reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Cześć dziewczyny:)

Ja ostatnio jestem trochę zabiegana,dużo spraw na głowie..dzisiaj było mega ciepło,jak przyszłam do domu to miałam mega spuchnięte stopy.

xmam mi się ten niebieski podoba,ja lubię jasne kolory:)

Co do ktg to mi lekarz nic nie mówił,sama się zapisałam do szkoły rodzenia,mamy taką możliwość za darmo. Pójdę we wtorek, później mam wizytę u gina to od razu zinterpretuje czy coś tam się dzieje:)

Czuję już bardzo nisko maluszka..brzuch napina mi się okropnie,mimo brania magnezu.Mam kłucia w podbrzuszu,ale raczej jest to nieprzyjemne,bólu jako takiego nie odczuwam. Młody też nieźle kopie po żebrach. Dopiero teraz czuję takie mega zmęczenie i toczę się jak kulka..

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące mamy:)

Miłego popołudnia

reklama
Hejka :-)

Ja dalej w dwupaku. Ta oxytocyna to chyba na mnie nie działa. L wściekły bo kolejny dzień musiał wziąć wolny z pracy.

A tak w ogóle to zjadłabym kanapkę z marmoladą.

A co do tego ktg to ja też bym nie miała gdybym tu nie wylądowała. No i takie umawianie się wg. mnie jest trochę nie fajne bo to jednak szpital. Jak byście się poczuły gdybyście wpadły na IP a tu jakaś laska przychodzi umówiona i wypuszczają ją przed Wami? Z resztą pewnie wielu lekarzy tak wpuszcza swoje pacjentki i kwestia który lekarz jest wyższy rangą.

Dzięki dziewczyny, na razie czuję się lepiej. Córka jak zwykle biega, skacze choć za dobrze nie wygląda.

Dzisiaj w nocy, i rano jak drzemałam mała w brzuchu się ruszała. W pewnym momencie obudził mnie przeszywający ból w podbrzuszu aż się zerwałam i zgięłam z bólu i miałam wrażenie jakbym miała się zesikać. Zdarzyło się tak trzy razy. Nie wiem co ona tam wyprawiała, ale nie było to przyjemne uczucie :szok: Macie tak? Trochę się wystraszyłam, bo wcześniej tego nie czułam

No trzymajcie się chorowitki, strasznie Was pod koniec wzięło :-(
Pogoda dzisiejsza mi nie pomaga w oddychaniu i właściwie w niczym :baffled: Ale cieszę się , bo póki co sprawy domowe toczą się bardzo dobrze, meble w pokoju stoją, karnisz i zegar powieszone, wszystko powycierałam i teraz tylko czekam aż mąż przybędzie z pracy i będzie rzeczy znosił, tv montował. Jakoś później może zdjęcia uda mi się wrzucić przed i po :-)

Dolga - ja ktg ani razu nie miałam, a nawet o to pytałam moją dr, bo tutaj prawie wszystkie o tym piszą, a u mnie nic :baffled: Ona powiedziała, że nie jest to wymagane gdy nic się nie dzieje i tyle.

Xmam - co ty? Czemu Ci się nie podoba? Kolor ładny, jasny, moim zdaniem lepszy niż żółty.

Ja tez przeziębiona. Wszystkie zamówienia mi doszły jutro albo w weekend spakuje się do szpitala.
We wtorek mam ktg. Przy okazji obejrzę sobie szpital może jednak zdecyduje się tu rodzić i daruje sobie ta Wa-we

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

Chwale się także u tutaj ... znowu jestem w szpitalu. Nie wiem na jak długo I nie wiem dokładnie dlaczego ale po wczorajszych badaniach mi kazali przyjechać. Najwyraźniej wątroba I nerki też mają dość ...

Pisze do Was z wanny. Od 3 godz mam skurcze i to tak diabelsko bolące, od krzyza. Ledwo do domu wrocilam. Przeczyscilo mnie z dwoch stron. Na razie skurcze nie sa regularne. Czekam jakoś nie czuje psychicznie bym dzisiaj miała urodzic, ale kto wie... na razie sama z dziewczynami w domu jestem ale jak cos to moj dojedzie w 10 minut wiec luzik. A teraz chyba trzeba jeszcze dla malego torbę spakowac tak w razie czego

hej

nie doczytam wszystkiego,
my jesteśmy w domu od wtorku, mały jest cudowny,
na razie bardzo grzeczny, cały czas spi, ja mam taki nawał pokarmu od wczoraj,
ze karmie małego, sciagam dodatkowo i mrozę, dzisiaj nawet obkładałam (.)(.)
kapustą zeby trochę zahamować laktację,
bracia nie moga nacieszyc się małym ,

Landyk wielkie gratulacje dla Ciebie !!!! Jesteście już domu?

reklama
Kasia błagam to nie jest niebieski ;-) to morska fala :-D:baffled::rofl2::eek:

Julisia POWODZENIA :-)

Chybra dzięki

Ja już po wizycie,niusy w odpowiednim wątku :-)

Do góry