reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Ladyk cóż za niespodzianka:-D. Gratuluję. Mam nadzieję, że na październikówkach to nie będzie regułą, że dzieciaki robią rodzicom prezent na rocznicę ślubu bo my mamy 10-tą we czwartek.

A czemu nie chcesz w rocznicę? My mamy rocznicę zareczyn 24.10 akurat na termin porodu, ale mam nadzieje, że zdecyduje się wyjść wcześniej :-)

reklama
Witam!
Podczytuje Was już jakiś czas i w sumie chciałabym dołączyć do Waszego grona. Termin porodu mam na 31.10. Liczę jednak na rozwiązanie w połowie października. Dwójkę dzieci rodziłam po 37 tygodniu ciąży i nie były takie małe ( 54 cm 3500 g, a drugie 57 cm, 3740 g). Mój synek na wizycie 2.09 ważył już 2030 g, więc też pewnie będzie spory.

Mam prośbę. Mam problem z umieszczeniem suwaczka. Możecie mi pomóc? Ciągle mi wyskakuje komunikat nieprawidłowy plik. Który należy wpisać? Dawno nie korzystałam i nie pamiętam po prostu. Z góry dziękuję.

Ostatnia edycja:
A o której godzinie będą lecieć?

W podglądzie sygantury mam już suwaczek zmieniony, ale nie wiem dlaczego nie jest ta zmiana widoczna na forum.

Ostatnia edycja:
reklama
Mam nadzieję, że nie zapomnę. Ostatnio i u mnie bardzo ciężko z pamięcią. A tak w ogóle to chciałabym napisać, że mam 28 lat. Moja córeczka w tym roku poszła pierwszy raz do przedszkola. Nie ma z tym problemu. Płakała tylko w pierwszy dzień przed obiadkiem ( tak powiedziała mi Pani). Teraz chodzi chętnie. Syn niestety chory. W sumie nie wiem co mu jest ale ma temperaturę podwyższoną od soboty. Jutro idę z nim do lekarza a córkę prowadzę do przedszkola. Mój syn ma przerośnięty migdałek w nosogardle i niestety czeka go zabieg. Mamy termin dopiero na 18 lutego.

Do góry