reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

yustyna ja tez nie moge się dopisać bo musze mieć jakie upowaznienie, podaję dane:

Gosia 26 lat
termin na 1 pażdziernika
dzieci Zuzia 13 miesięcy
pierwsze usg 9 lutego
kolejne usg 2 marca

Widzę dziewczyny że mdłości męczą mnie też neistety ale na szczęście dopiero wieczornie.
Akatsuki ojj dobrze mówisz :-) też tak móiłam patrząc na inne dzieci, że moje będą grzeczne bo to kwestia wychowania, no ale tu jednak charakter ma dużo na rzeczy, moja ma 13-mcy a dziś jej się nudziło i mi w sklepie piszczała na całe gardło, musiałam szybko zapłacić i wyjść no i ogólnei do grzecznych dzieci nei należy :p powtarzam że drugie będzie grzeczne, no musi być!! :-D haha

reklama
Akatsuki pewnie ze założenie plany swoją drogą życie swoją tak bywa. Dzieci mimo że mają już swój charakter to my musimy im trochę pomoc i wyznaczyć granice. Narodziny dziecka wystawiają rodziców na wiele prób tez nie raz i nie dwa miałam chwile zwątpienia gorsze dni wątpliwości czy jestem dobra matka ale później usiadłam i pomyślałam że dbam o nią jak tylko mogę dostaje jedzenie chodzi czysta daje tyle miłości i czasu ile tylko mogę więc chyba nie jest tak źle. A to ze człowiek się czasem pomyśli i zagubi to normalne

Mąż też mówi bądź konsekwentna ale młoda ma charakter góralski po dziadku i babci i uparta jak koza a przecież nie pozwole dziecku iść spać bez jedzenia jak wybiera już z dywanu okruszki. Czasem centralnie nie ma kompromisu...

Mąż też mówi bądź konsekwentna ale młoda ma charakter góralski po dziadku i babci i uparta jak koza a przecież nie pozwole dziecku iść spać bez jedzenia jak wybiera już z dywanu okruszki. Czasem centralnie nie ma kompromisu...

"jak wybiera juz z dywanu okruszki"
ojej to az takie masz glodne dziecko? :(

Hej dziewczyny, wpadłam tylko powiedzieć ze byłam na pierwszej wizycie u gin. Fasolka ma się świetnie i jest na swoim miejscu :-) Mamy 6 tydzień, termin na 29 październik ale z racji cesarski wyjdzie to ok tydzień wcześniej :-) Tak się bałam a wszystko pięknie :-) Idę odespac hehe

ooo właśnie Akatsuki, małkus a co ja to nie mówiłam jak dziecka nie miałam, że moje to tego nie będzie a to tego, a nie zawsze tak się udaje, różne są dzieci, miałam nie nosić na rękach, miałam nie pozwolić spać z nami w łózku, wyszło inaczej, bo wiadomo a to zmęczenie jeszcze dochodzi, ale staramy się i już jest lepiej oduczamy złych zachowań, choć się nowe kolejne pojawiają i tak w koło :)

Juszka gratuluję :)

"jak wybiera juz z dywanu okruszki"
ojej to az takie masz glodne dziecko? :(

Taka metafora... po prostu wiem że jest okropnie głodna, ale jeszcze bardziej uparta żeby nie zjeść obiadu.

Ech.. uspokoiła się w domu. Wygonilam ojca kąpać terrorystke a sama leglam w salonie z muzyką relaksacyjna i wielką szklanką soku... wdech i wydech...

mrowka te Phile sa bardzo małe , składaja sie tak w połowe zajmuja mnej miejsca niz pojedyncze wózki,
my jak jechalismy nad morze to zmiescilismy w samochodzi osobowym w bagazniku plus oczywiscie 2 walizki,
ceny tych są od 500 zł do 1200 zł, mówie oczywiście o ładnych uzywanych,
i tak jak napiszesz najlepiej jest poczekac tak 2 miesiace przed porodem zeby zobaczyc czy wózek jest na pewno potrzebny,
ale zobaczysz ze bedzie potrzebny, nie wiem czy do Baby Design Lupo sa dostawki ale raczej tak, bo dostawki sie łącza z wiekszością wózków, a jaki masz teraz wózek??
No właśnie mam ten Baby Design Lupo i rozglądam się za taką przystawką - niestety nic prócz tej stojącej nie znalazłam, dlatego pytam specjalistkę :-) Jeśli się nie znajdzie jakiś moduł do dokupienia to pewnie będę zmieniać wózek i wtedy to pewnie udam się do Ciebie! A mogłabyś wrzucić jakąś fotkę,tego który poleciłaś????

reklama
dolga ojjj jakie idealne przykłądy przytoczyłaś, zarzekałam się nogami i rękami że dziecko nei będzie z nami spało i co z tego wyszło? że już kilka meisięcy w łóżeczku nawet nei leżało :p nei ma co się zarzekać przed urodzeniem dziecka :-D
z tym noszeniem na rękach też, a ciągle ją noszę bardzo dużo mimo że teraz już nie powinnam no ale co mam zrobić skoro ona chodzić nie umie i ciągle na ręce :p

Do góry