reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Malinko, kciukasy! Daj znać jak się czujesz i co lekarze mówią. Trzymaj się dzielnie.

Fajnie tak wiedzieć kiedy się urodzi :) Ja czekam, czekam... Już 40 tc się zaczął i nicccccc.... Chyba muszę się do sexu zmusić choć tak straaaaaasznie mi się nie chce :(
Jutro wizyta u gina. Miałam nadzieję, że się już nie odbędzie a tu proszę, Karol jak siedział tak siedzi w brzuchu :/ Mam nadzieję, że lekarka chociaż powie po badaniu, że szyjka skrócona! ;)

Blair gratulacje :-)

Malinka, co się dzieje?

Paulka, Ty masz dwa dni, a ja jadę za 12 godzin :-D hehehe Zleciało W KOŃCU i za chwilę dosłownie jadę. Ciekawe jak to będzie...
Zawozi mnie Mama, nic nie biorę prócz karty przebiegu ciąży i badań ostatnich. I tak pewnie będę tam siedziała i czekała na cholera wie co. Jak się okaże, że po zdjęciu nic się nie dzieje, to Mama przyjedzie po mnie. A jak będzie się coś działo, to M. przyjedzie wraz z torbami.
Trzymajcie kciuki... ja chcę, aby jutro się zadziało. :sorry:

Był już obchod nic nie powiedzieli więc wyniki będą dopiero rano :-( pobrali mi 9 fiolek :-o rano jeszcze siuski mam dać i mam mieć ekg i kardiologa, całkiem sporo zlecili, mam nadzieję że jutro się okaże że to żadne zatrucie... Ani nic innego złego co miałoby wpłynąć na wcześniejsze rozwiązanie :-/

Aa i miałam ktg z zaznaczeniem ruchów, na szczescie wyszło ok :-)

Dreamgirl zatem trzymam kciuki żeby już jutro poród się zaczął! :-)

Ostatnia edycja:
Ja na sekundę, dzięki za gratulacje :*
Ok 5.10 zaczęły mi odchodzić wody, szybka akcja w domu tel do Teścia I jedziemy do szpitala. W międzyczasie tel do G żeby przyjeżdżał. Na IP okazało się ze rozwarcia na opuszek a szyjka zgładzona. Po przyjęciu na oddział i przed samą cc okazali się ze rozwarcia na 2 palce. G na szczęście zdążył. Na stół i cc. Problem z wkluciem był ale się udało ostatecznie. I kilka chwil później usłyszeliśmy Zuzie ;)
Ja do siebie powoli dochodzę, boli ale widok Niuni łagodzi wszystko ;) jest idealna ;) przed 22 mają mnie pionizowac ;)

Witam wieczornie :)

Blair - gratki wielkie! Ale zaskoczenie :)

Malinka- trzymam kciuki!

Julisia- super kuchnia, uwielbiam taką kolorystykę :)

Dream- już za chwilę już za momencik życzę aby szybko poszło ;)

Paulka- 2 dni...ja bym porciętami trzęsła bom nie obrobiona jeszcze ;) mam nadzieję że wytrzymam jeszcze ;)

Annie- w takim pałacu nie dziwię się że Karol nie spieszy się z przeprowadzką ;)

A ja dziś dzień cały z Frankiem przeprowadzaliśmy jego pokój sami bo R chory.... Dobrze że nie widział bo by mi areszt domowy zrobił ;) oto efekt

ImageUploadedByForum BabyBoom1442771504.888487.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1442771519.385249.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1442771529.350825.jpg

Tu jeszcze bez zasłon i rolet.

Jutro biorę się za pokój niuni :) miłej nocki laseczki!

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442771504.888487.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442771504.888487.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 105
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1442771519.385249.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442771519.385249.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 104
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1442771529.350825.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442771529.350825.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 95
Malinko, trzymam kciuki i dawaj znać.
Annie, jak to się stało, że jesteś w 40tc, a do października jeszcze 10 dni? [emoji4]

Kurczę, ile już dzieci październikowych się pojawiło... U mnie raczej się nie zapowiada, na szczęście (choć już mam dość bycia w ciąży)... Nawet chyba skurczy nie mam albo ich nie rozpoznaję... [emoji21]
Mała dzisiaj mało aktywna mimo, że się ciasta i lodów nażarłam (tak, to odpowiednie słowo [emoji2]).

I nie wiem co jeszcze chciałam...

reklama
Do góry