reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Cześć dziewczyny:)

Ja ostatnio jestem trochę zabiegana,dużo spraw na głowie..dzisiaj było mega ciepło,jak przyszłam do domu to miałam mega spuchnięte stopy.

xmam mi się ten niebieski podoba,ja lubię jasne kolory:)

Co do ktg to mi lekarz nic nie mówił,sama się zapisałam do szkoły rodzenia,mamy taką możliwość za darmo. Pójdę we wtorek, później mam wizytę u gina to od razu zinterpretuje czy coś tam się dzieje:)

Czuję już bardzo nisko maluszka..brzuch napina mi się okropnie,mimo brania magnezu.Mam kłucia w podbrzuszu,ale raczej jest to nieprzyjemne,bólu jako takiego nie odczuwam. Młody też nieźle kopie po żebrach. Dopiero teraz czuję takie mega zmęczenie i toczę się jak kulka..

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące mamy:)

Miłego popołudnia

reklama
Hejka :-)

Ja dalej w dwupaku. Ta oxytocyna to chyba na mnie nie działa. L wściekły bo kolejny dzień musiał wziąć wolny z pracy.

A tak w ogóle to zjadłabym kanapkę z marmoladą.

A co do tego ktg to ja też bym nie miała gdybym tu nie wylądowała. No i takie umawianie się wg. mnie jest trochę nie fajne bo to jednak szpital. Jak byście się poczuły gdybyście wpadły na IP a tu jakaś laska przychodzi umówiona i wypuszczają ją przed Wami? Z resztą pewnie wielu lekarzy tak wpuszcza swoje pacjentki i kwestia który lekarz jest wyższy rangą.

Dzięki dziewczyny, na razie czuję się lepiej. Córka jak zwykle biega, skacze choć za dobrze nie wygląda.

Dzisiaj w nocy, i rano jak drzemałam mała w brzuchu się ruszała. W pewnym momencie obudził mnie przeszywający ból w podbrzuszu aż się zerwałam i zgięłam z bólu i miałam wrażenie jakbym miała się zesikać. Zdarzyło się tak trzy razy. Nie wiem co ona tam wyprawiała, ale nie było to przyjemne uczucie :szok: Macie tak? Trochę się wystraszyłam, bo wcześniej tego nie czułam

No trzymajcie się chorowitki, strasznie Was pod koniec wzięło :-(
Pogoda dzisiejsza mi nie pomaga w oddychaniu i właściwie w niczym :baffled: Ale cieszę się , bo póki co sprawy domowe toczą się bardzo dobrze, meble w pokoju stoją, karnisz i zegar powieszone, wszystko powycierałam i teraz tylko czekam aż mąż przybędzie z pracy i będzie rzeczy znosił, tv montował. Jakoś później może zdjęcia uda mi się wrzucić przed i po :-)

Dolga - ja ktg ani razu nie miałam, a nawet o to pytałam moją dr, bo tutaj prawie wszystkie o tym piszą, a u mnie nic :baffled: Ona powiedziała, że nie jest to wymagane gdy nic się nie dzieje i tyle.

Xmam - co ty? Czemu Ci się nie podoba? Kolor ładny, jasny, moim zdaniem lepszy niż żółty.

Ja tez przeziębiona. Wszystkie zamówienia mi doszły jutro albo w weekend spakuje się do szpitala.
We wtorek mam ktg. Przy okazji obejrzę sobie szpital może jednak zdecyduje się tu rodzić i daruje sobie ta Wa-we

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

Chwale się także u tutaj ... znowu jestem w szpitalu. Nie wiem na jak długo I nie wiem dokładnie dlaczego ale po wczorajszych badaniach mi kazali przyjechać. Najwyraźniej wątroba I nerki też mają dość ...

Pisze do Was z wanny. Od 3 godz mam skurcze i to tak diabelsko bolące, od krzyza. Ledwo do domu wrocilam. Przeczyscilo mnie z dwoch stron. Na razie skurcze nie sa regularne. Czekam jakoś nie czuje psychicznie bym dzisiaj miała urodzic, ale kto wie... na razie sama z dziewczynami w domu jestem ale jak cos to moj dojedzie w 10 minut wiec luzik. A teraz chyba trzeba jeszcze dla malego torbę spakowac tak w razie czego

hej

nie doczytam wszystkiego,
my jesteśmy w domu od wtorku, mały jest cudowny,
na razie bardzo grzeczny, cały czas spi, ja mam taki nawał pokarmu od wczoraj,
ze karmie małego, sciagam dodatkowo i mrozę, dzisiaj nawet obkładałam (.)(.)
kapustą zeby trochę zahamować laktację,
bracia nie moga nacieszyc się małym ,

Landyk wielkie gratulacje dla Ciebie !!!! Jesteście już domu?

reklama
Kasia błagam to nie jest niebieski ;-) to morska fala :-D:baffled::rofl2::eek:

Julisia POWODZENIA :-)

Chybra dzięki

Ja już po wizycie,niusy w odpowiednim wątku :-)

Do góry