Witam sie poludniowo
dzisiaj mam zalatany dzien, do teraz siedzialam z siostrzenicą, wrocilam wstawilam pranie, zaraz musze umyc glowe, wydepilowac sie, robic obiad, wstawic kolejne pranie i lece do lekarza, a pozniej po synka do zlobka i dopiero jakis odpoczynek
Mroowkaa no i ja mysle, ze powinnas tak caly czas prowadzac ja na te 5-6 godzin, bo te 2-3 godzinki to za krotko i sie dzieciak nim okreci to juz mama, a ty tak samo, zaprowadzisz, zrobisz cos w domu i juz spowrotem
Annie jak tam po wczorajszej przechadzce? nie ruszyło nic?
Buba sorki, ale ewidentnie do poprawki, niestety tak juz jest z tymi remontami i budowami, mozna sfiksowac, wiem cos o tym, bo wiecznie jest cos nie tak, dobrze ze upuściłaś emocje troche, to moze jednak do tych Tworek nie trafisz
a co z tym koleseim od drzwi, jesli jest w szpitalu to sie opozni tak?
Malinka ekstra wieści
teraz odpoczywaj, odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj, pozniej sie napracujesz przy maluchu
Chybra a co myslisz, ze tak malenstwo urosnie, ze bedziesz kwalifikowała sie do cc? wiesz zawsze jest jakis blad i moze ze wyszlo na badaniu, nasteonym razem moze wyjsc troche inna waga. Jelsi chodzi o piekarnik to znalazłam ekstra sposob na czyszczenie tj. plyn do kominkow, tylko robi to teraz moj maz, bo jest taki smierdzacy, ze az duszący, ale tylko psikasz, zostawiasz i scierasz, super schodzi wszytsko, oczywiscie pozniej trzeba wypalic ten smrod
paulka jak tylko znajdziesz czas to pochwal nam sie jak Twoja dzidzia
Blair kochana co tam sie nie odzywasz? Jak do siebie dochodzisz? Jak Zuziolek, ładnie je?