reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
Witam sie poludniowo

dzisiaj mam zalatany dzien, do teraz siedzialam z siostrzenicą, wrocilam wstawilam pranie, zaraz musze umyc glowe, wydepilowac sie, robic obiad, wstawic kolejne pranie i lece do lekarza, a pozniej po synka do zlobka i dopiero jakis odpoczynek :)

Mroowkaa no i ja mysle, ze powinnas tak caly czas prowadzac ja na te 5-6 godzin, bo te 2-3 godzinki to za krotko i sie dzieciak nim okreci to juz mama, a ty tak samo, zaprowadzisz, zrobisz cos w domu i juz spowrotem :)

Annie jak tam po wczorajszej przechadzce? nie ruszyło nic?

Buba sorki, ale ewidentnie do poprawki, niestety tak juz jest z tymi remontami i budowami, mozna sfiksowac, wiem cos o tym, bo wiecznie jest cos nie tak, dobrze ze upuściłaś emocje troche, to moze jednak do tych Tworek nie trafisz :) a co z tym koleseim od drzwi, jesli jest w szpitalu to sie opozni tak?

Malinka ekstra wieści :) teraz odpoczywaj, odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj, pozniej sie napracujesz przy maluchu :)

Chybra a co myslisz, ze tak malenstwo urosnie, ze bedziesz kwalifikowała sie do cc? wiesz zawsze jest jakis blad i moze ze wyszlo na badaniu, nasteonym razem moze wyjsc troche inna waga. Jelsi chodzi o piekarnik to znalazłam ekstra sposob na czyszczenie tj. plyn do kominkow, tylko robi to teraz moj maz, bo jest taki smierdzacy, ze az duszący, ale tylko psikasz, zostawiasz i scierasz, super schodzi wszytsko, oczywiscie pozniej trzeba wypalic ten smrod

paulka jak tylko znajdziesz czas to pochwal nam sie jak Twoja dzidzia :)

Blair kochana co tam sie nie odzywasz? Jak do siebie dochodzisz? Jak Zuziolek, ładnie je?

Hej,

Paulaka już tuli swoje Maleństwo <3

U mnie NIC się nie dzieje. Tylko mega dużo śluzu (czopa?) odchodzi...
Jestem mega wyrąbana po wczorajszym "spacerze"...Spojenie i miednica strasznie bolą :(

Dreamgirl, ja też olewam sprawę. Niech się dzieje wola Nieba / Karola... ;)

Buba, ależ pech! Najpierw drzwi teraz to... :/

Ostatnia edycja:
Cześć dziewuszki
Buba niestety ,ale narożnik jest zmasakrowany totalnie powód prosty przy takich modelach trzeba po pierwsze odpowiedniej tkaniny i technologicznie wygląda to tak ,że w fabryce szyją jakby za małą sukienkę i naciągają . Poza tym kanapa nie posiada przeszyć na siedzisku i materiał chyba nie jest podklejony .jednym słowem koleś wziął robotę , której nie powinien brać .
Malinka trzeba się nastawić pozytywnie nie mamy wyjścia .Dziewczyny pisały o tym ,że je czyści to się zdarza przed porodem od dwóch dni też latam ,a miałam zaparcia .
Byłam rano u gina i tu niespodzianka moje dziecko siedzi już gotowe do startu główka jest już w kanale szyjka zgładzona ,ale jeszce zamknięta kazał mi się spakować do szpitala i powiedział ,ze pójdzie szybko nie powinnam się długo męczyć :-) mam nadzieję ,ze tak będzie .Kiedy się zacznie zobaczymy następnej wizyty już nie rejestrował .

Malinka jedne marzą o cc inne się boją jak ognia piekielnego. Prawda jest prosta: poród jest jedną z tyxh rzeczy które nie sa przyjemne I nie będą przyjemne więc jak kolwiek rodzisz trzeba to zrobić, zapomniec I być z siebie dumna że dałaś radę. Mnie czeka teraz drugie cc I mam bardzo obojętny stosunek - nosz kurde trzeba zrobić tą robotę I już. Z pozytywów - piczka jak nówka ;) dziewczyny po porodzie sn na pewno maja coś do powiedzenia na temat stosunkow po porodzie: czasem nawet do roku może być dziadostwo. Także pamiętaj nie ma tego złego :*

Hej, hej
Wczoraj dzwonili do mnie że szpitala i cesarka zaplanowana na wtorek 29 września. Przyznam że mi ulzylo bo już widziałam jak w środku nocy jadę z bólami a tak to powinnam wytrzymać. Mam tak ją Wy , we wszystkim się doszukuje objawów porodu, zwariowac można.
Jak odbiore małego że szkoły to napisze więcej

Akatsuki ja już 2 razy rodzilam sn i nie wydaje mi sie bym miala z tego tytulu inne doznania podczas sexu... uwazam raczej wrecz przeciwnie, ze teraz gdy jestem starsza mam lepszy sex niz jak bylam mlodsza ;) prawda jest natomiast to, ze po pierwszym porodzie sn strasznie sie balam pierwszego razu... 3 miesiace po porodzie dalej mialam lęk, ze bedzie bolec itp. ale to bylo raczej w glowie bo fizycznie nie bolalo, maz byl delikatny i wszystko bylo w najlepszym porzadku... na pewno po cesarce szybciej mozna powrócić do sexu, ale w sumie to mnie bardziej przeszkadzały mleczne cycki niz dyskomfort zwiazany z tym, ze rodzilam sn ;)

Tami ja tam zluzowałam na tym etapie to już możesz mieć skurcze i różne tam biegunki poty i co tam jeszcze wymyślisz .Każda ciąża jest inna przekonałam się o tym na własnej skórze jak się zaczyna wielki finał to poprostu się czuje :-)
Ja rodziłam sn klocka jestem mała i maszyneria była jak przed porodem nic mi się nie rozeszło . Moja młodsza siostra rodziła małe dziecko i jest po operacji naprawczej łącznie z wszywaniem pęcherza i zwężaniem pochwy .

Wow nadrobiłam 20 stron - masakra ta produkcja.
Paulka 3 mam kciuki ale już pewnie masz maleństwo na rękach.

Buba super pokój dla Franka, ale sofę masakra spaprali- i jak tu się nie wściekać.

Ależ nam się zaczynają sypać te maleństwa :-) aż miło poczytać.

reklama
maran zgadzam sie z Toba całkowicie, choc TY masz wieksze doswiadczenie, bo jestes po dwoch porodach, wiec nie wiem jak tym razm bedzie, i z tymi cyckami to świeta racja :p

Akat a Ty jak tam po wczorajszym szpitlu, bo chyba nie doczytalam czegos, albo nie pisalas i jak mamusia? :)

Do góry