reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Hej dziewczyny:)

nie było mnie chwilę a tu takie wspaniałe wiadomości:)
so happy gratulacje:)

ladyk podwójne gratulacje:)

Super dziewczyny,że macie to już za sobą i możecie cieszyć się maluszkami:)

reklama
Lady jak super ze ty juz po i chłopaki całkiem spore.
Colly to już nie wypuszcza cie do porodu? Życzę Ci żebyś długo nie musiała czekać.

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

So_hapy Ladyk gratulacje świetnie ,że wszystko się udało . Colly weź starego i zrób poprawkę .
Wszystkim chorym życzę zdrówka ,że akurat teraz wam się to przytrafiło .
Ja wszystko przespałam:szok: bo śpię jak szalona .Z tym seksem to mam dokłądnie taki plan wizyta 23 czekam na gbs (wolę mieć wynik) początek pażdziernika odstawiam leki oddaję się w ręce mojego męża :-) .

Ja cc będę mieć prawdopodobnie w tygodniu na przełomie września i października (czyli za jakieś 2-3 tyg) o ile sprawy same nie potoczą się inaczej ;-);-) więcej będę wiedziała po wizycie u mojego lekarza w piątek 25.09, wtedy się umówimy dokładniej. Strasznie mi się ten czas jakoś skurczył....jak patrzę w kalendarz to przecież to już za chwilę....a ja ciągle myślę,że to taaaak daleko jeszcze...eh laski, idę nastawić pralkę z ubrankami dziecięcymi....przydałoby się też pomyśleć o torbie do szpitala....

Zajrzałam na chwilę żeby

pogratulowac Ladyk i so_happy
Dużo zdrówka dla Was i dzieciaczkow.

Colly - niech i u ciebie szybko pójdzie.

Mnie dziś w drodze do sklepu złapało kilka bolesnych ale kilkusekundowych skurczów. Ciagle mam parcie na pęcherz. Jak ja bym chciała już być po wszystkim. A tu nic specjalnego się nie dzieje :-(.

Dużo &&&&&& dla chorowitków

Wiecie jaka ja gapa jestem....zapodzialam gdzieś teczkę z kartą ciąży i skierowaniem na badania. A mialam na czwartek zrobić krew mocz i coś jeszcze ale zapomnialam co. Dzwonilam do szpitala gdzie przyjmuje mó lekarz. Mam przyjsc normalnie w czwartek na wizytę i da mi jeszcze jedno skierowanie. A kartę ciąży podobno da się odtworzyć. Ehhhhh nie wiem gdzie ja ta teczkę posialam.

Idę zrobić obiad a potem na wywiadówke do najstarszej

Ja mam wyznaczone cc na 6 października :-)

Katjana ja ledwo ostatnio wysiedziałam na zebraniu u młodszej 2 godziny i do starszej juz nie poszłam. Nie dość, że nudy to jeszcze krzesła malutkie i niewygodne.

Ja mam wyznaczone cc na 6 października :-)

Katjana ja ledwo ostatnio wysiedziałam na zebraniu u młodszej 2 godziny i do starszej juz nie poszłam. Nie dość, że nudy to jeszcze krzesła malutkie i niewygodne.

hahaahaha też mnie przerażały te malutkie krzesła :tak: dlatego wysłałam tam Tomka,a sama poszłam do starszej :-D;-)

reklama
Doris faktycznie te krzesła w szkołach są mega niewygodne. W szk. Podst. Masakra. W gimnazjum jeszcze spoko. A dziś do licealistki

Xmamuska - ja muszę jechać z M bo on nadal ma nogę niesprawna...w ortezie. A bez chodzić nie da rady. A my musimy dojechać do Tarnowskich gór. Więc kawaleczek jest

Ostatnia edycja:
Do góry