reklama
So_hapy Ladyk gratulacje świetnie ,że wszystko się udało . Colly weź starego i zrób poprawkę .
Wszystkim chorym życzę zdrówka ,że akurat teraz wam się to przytrafiło .
Ja wszystko przespałam bo śpię jak szalona .Z tym seksem to mam dokłądnie taki plan wizyta 23 czekam na gbs (wolę mieć wynik) początek pażdziernika odstawiam leki oddaję się w ręce mojego męża :-) .
Wszystkim chorym życzę zdrówka ,że akurat teraz wam się to przytrafiło .
Ja wszystko przespałam bo śpię jak szalona .Z tym seksem to mam dokłądnie taki plan wizyta 23 czekam na gbs (wolę mieć wynik) początek pażdziernika odstawiam leki oddaję się w ręce mojego męża :-) .
Mrowkaa
Fanka BB :)
Ja to mam wrażenie,że nasze dzieci w brzuchach się jakoś dogadały ;-) bo rozpakowują się "parami" a w zasadzie trójkami Mamy już na świecie sześcioro! Czterech chłopców i dwie dziewczynki. Ciekawe kto ze mną pójdzie w parze ;-)
Mrowkaa
Ja cc będę mieć prawdopodobnie w tygodniu na przełomie września i października (czyli za jakieś 2-3 tyg) o ile sprawy same nie potoczą się inaczej ;-);-) więcej będę wiedziała po wizycie u mojego lekarza w piątek 25.09, wtedy się umówimy dokładniej. Strasznie mi się ten czas jakoś skurczył....jak patrzę w kalendarz to przecież to już za chwilę....a ja ciągle myślę,że to taaaak daleko jeszcze...eh laski, idę nastawić pralkę z ubrankami dziecięcymi....przydałoby się też pomyśleć o torbie do szpitala....
katjana1
Zajrzałam na chwilę żeby
pogratulowac Ladyk i so_happy
Dużo zdrówka dla Was i dzieciaczkow.
Colly - niech i u ciebie szybko pójdzie.
Mnie dziś w drodze do sklepu złapało kilka bolesnych ale kilkusekundowych skurczów. Ciagle mam parcie na pęcherz. Jak ja bym chciała już być po wszystkim. A tu nic specjalnego się nie dzieje :-(.
Dużo &&&&&& dla chorowitków
Wiecie jaka ja gapa jestem....zapodzialam gdzieś teczkę z kartą ciąży i skierowaniem na badania. A mialam na czwartek zrobić krew mocz i coś jeszcze ale zapomnialam co. Dzwonilam do szpitala gdzie przyjmuje mó lekarz. Mam przyjsc normalnie w czwartek na wizytę i da mi jeszcze jedno skierowanie. A kartę ciąży podobno da się odtworzyć. Ehhhhh nie wiem gdzie ja ta teczkę posialam.
Idę zrobić obiad a potem na wywiadówke do najstarszej
pogratulowac Ladyk i so_happy
Dużo zdrówka dla Was i dzieciaczkow.
Colly - niech i u ciebie szybko pójdzie.
Mnie dziś w drodze do sklepu złapało kilka bolesnych ale kilkusekundowych skurczów. Ciagle mam parcie na pęcherz. Jak ja bym chciała już być po wszystkim. A tu nic specjalnego się nie dzieje :-(.
Dużo &&&&&& dla chorowitków
Wiecie jaka ja gapa jestem....zapodzialam gdzieś teczkę z kartą ciąży i skierowaniem na badania. A mialam na czwartek zrobić krew mocz i coś jeszcze ale zapomnialam co. Dzwonilam do szpitala gdzie przyjmuje mó lekarz. Mam przyjsc normalnie w czwartek na wizytę i da mi jeszcze jedno skierowanie. A kartę ciąży podobno da się odtworzyć. Ehhhhh nie wiem gdzie ja ta teczkę posialam.
Idę zrobić obiad a potem na wywiadówke do najstarszej
Ja mam wyznaczone cc na 6 października :-)
Katjana ja ledwo ostatnio wysiedziałam na zebraniu u młodszej 2 godziny i do starszej juz nie poszłam. Nie dość, że nudy to jeszcze krzesła malutkie i niewygodne.
hahaahaha też mnie przerażały te malutkie krzesła dlatego wysłałam tam Tomka,a sama poszłam do starszej ;-)
reklama
katjana1
Doris faktycznie te krzesła w szkołach są mega niewygodne. W szk. Podst. Masakra. W gimnazjum jeszcze spoko. A dziś do licealistki
Xmamuska - ja muszę jechać z M bo on nadal ma nogę niesprawna...w ortezie. A bez chodzić nie da rady. A my musimy dojechać do Tarnowskich gór. Więc kawaleczek jest
Xmamuska - ja muszę jechać z M bo on nadal ma nogę niesprawna...w ortezie. A bez chodzić nie da rady. A my musimy dojechać do Tarnowskich gór. Więc kawaleczek jest
Ostatnia edycja:
Podziel się: