jeśli uda się wyciszyć to znaczy, że to tylko przepowiadające mimo że tak silne. Ja się akurat cieszę, że mi przeszło ;-)

Do góry