reklama
Hej
Lilo, pokaż to co Ci się zrobiło położonym na oddziale córeczek, może one Ci doradzą ci z tym zrobić.
My dziś z Hanią idziemy z teatru
Poza tym żadnych planów nie mamy... Jak ja bym chciała zacząć już rodzić... Zaczęłam już 40 tc!
Lilo, pokaż to co Ci się zrobiło położonym na oddziale córeczek, może one Ci doradzą ci z tym zrobić.
My dziś z Hanią idziemy z teatru
Poza tym żadnych planów nie mamy... Jak ja bym chciała zacząć już rodzić... Zaczęłam już 40 tc!
Chybra
Fanka BB :)
Lilolo - a może Amolu spróbuj ? Ja w sumie go na wiele różnych nie otworzonych dziwadeł używam i zawsze pomaga ;-)
Julisia - o właśnie taką miałam nadzieję, dzięki za odpowiedź :-)
Kitek - ja miałam niewytłumaczalną przerwę w spaniu między 6 a 7:30
Xmam - to masz ciężki orzech do zgryzienia :-) Ja mam nadzieję, że bob dotrzyma do okolic październikowego terminu i dlatego teraz muszę trochę zwolnić, bo mąż mnie opierdziela już nawet, że za dużo robię A no i mnie już plecy bolą i brzusio
Czas na śniadanko i odpoczynek, na prawdę już muszę odpuszczać, bo pierwszy raz mnie tak plecy bolą nieustannie od wczoraj, brzusio również, mam wrażenie, że jeszcze mi nie opadł, bo cały czas mi ciężko oddychać, a nocą młody chyba ostro ładuje mi po żołądku, bo normalnie mnie boli rano i tak od jakiegoś tygodnia Hymmm .
Spokojnego dnia
Julisia - o właśnie taką miałam nadzieję, dzięki za odpowiedź :-)
Kitek - ja miałam niewytłumaczalną przerwę w spaniu między 6 a 7:30
Xmam - to masz ciężki orzech do zgryzienia :-) Ja mam nadzieję, że bob dotrzyma do okolic październikowego terminu i dlatego teraz muszę trochę zwolnić, bo mąż mnie opierdziela już nawet, że za dużo robię A no i mnie już plecy bolą i brzusio
Czas na śniadanko i odpoczynek, na prawdę już muszę odpuszczać, bo pierwszy raz mnie tak plecy bolą nieustannie od wczoraj, brzusio również, mam wrażenie, że jeszcze mi nie opadł, bo cały czas mi ciężko oddychać, a nocą młody chyba ostro ładuje mi po żołądku, bo normalnie mnie boli rano i tak od jakiegoś tygodnia Hymmm .
Spokojnego dnia
katjana1
Witam się niedzielnie.
Dziękuję za życzenia w imieniu O.
Miałam kiepską noc. Co chwilę się budzilam. Jakaś nerwowa jestem. O 8mej pobudka bo musiałam podać leki moim chorowitkom.
Rosołek sobie pyrka na piecu.
Mam ochote na dzień relaksu tak bez dzieci i M. On od 24 lipca siedzi w domu na L4. Wrrrrr.
Idę uspokoić tych moich szaleńców. Chyba ich dzisiaj &@!#*
Dziękuję za życzenia w imieniu O.
Miałam kiepską noc. Co chwilę się budzilam. Jakaś nerwowa jestem. O 8mej pobudka bo musiałam podać leki moim chorowitkom.
Rosołek sobie pyrka na piecu.
Mam ochote na dzień relaksu tak bez dzieci i M. On od 24 lipca siedzi w domu na L4. Wrrrrr.
Idę uspokoić tych moich szaleńców. Chyba ich dzisiaj &@!#*
Lilolo z tym gozkiem to najlepiej żebyś się pokazała u lekarza.
Colly długo musicie czekać na przewiezienie małego. A daleko muszą go wiezc?
Malinka super ze juz po przeprowadzce. Teraz sobie odpocznij, spokojnie powoli się rozpakujesz.
Doris, Xmam ja też się ciesze ze E. juz duża i nawet do szkoły chodzi sama.
AnnieTess u ciebie juz najwyższy czas na poród. Ja jeszcze przynajmniej dwa tyg musze czekać bo mała nie ma bardzo masy
Chybra mi też brzucho jeszcze nie opadł i tez mi strasznie ciężko mała ciągle w zebrach siedzi.
A ja poszłam spać o 24 a o 5 się obudziłam i leżałam chyba godzinę. A jak już usunęłam to spałam do 10.
Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
Colly długo musicie czekać na przewiezienie małego. A daleko muszą go wiezc?
Malinka super ze juz po przeprowadzce. Teraz sobie odpocznij, spokojnie powoli się rozpakujesz.
Doris, Xmam ja też się ciesze ze E. juz duża i nawet do szkoły chodzi sama.
AnnieTess u ciebie juz najwyższy czas na poród. Ja jeszcze przynajmniej dwa tyg musze czekać bo mała nie ma bardzo masy
Chybra mi też brzucho jeszcze nie opadł i tez mi strasznie ciężko mała ciągle w zebrach siedzi.
A ja poszłam spać o 24 a o 5 się obudziłam i leżałam chyba godzinę. A jak już usunęłam to spałam do 10.
Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
doris33
A ja czuję, że mały odkrecił się jakby rączkami i nóżkami do brzucha bo ciągle mi tu coś wystawia i tak bardzo mnie boli jak się rusza :-/ a tak poza tym to głowa mi dzisiaj pęka. Nie wiem o co chodzi bo ciśnienie mam 110/65 więc to nie to. A ja ledwo na oczy patrzę :-(
Hej o 9.46 przez cc przyszła na świat Zuzia 3350g i 55cm szczęścia
Blair, no nie żartuj! [emoji33] Jak to się stało? [emoji2]
Gratulacje!!! [emoji7]
reklama
katjana1
Blair gratulujemy z całego serducha
Ostatnia edycja:
Podziel się: