reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Julisia,

Powodzenia && :)

So happy,

Jak fajnie, że już w domku :))

Akat,

Oby Cię juz za długo nie męczyli i szybko ciążę rozwiązali :tak:

Wysłane z mojego Microsoft Lumia 640 przy użyciu Tapatalka

reklama
Akatsuki współczuję, kurcze chyba by było dla Ciebie najlepiej gdyby Ci przyspieszyli ten poród jednak :-/
Julisia no to kciuki żeby szybko poszło w razie się coś rozwinie :-)
so_happy zazdraszczam :-) ja już też czekam z utęsknieniem na rozwiązanie ;-)

xmamuska a czy to nie jest przypadkiem satin blue z beckersa? mam go w jednym pokoju, tylko w połączeniu z takim kolorem szarobeżowym i bardzo jestem z niego zadowolona, wiec mam nadzieje ze i ty sie przywyczaisz :)

Colly czyli co, znowu podlaczyli ci oxy? i co skurczy nie bylo czy przeszly? a co z rozwarciem poszlo troche?

Akatsuki ooo kurcze sypiesz sie kochana, niech juz podejmą jakas powazna decyzje i zakoncza to, przeciez juz jest bezpiecznie

Julisia ooo czyzbys byla kolejna, jak sytuacja sie u Ciebie rozwija?

so_happy super wiadomosci, fajnie, ze mały grzeczny, i jak po porodzie samopoczucie lepsze? opisz nam co i jak z porodem jak bedziesz miala czas, bo ciekawa jestem jak wyszlo :)

Akat trzymam kciuki by decyzja lekarza była po Twojej myśli.

xmama ja też się boję, że u mnie będzie spora dzidzia. Jutro idę na wizytę to się dowiem. Mój pierwszy syn ( też z ciąży cukrzycowej) w 36 tygodniu ciąży ważył 3500 g. Lekarz mi mówił że 11.02 ( termin miałam na 26.02) będą mi wywoływać poród. A syn urodził się tydzień po wizycie (1.02) właśnie z wagą 3500 g długi był na 54 cm.

Ciążę prowadzę u dwóch ginów ( nie mogłam się zdecydować). I u jednego jak i drugiego ktg wykonuje się od 34 tygodnia ciąży.

Ostatnia edycja:
A tu mam nadzieję, że coś będzie widać, to nasz główny remontowany pokój :-) Najlepsze jest to, że przez 3 lata siedzieliśmy w takim starym pokoju :-p

Załączniki

• 20150917_154912_Pano.jpg
    20150917_154912_Pano.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 89
  • 20150816_185756_Pano.jpg
    20150816_185756_Pano.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
Helo wieczorkiem
Ja dziś po wizycie u gina. Opisałam Wszystko w odpowiednim wątku

Kiepsko ostatnio z moim nastrojem. Najmłodszy się stawia i odrabianie zadania zwykle kończy się placzem. Nerwy mi już puszczają.

ZZdrówka dla chorowitków
Colly, akatsuki ...Trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie
Nie wiem co jeszcze miałam pisać. Jutro porządnie poczytam. Dobrej nocy

reklama
Do góry