reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

małkus - nie mamy przypadkiem tego samego męża? ;-);-);-) Mój też czasami wraca tylko dziecko wykąpać, a jak już ułożone w łóżeczku to wraca do pracy. Bywało,że zostawał tam do 3.00 w nocy nawet jak było dużo zdjęć. Dobrze chociaż,że studio jest 10 minut pieszo od domu i nie musi daleko jeździć.

reklama
stasia - jakbym musiała tyle tygodni leżeć tak jak Ty to nie wiem jak bym to zniosła, dobrze,że dałaś radę... Choć wyobrażam sobie,że łatwo nie było. Dobre to rozwiązanie z nianią. U mnie na szczęście nie było rygoru leżenia. A teraz choć jest ciężko to dzieci mogą się już nam rodzić,więc ryzyka nie ma aż takiego jak np w połowie ciąży. Jam mam ambicje wytrwać do piątku, bo będę mieć wtedy skończone 37 tc,więc wcześniaka nie urodzę. Choć byłoby miło dotrwać do planowanej cc na przełomie września i października, żeby sobie stresu choć trochę oszczędzić.

Dziewczyny ratunku, tutaj tak się wietrzą i robią przeciągi że mam gardło załatwione. Rano gadać nie będę mogła, to pewne. Akurat tego mi trzeba było przed porodem... Co polecacie mi na gardło żebym mogła w warunkach szpitalnych brać? ten *spam* nie działał na mnie zbyt dobrze. Są jakieś zwykłe tabletki dozwolone w ciąży?
Mój gin pozwalał mi na gardło brać praktycznie wszystko do ssania. Z psikaczy hascosept albo tantum verde.

Colly,

Zamiast tantum Verde możesz tez kupic uniben. To to samo, a jest sporo tańszy.

Nie ogarnęłam wątku, ale jutro doczytam. Dobrej nocy :)
Wysłane z mojego Microsoft Lumia 640 przy użyciu Tapatalka

Witam dziewczynki,

Wpadam a tu takie newsy :)

So Happy - gratki, gratki! Duża dzidzia i sn dało radę podziw.

Lady- cudnie, gratki i sn, szacun!

Witam wszystkie nowe mamusie :)

Colly - jak u Ciebie?

Akat- bidulko, trzymaj się i mam nadzieję że choróbska szybko minie! Zdrowiej i nie uszy do góry bo super laska z Ciebie jak z każdej z nas tu październikówy wymiatają. ;)

Ja nadal w remoncie. Jutro mam wizytę. Wczoraj montowali szafy wnękowe i mam mega wkurza. Specjalnie, stałam, pilnowałam i mówię, proszę uważać na drzwi do pokoju, wnoszą szafę i jak nie przy..... Dzrzwi dwa dni temu instalowane...4 miesiące czekaliśmy bo to włoski Barausse...o cenie nie wspomnę.....no i facio mi mówi że on przyszpachluje....to nie ryska to k.....wyrwa w połowie drzwi i co ja mam mieć takie drzwi!!! Masakra. Dobrze że nie zapłaciłam jeszcze całej kwoty za te szafy....

Spadam bo elektrycy przyszli :) miłego kochane!

A oto wyrwa i ocencie same czy się czepiam... ImageUploadedByForum BabyBoom1442296387.645874.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442296387.645874.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442296387.645874.jpg
    6,9 KB · Wyświetleń: 76
Witam, mam dosc kolejna noc nieprzespana jak Tak bedzie do porodu to sie wykoncze. Polozylam sie Spaß o 23 oczy same sie zamykaly a tu sen az Do ok 4 nie nadszedl masakra jakas , a o 7 trzeba wstac i corke Do przedszkola zawiezc :/ w dzien spac nie moge to i nie da sie nadrobic niedoborow sennych ehh

Dzis o 13 wizyta musze z gin pogadac moze jest cos na sen dla ciezarnych bo juz wymiekam.
Do tego ledwo dzis mowie, gardlo zawalone :/
Nie smęce juz ide zrobic sniadanko

Witam i ja
Sysia łączę się w bólu. Też miałam ciężką noc i jestem padnięta. Na szczęście mąż zawiózł córkę do przedszkola a ja z synem zaraz do lekarza. Ma od soboty stan podgorączkowy i zapchany nos.

Colly na gardło możesz też brać argentin T - jest to środek z jonami srebra dozwolony w ciąży.

Buba współczuję uszkodzenia drzwi. Też byłabym wściekła. Wcale Ci się nie dziwie.

Ja wizytę mam w piątek. Ciekawa jestem co mi lekarz powie, bo mój synek też się duży zapowiada.

reklama
Hej :-)

Lilolo faktycznie zapomniałam o unibenie! Przy anginie monocytowej pomagał mi przetrwać :-)

Sysia współczuję tych problemów ze snem :-( ja odpukac ale jak na razie nawet się wysypiam, ale chyba gdyby nie sterta poduszek którymi musiałam się obladowac to nadal by było licho :-/

Ladyk jak się czujesz?

Buba toż to faktycznie wyrwa!!! I co oni teraz zrobią?

Ja mam dziś w planach wyczyścić cała łazienke i kuchnie i poukładać wszystko co mogę w kuchni, pomontuje rolety ale najpierw pomyje okna bo są w strasznym stanie, jeszcze muszę pomalować ozdobki do łóżeczka.. No trochę jest do zrobienia więc czas w końcu wstać z łóżka :p

Miłego dnia!

Do góry