reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Julisia im starsze dzieci tym więcej ,, radości '' człowiek by tego wszystkiego nie wymyślił . A okres dojrzewania to dopiero przeżycie dla rodzica .Moje dziecko przyniosło mi mało trosk ,ale i tak swoje z mężem przeżyliśmy grunt to pamiętać co się czuło w tym wieku i zrozumieć dzieciaka .A teraz przerobię to od nowa :-) A wiecie co mnie zadziwiło najbardziej ? Nasz syn który jest jedynakiem i do tego jest już praktycznie dorosły bardzo czeka na rodzeństwo .

Eli - pojechali z tymi cegłówkami:szok: Polska piękny kraj :-D

Wirginia - łał ale zaopatrzenie w szpitalu. to tak na wypadek gdyby któryś tatuś zapomniał że wypadałoby jakiś prezencik dzielnej mamusi dać za trud chodzenia w ciąży i porodu.
u nas w szpitalu są tylko 2 automaty z piciem (ciepłym) i zimne napoje....szaleństwo

Lilolo - mi na odwrót, włączył się program siedzenia w domu. ale w sobotę za namową mojego M zgodziłam się pojechać na urodziny do znajomego. już się cieszę :eek:

Julisia - u mnie dopiero się dzieje,,,....najstarsza chce iść na imprezę i wracać autobusem ok 23ej :eek: młodszy myśli że jak poszedł do gimnazjum to pozjadał wszystkie rozumy, O zaczyna wybrzydzać ze strojami do szkoły ("te buty nie pasują mi do bluzki") a najmłodszy - "dlaczego oni...czytaj starsi...mogą wiecej niż ja....."

kurrrrr..... jak mnie dziś wszytsko wkurza. powyłanczałam wszytsko...Radio i TV......a teraz wkurza mnie każdy samochód który przejechał pod moim oknem......mam dziś dzień że chce mi się płakać :-(

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)
Czekam na rzeczoznawcę, który ma wycenić nasze mieszkanie... oby było tyle warte co dwa lata temu ;) A potem sprzedaż i kupno nowego :D

Krewetko, najważniejsze żeby Igor jadł :) MM też jest dobre! A najważniejsza miłość i bliskość mamusi i taty. Pokaż zdjęcie Synka już w domku :)

Zobacz załącznik 709810 a to myśl techniczna laska musiała mieć tyłek wyżej więc wsadzili cegłówki do worków na śmieci i podłożyli pod nogi takie tam ze szpitala .

Szok! To jest jak zdjęcie z III świata a nie kraju UE!

Eli nie no nie wierze haha mieszkam w malym miasteczku, ale takich jaj to u nas nie ma :p tak w ogole to wy chyba czujecie sie jakbyscie byli znowu pierwszy raz rodzicami po tak duzej przerwie, chyba juz bym sie nie zdecydowala na drugie dziecko oczywiscie z wygody ;)

katjana nie kuś ta mrożoną kawką

Annie oo super, daj znac jak poszla wycena, kiedy planujecie kupno mieszkania?

a ja wlasnie zdałam sobie sprawe z tego, ze ciagle jem :/ i dziwic sie ze waga rosnie w zastraszajacym tempie, tez jestescie ciagle głodne? :/

Hej dziewczyny
Dziękuje za słowa wsparcia, z teściem na razie bez zmian. Natomiast jestem po rozmowie z ginekologiem o powiązaniu jajowodów, długo myslalam, pytalam i się jednak zdecydowalam. Założy mi takie klamry podczas CC i będzie gotowe. Spokój na przyszłość i po 3 cesarce wystarczy już cięć i blizn. Mam nadzieję że wszystko się uda bez powikłań. Za tydzień ustala mi date cesarki :-) byle jak najdłużej wytrzymać, mała ma teraz 36 tc i 5 dni około 2500 g

Annie oo super, daj znac jak poszla wycena, kiedy planujecie kupno mieszkania?

Super babka! Od razu oszacowała na tyle co było więc jesteśmy mega zadowoleni. No ale teraz jeszcze musi zrobić operat i wywiad w spółdzielni, na rynku nieruchomości itd. We wtorek/środę będzie gotowa wycena. Jest szansa, że mieszkanie wyceni z lekkim hakiem żebyśmy mogli zejść z ceny :)
Mamy już wybrane i zarezerwowane nowe mieszkanie. Będzie do odbioru w II kwartale 2016. Chcemy szybko sprzedać to i dobrać kredyt żeby nam nie "uciekło" to nowe.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry