Hej
Znowu mi skasowało posta wrrr..
Ja się dziś nie odzywałam bo miałam mega zwalony humor do tego byłam wypompowana ze wszystkich sił.
Pod wieczór poprawił mi się humor bo G weźmie juz wcześniej wolne i będzie z nami 29go
szkoda tylko że w ten weekend nie uda Mu się przyjechać
Przede wszystkim
Colly gratulacje! Dorodny Synek
Paulka to czekamy z Tobą na środę
Mrówka współczuję sytuacji na drodze, nienawidzę takich sytuacji na drodze... a pan policjant na głowę upadł chyba z wysokością mandatu.
Yustyna bardzo mi przykro z powodu Bratowej, strasznie to niesprawiedliwe
ale wierzę że jednak zdarzy się cud, że znajdzie się lekarz albo terapia która pomoże Bratowej. Dobrze ze jesteście przy niej i ja wspieracie.
Buba Ty nasz pracusiu! A jak sprawa z drzwiami?
Busia gratulacje!
Lilolo super ze Emilka juz wychodzi! Oby Mili szybko do Niej dołączyła
Ladyk heh jak napisałas ze Chłopaki robią masę to przed oczami stanął mi obrazek tych maluszków na silce ze sztangami ;p
Kasik z tego co wiem to spokojnie sinupret można brać w ciąży
Akatsuki współczuję perypetii szpitalnych... mam nadzieje ze w końcu się wszystko ułoży
So happy może głupie pytanie ale ja niedoświadczona, jak mrozisz mleko? W butelkach w woreczkach? Później mikrofala czy podgrzewacz?
Jeśli chodzi o uświadomienie sobie jak kruche jest życie i ze nasze codzienne problemy to blahostka, to mnie jakiś rok temu rozwalila historia opowiedziana przez panią prof która z nami współpracuje. Ona jest znana w świecie naukowym ze jest świetnym specjalista w pewnej chorobie, wie porostu o niej wszystko o powstaniu, możliwościach leczenia itd. I opowiedziała ze kiedyś odnalazła ja matka kilkuletniego chłopca i poprosiła o konsultacje bo powiedziała ze prof jest ostatnią nadzieją. Pani prof po przejrzeniu wyników wiedziała że chłopiec umrze i to dość szybko i ze nie ma niestety absolutnie żadnego ratunku (choroba genetyczna), mówi ze to była jedna z najgorszych chwil w życiu bo nie wiedziała jak walczącej matce powiedzieć ze synek nie przeżyje i odebrać jej ostatnia nadzieje...