reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

małkus - nie mamy przypadkiem tego samego męża? ;-);-);-) Mój też czasami wraca tylko dziecko wykąpać, a jak już ułożone w łóżeczku to wraca do pracy. Bywało,że zostawał tam do 3.00 w nocy nawet jak było dużo zdjęć. Dobrze chociaż,że studio jest 10 minut pieszo od domu i nie musi daleko jeździć.

reklama
stasia - jakbym musiała tyle tygodni leżeć tak jak Ty to nie wiem jak bym to zniosła, dobrze,że dałaś radę... Choć wyobrażam sobie,że łatwo nie było. Dobre to rozwiązanie z nianią. U mnie na szczęście nie było rygoru leżenia. A teraz choć jest ciężko to dzieci mogą się już nam rodzić,więc ryzyka nie ma aż takiego jak np w połowie ciąży. Jam mam ambicje wytrwać do piątku, bo będę mieć wtedy skończone 37 tc,więc wcześniaka nie urodzę. Choć byłoby miło dotrwać do planowanej cc na przełomie września i października, żeby sobie stresu choć trochę oszczędzić.

Dziewczyny ratunku, tutaj tak się wietrzą i robią przeciągi że mam gardło załatwione. Rano gadać nie będę mogła, to pewne. Akurat tego mi trzeba było przed porodem... Co polecacie mi na gardło żebym mogła w warunkach szpitalnych brać? ten *spam* nie działał na mnie zbyt dobrze. Są jakieś zwykłe tabletki dozwolone w ciąży?
Mój gin pozwalał mi na gardło brać praktycznie wszystko do ssania. Z psikaczy hascosept albo tantum verde.

Colly,

Zamiast tantum Verde możesz tez kupic uniben. To to samo, a jest sporo tańszy.

Nie ogarnęłam wątku, ale jutro doczytam. Dobrej nocy :)
Wysłane z mojego Microsoft Lumia 640 przy użyciu Tapatalka

Witam dziewczynki,

Wpadam a tu takie newsy :)

So Happy - gratki, gratki! Duża dzidzia i sn dało radę podziw.

Lady- cudnie, gratki i sn, szacun!

Witam wszystkie nowe mamusie :)

Colly - jak u Ciebie?

Akat- bidulko, trzymaj się i mam nadzieję że choróbska szybko minie! Zdrowiej i nie uszy do góry bo super laska z Ciebie jak z każdej z nas tu październikówy wymiatają. ;)

Ja nadal w remoncie. Jutro mam wizytę. Wczoraj montowali szafy wnękowe i mam mega wkurza. Specjalnie, stałam, pilnowałam i mówię, proszę uważać na drzwi do pokoju, wnoszą szafę i jak nie przy..... Dzrzwi dwa dni temu instalowane...4 miesiące czekaliśmy bo to włoski Barausse...o cenie nie wspomnę.....no i facio mi mówi że on przyszpachluje....to nie ryska to k.....wyrwa w połowie drzwi i co ja mam mieć takie drzwi!!! Masakra. Dobrze że nie zapłaciłam jeszcze całej kwoty za te szafy....

Spadam bo elektrycy przyszli :) miłego kochane!

A oto wyrwa i ocencie same czy się czepiam... ImageUploadedByForum BabyBoom1442296387.645874.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442296387.645874.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442296387.645874.jpg
    6,9 KB · Wyświetleń: 78
Witam, mam dosc kolejna noc nieprzespana jak Tak bedzie do porodu to sie wykoncze. Polozylam sie Spaß o 23 oczy same sie zamykaly a tu sen az Do ok 4 nie nadszedl masakra jakas , a o 7 trzeba wstac i corke Do przedszkola zawiezc :/ w dzien spac nie moge to i nie da sie nadrobic niedoborow sennych ehh

Dzis o 13 wizyta musze z gin pogadac moze jest cos na sen dla ciezarnych bo juz wymiekam.
Do tego ledwo dzis mowie, gardlo zawalone :/
Nie smęce juz ide zrobic sniadanko

Witam i ja
Sysia łączę się w bólu. Też miałam ciężką noc i jestem padnięta. Na szczęście mąż zawiózł córkę do przedszkola a ja z synem zaraz do lekarza. Ma od soboty stan podgorączkowy i zapchany nos.

Colly na gardło możesz też brać argentin T - jest to środek z jonami srebra dozwolony w ciąży.

Buba współczuję uszkodzenia drzwi. Też byłabym wściekła. Wcale Ci się nie dziwie.

Ja wizytę mam w piątek. Ciekawa jestem co mi lekarz powie, bo mój synek też się duży zapowiada.

reklama
Hej :-)

Lilolo faktycznie zapomniałam o unibenie! Przy anginie monocytowej pomagał mi przetrwać :-)

Sysia współczuję tych problemów ze snem :-( ja odpukac ale jak na razie nawet się wysypiam, ale chyba gdyby nie sterta poduszek którymi musiałam się obladowac to nadal by było licho :-/

Ladyk jak się czujesz?

Buba toż to faktycznie wyrwa!!! I co oni teraz zrobią?

Ja mam dziś w planach wyczyścić cała łazienke i kuchnie i poukładać wszystko co mogę w kuchni, pomontuje rolety ale najpierw pomyje okna bo są w strasznym stanie, jeszcze muszę pomalować ozdobki do łóżeczka.. No trochę jest do zrobienia więc czas w końcu wstać z łóżka :p

Miłego dnia!

Do góry