szczesliwa.4
Fanka BB :)
isabela, sylwia, igem ogromne gratulacje dziewczyny :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chcę Wam powiedzieć że wreszcie wypoczywami mogę pocieszyć się/ ponarzekać ciążą
rychło w czas co
. Ale dobre i to.
Została kanapa którą w ratach poprawia patałach tapicer, oprawa luxferów w łazience, dokończenie 3d ścianki bo płytek zbrakło trza było sprowadzać i ciąć w salonie i front w kuchni ktòry nie dojechał...a no i rzeczona szafa czyli dzrzwi Pan stolarz miga się szpitalem....
Ach jadę zara na relax!
Miłego dnia laseszki!
Zobacz załącznik 712913
Isabela Igem Sylwia serdecznie Wam gratuluje
Ostatnio tylko podczytuje ile mi sie uda, mam rodzicow wiec spedzamy troche czasu do tego tata maluje cale mieszkanie, wiec i jest co robicu mnie poki co nic sie nie dzieje
porodu nie widzę, ale z Maja tez wszystko sie zaczelo niespodziewanie
dzis mam robi mi krokiety z kapusta i z grzybami leśnymi a pozniej to juz malutka moze wychodzic
no i dzis chyba konczymy z malowaniem mieszkania... jutro moze dziadek jeszcze cos popoprawia itp. Ale ogolnie to chyba najgorsze dzis bedzie skonczone
Milego dnia i jsk cos ruszy to dam znacbede podczytywac
![]()
Zatkany nos mam i M cała noc nie spał bo podobno chrapalam jak żul... [emoji3]
I jeszcze przecięłam sobie dwa palce krojąc rzodkiewkę- brawo ja! Wróciłam do łóżka, stanowię dla siebie zagrożenie. [emoji3]
Buba - a u mnie spokój, podejrzewam, że teraz tak co dwie noce będę miała jazdy, ale dzisiaj również relaksik i wizyta ostatnia więc zobaczymy co mi ginka przepowie, w sumie nie obraziłabym się jakby powiedziała " Pani to teraz niech zabiera torbę i do szpitala " heheA tak nawiasem, masz świetny design w mieszkaniu
![]()
Zatkany nos mam i M cała noc nie spał bo podobno chrapalam jak żul... [emoji3]
ja bym chetnie sobie podwiazala gdyby to bylo mozliwe
Paulka, no jesteś, jesteś... Mamusią dwójki!!! Ja też już tyle lat, jak BUBA, jestem mamą jedynaczki, że pewnie też będzie to dla mnie szok, że mam dwójkęAle póki co jeszcze jestem pojedynczą Mamusią
Wstałam dziś siku po 6 i taka ledwo przytomna wracałam do łóżka i takie dziwne uczucie mnie ogarnęło, że już za chwilę będzie nas troje... [emoji15] Nadal jest to dla mnie abstrakcją... [emoji6]
Sysia, Ty masz jeszcze prawie miesiąc. Gdzie Ty się spieszysz Kobietko
dbdg - no niby miałam już być po, ale widzisz, Olo sobie gniazdko upodobał i ma w czterech literach, że tu się na niego czeka
A Blair i Colly zajęte MaluszkamiA Ty czytasz PW Niunia? Zerknij no.
Sysia, Ty masz jeszcze prawie miesiąc. Gdzie Ty się spieszysz Kobietko
dbdg - no niby miałam już być po, ale widzisz, Olo sobie gniazdko upodobał i ma w czterech literach, że tu się na niego czeka
A Blair i Colly zajęte MaluszkamiA Ty czytasz PW Niunia? Zerknij no.
Moje mieszkanie to jak z PRL-u wygląda przy Waszych... Stare, rozpadające się okno i "zabytkowa, prlowska szafa" w sypialni, łazienka, która była nie ruszana od powstania bloku, nieudolnie zrobiona boazeria w przedpokoju, linoleum i płyty pilśniowe w kuchniryczeć mi się chce... do tego Ł. stwierdził, że mamy dość wydatków na ten rok, więc odświeżymy ściany w przyszłym roku
Dobrze, że Mała nie będzie pamiętać tego lokum
Może w końcu zabiorę się za tą torbę... 3 dzień o niej myślę... Niech mnie któraś kopnie w tyłek abym to w końcu zrobiła
Miłego dnia![]()