Julisia
Fanka BB :)
Julisia niech ci wymienią na nowy będzie widać chłopaki robią wszystko żeby nie płacić za zlew bo dostaną za to po kieszeni prawdopodobnie to co zarobią na montażu pójdzie na zlew ,ale trudno trzeba uważać .Ostatnio u mojej klientki inna firma montowała blat i zniszczyła taki zlew i jeszcze fronty od szafek wyszło strat na ponad 1500 zł masakra .
sytuacja z zeszłego tygodnia i juz opanowana ale co nawnerwiałam sie to moje :/
Dbdg na nowym równolegle szykujemy pokój dla małego i sypialnie dla nas a przy wrzucaniu mebli wyjdzie w którym pokoju wyladujemy ale na pewno na poczatku w tym samym. to tylko dla mojej wygody, bo nocne wstawanie juz bez latania po wszystkich pokojach jest wystarczająco męczące. Jak się okaże że jednak mały to aniołek w nocy to rozdzielimy pokoje ;-)
Stysia a ile ma twoja córcia? miedzy moimi dziewczynami jest różnica 16 miesiecy i nie powiem że było łatwo pogodzić opiekę nad nimi dwiema ale dało się. Teraz obawiam sie bardziej jak to bedzie, dziewczyny niby większe ale same się nie odprowadzą do przedszkola czy na zajęcia, inne wymagania mają i to coraz większe ;-) ale jestem dobrej myśli zrezta już za późno na odwrót ;-)
asmi a skąd jesteś? bo oława to niedaleko mnie
Dziewczyny chwalę się - oficjalnie i prawnie jesteśmy właścicielami naszego nowego domku :-)
I jeszcze jedno - spakowałam swoją torbę do szpitala, mogę już jechac rodzić