reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Malinko, kciukasy! Daj znać jak się czujesz i co lekarze mówią. Trzymaj się dzielnie.

Fajnie tak wiedzieć kiedy się urodzi :) Ja czekam, czekam... Już 40 tc się zaczął i nicccccc.... Chyba muszę się do sexu zmusić choć tak straaaaaasznie mi się nie chce :(
Jutro wizyta u gina. Miałam nadzieję, że się już nie odbędzie a tu proszę, Karol jak siedział tak siedzi w brzuchu :/ Mam nadzieję, że lekarka chociaż powie po badaniu, że szyjka skrócona! ;)

Blair gratulacje :-)

Malinka, co się dzieje?

Paulka, Ty masz dwa dni, a ja jadę za 12 godzin :-D hehehe Zleciało W KOŃCU i za chwilę dosłownie jadę. Ciekawe jak to będzie...
Zawozi mnie Mama, nic nie biorę prócz karty przebiegu ciąży i badań ostatnich. I tak pewnie będę tam siedziała i czekała na cholera wie co. Jak się okaże, że po zdjęciu nic się nie dzieje, to Mama przyjedzie po mnie. A jak będzie się coś działo, to M. przyjedzie wraz z torbami.
Trzymajcie kciuki... ja chcę, aby jutro się zadziało. :sorry:

Był już obchod nic nie powiedzieli więc wyniki będą dopiero rano :-( pobrali mi 9 fiolek :-o rano jeszcze siuski mam dać i mam mieć ekg i kardiologa, całkiem sporo zlecili, mam nadzieję że jutro się okaże że to żadne zatrucie... Ani nic innego złego co miałoby wpłynąć na wcześniejsze rozwiązanie :-/

Aa i miałam ktg z zaznaczeniem ruchów, na szczescie wyszło ok :-)

Dreamgirl zatem trzymam kciuki żeby już jutro poród się zaczął! :-)

Ostatnia edycja:
Ja na sekundę, dzięki za gratulacje :*
Ok 5.10 zaczęły mi odchodzić wody, szybka akcja w domu tel do Teścia I jedziemy do szpitala. W międzyczasie tel do G żeby przyjeżdżał. Na IP okazało się ze rozwarcia na opuszek a szyjka zgładzona. Po przyjęciu na oddział i przed samą cc okazali się ze rozwarcia na 2 palce. G na szczęście zdążył. Na stół i cc. Problem z wkluciem był ale się udało ostatecznie. I kilka chwil później usłyszeliśmy Zuzie ;)
Ja do siebie powoli dochodzę, boli ale widok Niuni łagodzi wszystko ;) jest idealna ;) przed 22 mają mnie pionizowac ;)

Witam wieczornie :)

Blair - gratki wielkie! Ale zaskoczenie :)

Malinka- trzymam kciuki!

Julisia- super kuchnia, uwielbiam taką kolorystykę :)

Dream- już za chwilę już za momencik życzę aby szybko poszło ;)

Paulka- 2 dni...ja bym porciętami trzęsła bom nie obrobiona jeszcze ;) mam nadzieję że wytrzymam jeszcze ;)

Annie- w takim pałacu nie dziwię się że Karol nie spieszy się z przeprowadzką ;)

A ja dziś dzień cały z Frankiem przeprowadzaliśmy jego pokój sami bo R chory.... Dobrze że nie widział bo by mi areszt domowy zrobił ;) oto efekt

ImageUploadedByForum BabyBoom1442771504.888487.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1442771519.385249.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1442771529.350825.jpg

Tu jeszcze bez zasłon i rolet.

Jutro biorę się za pokój niuni :) miłej nocki laseczki!

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442771504.888487.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442771504.888487.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 92
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1442771519.385249.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442771519.385249.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 99
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1442771529.350825.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442771529.350825.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 88
Malinko, trzymam kciuki i dawaj znać.
Annie, jak to się stało, że jesteś w 40tc, a do października jeszcze 10 dni? [emoji4]

Kurczę, ile już dzieci październikowych się pojawiło... U mnie raczej się nie zapowiada, na szczęście (choć już mam dość bycia w ciąży)... Nawet chyba skurczy nie mam albo ich nie rozpoznaję... [emoji21]
Mała dzisiaj mało aktywna mimo, że się ciasta i lodów nażarłam (tak, to odpowiednie słowo [emoji2]).

I nie wiem co jeszcze chciałam...

reklama
Do góry