reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Dzień dobry :-)
A zaczął się mega pozytywnie
Igem, Izabela, Sylwia gratulacje dla Was, zdrówka dla maluszków wracajcie szybko do sił

Xmama- czekam na wieści i życzę żebyś jednak do weekendu nie czekała ;-) niech sie akcja szybko rozwinie.

A Tami miała chyba mieć cesarkę tylko jakoś wieści brak. Daj nam znać jak poszło

Ktoś pisał o bólach w kroczu- łączę się w bólu i dorzucam bóle bioder :wściekła/y: ale dobrze że to już końcówka.
Zastanawiam się która dzisiaj zamknie wrzesień bo kandydatek jest kilka.

Dbdg spokojnie ja mam termin na 14.10 w/g OM i USG a Ty cesarkę na 9.10 wiec ostatnia nie będziesz.

Ktoś pisał o siarze u mnie pojawiła się 2 razy po 2 krople i też nic nie ma. Po porodzie się rozkręci

reklama
Ja po wizycie. Szyjka dluga zamknieta nadal (mycie okien, wieszanie firan i malowanie na ogrodku nic nie dalo nawet w minimalnym stopniu a buuu ) , cisnienie ok 110/70 , mocz ok, krew ok. Ktg wporzadku - cisza. Zapis caly czas wachal sie miedzy 33-40% , w poprzedniej wizycie to bylo max 30 caly Czasu ale ogolnie "prosta" linia bez niespodzianek. Tetno dziecka tez ok.
Zostalo czekac i czekac. Kolejna taka wizyta za tydz tez z polozna 7.10 , nie licze na cuda bo gdzie tam 26.10 - ale chce byc juz po, ale nic na sile, skoro Sara chce byc w brzuchu jeszcze to niech siedzi i rosnie

Dbdg tak, badania robią, czasami przychodzi anastezjolog porozmawiać juz tego dnia, no i maja Cię i mogą od rana działać. A na Żelaznej tam gdzie idę podobno już dają jakieś specjalne mydło i każą się e nim myć. I to chyba jeszcze dobrze, że tymi szpitalnymi bakteriami "nasiakasz". Coś mi tam lekarz mówił.

Sysia jeszcze masz miesiąc więc może niech posiedzi jeszcze z dwa tygodnie :-)

Ja mimo że też już ledwo dysze, wszystko boli i leci mi 38 tydzień chce wytrzymać z tydzień żeby bliżej terminu się Urodziła, będę chyba spokojniejsza że udało się ładnie donosic :-) zobaczymy co zadecydują w szpitalu bo łożysko już się starzeje i krociotka mieciutka szyjka więc byle by bezpiecznie dla małej :-)

Yustyna ja siary nawet kropelki nie mam, fakt ostatnio cycochy bolały i myślałam że coś będzie ale najwidoczniej nie bardzo :-( oby po porodzie się pojawiło

Xmam dreamgirl dobrze mówi :-D

Sylwia gratuluję! Niech miłość kwitnie jeszcze bardziej!

Izabella wow ale tempo. Ogromne gratulacje!

Igem wspanialy prezent na dxien chlopaka :-) Gratuluję!

Buba uporalas sie ze wszystkim, brawo! Teraz relaks choc chwilkę :D u nas jeszcze sporo ale ja dzisiaj ostatni dzien się o to troszcze, od jutra relaks a maz niech ogarnia domek.

Xmam oby przed weekendem to już z malym siedziała ;)

Z bolami się łącze, ale perspektywa chwilowego odpoczynku wygrywa i do piatku chociaż chcialabym wytrzymać w dwupaku. Zobaczymy. .. dzisiaj wieczorem ktg to trochę więcej się dowiem.

Sylwia, Isabela, Igem gratulacje! !!!
Sysia w pierwszej ciąży tez się tak niecierpliwilam, teraz jednak tak bardzo mi się nie spieszy...
Tez mam siare tylko jak wycisne, kropelka, dwie i tyle...
Kitek my kupiliśmy mieszkanie po generalnym remoncie ale z prlowskimi meblami i tez ciągle są inne wydatki... a to moja ściana w "salonie"

Załączniki

• 1443609813874.jpg
    1443609813874.jpg
    5,4 KB · Wyświetleń: 74
Jesli chodzi o bole krocza to ja tez sie z wami łącze. Mnie "szanowna pani" boli strasznie i do tego wrazenie opuchniecia. Masakra jakas.

To jestem spokojniejsza jesli chodzi ta siare bo u mnie nic a chciałabym karmic piersia, i mam nadzieje ze nie bedzie tak zle i nie bedzie bolec.

Czyli jak sie ma planowana cesarke to trzeba dzien szybciej przyjechac na badania tak?

reklama
Do góry