Dzięki za słowa otuchy, wiem, że może to głupio brzmi ale mnie taka jawna dyskryminacja boli i dobija. Jedni mają wszystko (siostra mojego pracuje na 3/4 etatu w szkole, 4 dni w tygodniu po dwie trzy godziny i jej się pomaga bo malutka taka malutka (2,5 roku) a w naszą stronę to się nawet nie spojrzy w sytuacji gdzie nie z powodu mojego lenistwa tylko konieczności ja cały czas leżę i niewiele mogę robić
reklama
szczesliwa.4
Fanka BB :)
Dagpio trochę cie rozumiem, bo u nas jest podobnie. Mojej siostrze tez cały czas trzeba pomagać i tam było zawsze, a my radzimy sobie sami. Ale wiesz co, ja się z tego cieszę, bo wiem ze to co mamy to tylko dzięki naszej ciężkiej pracy. Co nas nie zabije to wzmocni i tego się trzymam. Wam też nigdy nikt nie wypomni ze pomógł czy coś dał. Szukaj plusów mimo że czasami ciężko je dostrzec
Lilolo
Gratuluję rozpakowanym mamusiom :-)
My od dziś całą rodzinką jesteśmy w domku ;-))
Wczorajszy dzień koszar. J i E jak dały popis swoich możliwości to myślałam, że zwariuję. Ale dziś już cała trójka aniołeczki
Wysłane z mojego Microsoft Lumia 640 przy użyciu Tapatalka
My od dziś całą rodzinką jesteśmy w domku ;-))
Wczorajszy dzień koszar. J i E jak dały popis swoich możliwości to myślałam, że zwariuję. Ale dziś już cała trójka aniołeczki
Wysłane z mojego Microsoft Lumia 640 przy użyciu Tapatalka
normatywna
Ja juz po KTG skurczy brak ale dziecko niesamowicie ruchliwe. Waga kolo 3,5 kg. Ogólnie wszystko ok rozwarcie na opuszek palca.
Ostatnia edycja:
szczesliwa.4
Lilo super ze jesteście już w domku! :-) :-)
reklama
Podziel się: