reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Dzień dobry :-)
A zaczął się mega pozytywnie
Igem, Izabela, Sylwia gratulacje dla Was, zdrówka dla maluszków wracajcie szybko do sił

Xmama- czekam na wieści i życzę żebyś jednak do weekendu nie czekała ;-) niech sie akcja szybko rozwinie.

A Tami miała chyba mieć cesarkę tylko jakoś wieści brak. Daj nam znać jak poszło

Ktoś pisał o bólach w kroczu- łączę się w bólu i dorzucam bóle bioder :wściekła/y: ale dobrze że to już końcówka.
Zastanawiam się która dzisiaj zamknie wrzesień bo kandydatek jest kilka.

Dbdg spokojnie ja mam termin na 14.10 w/g OM i USG a Ty cesarkę na 9.10 wiec ostatnia nie będziesz.

Ktoś pisał o siarze u mnie pojawiła się 2 razy po 2 krople i też nic nie ma. Po porodzie się rozkręci

reklama
Ja po wizycie. Szyjka dluga zamknieta nadal (mycie okien, wieszanie firan i malowanie na ogrodku nic nie dalo nawet w minimalnym stopniu a buuu ) , cisnienie ok 110/70 , mocz ok, krew ok. Ktg wporzadku - cisza. Zapis caly czas wachal sie miedzy 33-40% , w poprzedniej wizycie to bylo max 30 caly Czasu ale ogolnie "prosta" linia bez niespodzianek. Tetno dziecka tez ok.
Zostalo czekac i czekac. Kolejna taka wizyta za tydz tez z polozna 7.10 , nie licze na cuda bo gdzie tam 26.10 - ale chce byc juz po, ale nic na sile, skoro Sara chce byc w brzuchu jeszcze to niech siedzi i rosnie

Dbdg tak, badania robią, czasami przychodzi anastezjolog porozmawiać juz tego dnia, no i maja Cię i mogą od rana działać. A na Żelaznej tam gdzie idę podobno już dają jakieś specjalne mydło i każą się e nim myć. I to chyba jeszcze dobrze, że tymi szpitalnymi bakteriami "nasiakasz". Coś mi tam lekarz mówił.

Sysia jeszcze masz miesiąc więc może niech posiedzi jeszcze z dwa tygodnie :-)

Ja mimo że też już ledwo dysze, wszystko boli i leci mi 38 tydzień chce wytrzymać z tydzień żeby bliżej terminu się Urodziła, będę chyba spokojniejsza że udało się ładnie donosic :-) zobaczymy co zadecydują w szpitalu bo łożysko już się starzeje i krociotka mieciutka szyjka więc byle by bezpiecznie dla małej :-)

Yustyna ja siary nawet kropelki nie mam, fakt ostatnio cycochy bolały i myślałam że coś będzie ale najwidoczniej nie bardzo :-( oby po porodzie się pojawiło

Xmam dreamgirl dobrze mówi :-D

Sylwia gratuluję! Niech miłość kwitnie jeszcze bardziej!

Izabella wow ale tempo. Ogromne gratulacje!

Igem wspanialy prezent na dxien chlopaka :-) Gratuluję!

Buba uporalas sie ze wszystkim, brawo! Teraz relaks choc chwilkę :D u nas jeszcze sporo ale ja dzisiaj ostatni dzien się o to troszcze, od jutra relaks a maz niech ogarnia domek.

Xmam oby przed weekendem to już z malym siedziała ;)

Z bolami się łącze, ale perspektywa chwilowego odpoczynku wygrywa i do piatku chociaż chcialabym wytrzymać w dwupaku. Zobaczymy. .. dzisiaj wieczorem ktg to trochę więcej się dowiem.

Sylwia, Isabela, Igem gratulacje! !!!
Sysia w pierwszej ciąży tez się tak niecierpliwilam, teraz jednak tak bardzo mi się nie spieszy...
Tez mam siare tylko jak wycisne, kropelka, dwie i tyle...
Kitek my kupiliśmy mieszkanie po generalnym remoncie ale z prlowskimi meblami i tez ciągle są inne wydatki... a to moja ściana w "salonie"

Załączniki

• 1443609813874.jpg
    1443609813874.jpg
    5,4 KB · Wyświetleń: 79
Jesli chodzi o bole krocza to ja tez sie z wami łącze. Mnie "szanowna pani" boli strasznie i do tego wrazenie opuchniecia. Masakra jakas.

To jestem spokojniejsza jesli chodzi ta siare bo u mnie nic a chciałabym karmic piersia, i mam nadzieje ze nie bedzie tak zle i nie bedzie bolec.

Czyli jak sie ma planowana cesarke to trzeba dzien szybciej przyjechac na badania tak?

reklama
Do góry