reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

ogladalyscie na 2 dokument o wcześniakach? ja caly film ryczałam......
Ja widziałam końcówkę. Ale przecież tam nie pokazują złych rzeczy. Nie wiem czemu Wy płaczecie laseczki :)

Ja ogladalam ten film i brzuch mnie boli, straszne to juz nie bede ogladala bo to takie przykre :-(
Więcej luzu kochana, dystansu :-)

reklama
Hej laski :)
Raju trochę mnie nie było a tu takie atrakcje
Nie nadrobie wszystkiego :/
Lady wielkie gratulacje
So happy gratulacje
No ją też czekam na opis porodu każdej z was :) chyba trzeba nowy wątek zrobić
Colly Jak tam u ciebie sytuacja?
Akat zdrowia dużo dla ciebie
I wszystkim zsmarkanym tez zdrowka zycze
Doris doze zr wszystko ok pp run upadku uwazaj na siebie

A ją w trakcie tej cholernej przeprowadzki :/ szlak mnie trafia Bo czuje się niedolezna i nie daje rady sama mój M Jak ma dzień wolny to mamy plan ze dużo rzeczy ogarniemy i dupa dzwonią z pracy ze ma przyjść a co ją sama książki i komody podzwigam. Juz mam dość czas mi depcze po piętach 1 paź wchodzą lokatorzy a ją w lesie
Jestem zalamana i nie mam kogo poprosić o pomoc :(

Kamila współczuję przeprowadzki. Ja mam problem z malowaniem pokoju. U dzieci pokój udało się pomalować, a nasz stoi i nie ma kiedy, bo mąż też różnie pracuje i ciężko coś zaplanować. Już byłam na takim etapie, że sama miałam się za to zabrać, ale moja mama stwierdziła, że nie poważna jestem. Wkurza mnie to, że tak to stoi bo do porodu coraz bliżej a dobrze by było, żeby pokój się przewietrzył przed narodzinami synka.

O jeju ja też ryczałam,jak zobaczyłam tkie maluszki i tyle aparatury do nich popodłanczanej, nie zazdrosze Wam Krewetka i Lilo widoków :no: bardzo przykre

Mam nadzieję, że nie zapomnę. Ostatnio i u mnie bardzo ciężko z pamięcią. A tak w ogóle to chciałabym napisać, że mam 28 lat. Moja córeczka w tym roku poszła pierwszy raz do przedszkola. Nie ma z tym problemu. Płakała tylko w pierwszy dzień przed obiadkiem ( tak powiedziała mi Pani). Teraz chodzi chętnie. Syn niestety chory. W sumie nie wiem co mu jest ale ma temperaturę podwyższoną od soboty. Jutro idę z nim do lekarza a córkę prowadzę do przedszkola. Mój syn ma przerośnięty migdałek w nosogardle i niestety czeka go zabieg. Mamy termin dopiero na 18 lutego.

Ja mam również date zabiegu na migdałki UWAGA 30 sierpnia 2016 :-)

A powiedz mi xmama czy Ty też masz przez ten migdałek ciągłe infekcję? Mój Adaś co chwila coś łapie, nie mówiąc już o tym, że nie wszystko mówi wyraźnie. Ale z tego co mi powiedział logopeda jest to właśnie spowodowane tym migdałkiem. Infekcję również bo ten migdał blokuje przepływ śluzu z nosa do gardła. Chodzimy też do logopedy, ale w sumie oprócz tego, że mówi o tym by go poprawiać i wydłużać koncentracje nic nie robi. Myślałam, że zleci jakieś ćwiczenia np. języka czy dmuchanie wiatraczka, bo wiem, że tak robią. No nic mam nadzieję, że po tym zabiegu będzie lepiej. Choć powiem szczerze, że boję się, że przed samym zabiegiem Adaś się pochoruje i się to przesunie.

A kiedy rejestrowałaś? Bo ja w lipcu.

A powiedz mi xmama czy Ty też masz przez ten migdałek ciągłe infekcję? Mój Adaś co chwila coś łapie, nie mówiąc już o tym, że nie wszystko mówi wyraźnie. Ale z tego co mi powiedział logopeda jest to właśnie spowodowane tym migdałkiem. Infekcję również bo ten migdał blokuje przepływ śluzu z nosa do gardła. Chodzimy też do logopedy, ale w sumie oprócz tego, że mówi o tym by go poprawiać i wydłużać koncentracje nic nie robi. Myślałam, że zleci jakieś ćwiczenia np. języka czy dmuchanie wiatraczka, bo wiem, że tak robią. No nic mam nadzieję, że po tym zabiegu będzie lepiej. Choć powiem szczerze, że boję się, że przed samym zabiegiem Adaś się pochoruje i się to przesunie.

A kiedy rejestrowałaś? Bo ja w lipcu.

U mnie na szczęście infekcje mineły,ale migdały są wielkie że gardła nie widać :eek: ja rejestrowałąm Julie w listopadzie 2014,miałam termin na 12 sierpnia tego roku,niestety szpital nagle kasy nie miała na planowane zabiegi i pezenieśli nam na zarok :angry:

beda kolejne odcinki, w poniedzialki, wszystko to co pokazywali to jakbym mojego Igora widziala....

Też oglądałam i ryczałam. I myślałam o Igorku, Emilce i Milence...
W tym szpitalu mojej przyjaciółki synek - wcześniak leżał :( Teraz jest zdrowym dwulatkiem :)
To będzie codziennie od pon. do piątku o 17:15!

reklama
Kurcze zapomnialam o tym programie, no nic kiedy indziej obejrze

i powiem wam co jeszcze.... mam dość! nie moge sie schylic, nie moge normalnie nigdzie dojsc, musze zaciskac krocze, bo mnie cale spojenie łonowe boli, nogi puchna, stawy bolą... aaaaa koszmar ;(

Akatsuki i jesli masz te bialko w moczu to nic z tym nie robia? to nie jest niebezpieczne? czy poprostu w polaczeniu z wysokim cisnieniem?

Do góry