Dzień dobry
Ja tylko tak na chwilę bo dziś robimy imprezę urodzinową naszej 17 latce. Także zaraz na zakupy trzeba jechać.
Colly, busia ogromne gratulacje. Fajnie że macie już swoje maluszki po drugiej stronie brzuszka :-)
Justyna - to smutne że takie młode osoby jak twoja bratowa i brat muszą przechodzić takie smutne rzeczy. Trzeba wierzyć że będzie dobrze. Musi być. Lekarze też czasem się mylą.
Malinka ja też dziś źle spałam. Jak obudzilam się na siku o 1:45 to do 3 ej nie mogłam zasnąć.
Buba obyś zdążyła ze wszystkim do czasu porodu
Julisia super że masz ktg robione i że wszystko ok. Ja mam tylko na kazdej wizycie od 28 tyg. Słuchanie serducha. Tak na kilka sekund.
No i więcej nie pamiętam
A ja wczoraj umylam 2 okna. Zmienilam pościel. wyszorowałam cifem kaloryfer. Umylam podłogę na kolanach. Pokój teraz aż lsni. Fajnie się siedzi w takim wysprzatanym pokoju
Po niedzieli mam taki plan z kuchnią. Łącznie z wywaleniem pierdółłek w połkach. I może zrobię fasolę po bretońsku.
Ogolnie plan jest taki. Żeby się nie oszczędzać a nuż trochę przyspiesze termin porodu.
Na wizycie u gina dowiedzial sie że szyjka zamknięta i twarda więc i nad tym z M będziemy pracować. :-)
Najpóźniej 10 października chcialabym być po wszystkim bo oszaleję z tym bólem kręgoslupa. Lekarz przepisał mi jakieś tabletki na te bóle Które wg niego są spowodowane duża waga. Ale poczytalam na necie i tam na ulotce jest napisane że w ciąży nie wolno ich brać. Zostanę przy apapie choć za wiele nie pomaga.
Poskacze na pilce to troche rozluźni. I tyle.
Pora się zbierać dać leki moim 2 chorowitkom. No i na zakupy.
Miłego dnia i powodzenia na dzisiejszych wizytach