reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Witajcie Kochane :-)
Niech juz skonczy sie ta meczarnia bo wyjde z siebie :-( moj Aleksiu jest bardzo nisko ulozony i dzis w nocy znowu mialam te straszne skurcze w pachwinach myslalalm ze umre z bolu !!!! Cala potem zalana i slabo jakbym miala zemdlec czy ktoras z Was tez to ma?????
Malo tego nasz pies spi z nami i jak sie obudzilam to cala posciel byla w wymiocinach z krwia pozniej biedna sie trzesla i dalej wymiotowala juz na podklady ktore mialam do szpitala, moj M wstal o 4:00 do pracy i tak spalam.

MALINKA-ja slyszlalam ze rak w ciazy nie podnosi sie do gory bo dziecko moze owinac sie pepowina, tylko ile z tego prawdy to sama nie wiem. Ale uwazaj!!!

BUBA- Ty to masz niezly sajgon z tym remontem, ale moze i lepiej skupiasz sie na urzadzaniu a nie tak jak my na "uzalaniu" hehe :-)

reklama
Cześć dziewczyny

Jak wy szalejecie okna, meble, przeprowadzki .Tylko sobie krzywdy nie zróbcie . Chyba ,że planujecie szybsze porody :-)
U mnie okna już czarne i co z tego umyje się jak urodzę .Nasi mężowie niestety zasuwają i często ich nie ma całymi dniami mój dziś jak wychodził mówił ,ze nie mogę dziś rodzić bo ma kupę roboty .
Słuchajcie od wczoraj tak mnie boli w kroku hah a:szok: jak by mi lewarek ktoś wsadził chyba miednica się rozłazi :-)

KCześć.

Duzo zdrowia dla wszystkich chorych.

Malinka ja znam faceta ktory myje okna tak ze nie jedna z nas mogla by sie zawstydzic ;) niestety to nie moj maz ale brat ;) tez ostatnio wpadlam na pomysl ze skoro i tak siedzę na budowie to wymyje okno u dziewczyn ale po paru minutach tak mi stwardnial brzuch ze sostawilam wszystko bo jeszcze nie chcę jechac na porodowke.

Co do prasowanua to mimo ze wielka sterta czrka mam chwilowa awersje bo ostatnie prasowanie skonczylo sie mocnym akcentem - poparzylam sobie lewa reka i to całkiem mocno :/ także na razie daruje sobie te atrakcje

Buba nosz ku**** co to ma byc? Oni wszyscy sa tacy czujni i delikatni ze cos człowieka trafia rozpiepieprza cos i jeszcze nie widza problemu. U mnie przy montaż kuchni rozwalili zlewozmywak taki wiesz granitowy i tez byl teks ze skleja i widac nie bedzie ?!?!?!

Mala mi się pochorowala :( cala noc wymiotowala a ja nad nia czuwałam, statsza z kolei tez mam nie fajną sytuację bo jej jeden chłopak w przedszkolu dokucza (nie jej jednej zresztą) a ona bardzo delikatniutka jest i mocno to przeżywa. Wściekła jestem niesamowicie bo przez jednego bahora z ktorym panie sobie nie radza moje dziecko i cala grupa cierpi :/ nie wspomnę jyz o moich wszystkich kuciach bolach i dolegliwościach bo trzeba zacisbac zeby i zajac się dziwcmi :/ masakra opadam z sil :(
Z pozytywow mamy dzisiaj notariusza i przepisanie juz wlasnosci domku z dewelopera na Nas :D

Julisia niech ci wymienią na nowy będzie widać chłopaki robią wszystko żeby nie płacić za zlew bo dostaną za to po kieszeni prawdopodobnie to co zarobią na montażu pójdzie na zlew ,ale trudno trzeba uważać .Ostatnio u mojej klientki inna firma montowała blat i zniszczyła taki zlew i jeszcze fronty od szafek wyszło strat na ponad 1500 zł masakra .

Eli- masz racje czas najwyzszy zeby psinka spala w legowisku ale to york wazy 2kg i nauczona jest tyle lat ze spi w lozku, ale od poczatku pozdziernika juz ja bede przygotowywala do swojego miejsca

Eli- masz racje czas najwyzszy zeby psinka spala w legowisku ale to york wazy 2kg i nauczona jest tyle lat ze spi w lozku, ale od poczatku pozdziernika juz ja bede przygotowywala do swojego miejsca

Wiesz bez urazy to czy waży 2 czy 20 kg to jej nie robi różnicy to terier piesek z charakterem teraz będzie trudno bo psinka myśli ,że w waszym ,, stadzie '' zajmuje wysoką pozycję śpiąc z wami .:-) a trzeba zrobić miejsce dla dzidziusia .

powiem wam że u mnei w domu to tylko mój mąż myje okna :p

dolga
ja bez rennie to bym chyba umarła z bólu! Mnie się wydaje że to dziecku nie szkodzi bo to przecież tylko neutralizuje kwasy albo tak sobie wmawiam !
yustyna88 też tak prasuję jak mam więcej :-) ja już odstawiłam soki zupełnie, owoce do minimum, jogurty jadam bardzo dużo, no to już poporstu do porodu nie przejdzie bo z córka miałam to samo, ryczałam już od tej zgagi...
dbdg no u nas w sypialni i jedno i drugie dziecię :p zgadzam się z Akatsuki i nei wyobrażam sobie latać do drugiego pokoju co godzinę ;-) ale to jak kto lubi, też dużo od dziecka zależy, czy regularnie zjada i zasypia czy raczej jest z tych ciężko odkładalnych, będziesz sama wiedziała co robić z praktyki, jak będziesz padać na twarz nocnymi wędrówkami to poporstu sobie łóżeczko przestawisz...i potwierdzam w połogu włosy lecą garściami, okropność! po kilku miesiącach miałam krótką grzywkę z tych włosów co mi poodrastały :p

reklama
Wróciłam od lekarza. Syn nie ma anginy choć jakiś czop jest ( jak stwierdził lekarz z nabłonku). Mam mu go usunąć i posmarować fioletem na wodzie, ale mi nie daje. Niestety mój syn to jest taki trochę histeryczny. Ciężki z niego typ. Nawet drzazgę musiałam mu przez sen wyciągać bo inaczej nie było jak. Czytając Wasze forum wyczytałam o syropie z czosnku i mu podaje. Lekarz w sumie oprócz fioletu i argentinu T nic mu zlecił. Mam nadzieję, że mu przejdzie bo mam już dość tych chorób. Może po zabiegu usunięcia migdałka będzie znacznie lepiej.

Do góry