reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
20150612_183500.jpg a to myśl techniczna laska musiała mieć tyłek wyżej więc wsadzili cegłówki do worków na śmieci i podłożyli pod nogi takie tam ze szpitala .

Załączniki

• 20150612_183500.jpg
    20150612_183500.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 115
Akat to wiadomo lepiej byc w domu niz w szpitalu, a to dobry pomysl zebyscie kogos sciagneli do pomcy, a to od Eli to raczej wyglada jak jakis dzem albo cos dzemo podobne

Eli pewnie wiecznie glodna bylas po czyms takim

katjana pewnie kazda by chciala ale jak sie nie uda to nie ma co sie zalamywac, bedzie sie karmilo mm i tez bedzie dobrze
Za mna tez chodzi taka kawa mrozona i jeszcze dodatkowo z lodami :)

Ja I tak jade na dopalaniu bo posiłki daja trzy a jak człowiek leży to się nudzi. Na dole mają M&S food I Coste więc mąż mi lata co chwile. Wogole jaka opcja żeby mieć sklep wewnątrz szpitala hahaha

Cześć.

Lilolo przygotowania slubne pelna parą :-) spokojnie dziewczynki dadza sobie radę malymi kroczkami &&&

Paulka trzymaj sie dzielnie, bedzie co ma byc najważniejsze ze jestes pod opieką.

Atkasuki fajnie ze ciśnienie unormowane, mam nadzieję ze uda sie odpoczac.

Dreamgirl i reszta dziewczyn z kiepskim humorkiem koncowka ciazy juz chyba ma w sobie wpisany spadek humoru ;) do tego kiepska pogods przemeczenie i marudzimy juz chyba wszystkie mamy/mislysmy taki moment. Jeszcze chwila i się zmieni bedzie inaczej. A teraz glowka do góry, może jakaś kąpiel w piance, domowe spa, jakies pysznosci (kawa, lody, owoce) lub inny babski sposob na poprawę humoru - zakupy ;-) pamietaj butow nigdy za duzo ;-)

Iga oj jak ja Cię rozumiem z tym uciskiem na spojenie. Ja juz nog zlaczyc nie mogę :/ a Marek to nasz maly bedzie mial na drugie imię - po dziadku ;-)

Reniam wszystkiego najlepszego dla corci! Duza dziewczynka :-)

Malinka tez mialam plan chociaz koncowke ciazy poodpoczywac ale wiem ze nie ma szans, tyle się dzieje i zalatwiam ze znajomi sie smieja zebym tylko porodu nie przegapila ;-)

Kitek milej zabawy na weselu

Krewetka spokojnie nie denerwuj się wszystko pomalutku poukładacie. Nie zawsze uklada sie tak jak chcemy ale ważne ze kazde rozeiazanie jest dobre czy kp czy mm nie istotne wazne zeby tobie i malemu bylo dobrze. Powodzenia&

Szczesliwa i wirginia co do glupich snow to wczoraj smilo mi sie stado malp, lot helikopterem i arbuz - i wszystko niby mialo sens haha

Nocka bardzo kiepska. Najpierw Milka nie mogla zasnąć i mialysmy dlugie piwazne rozmowy. Jutro maja zawody przedszkolaków i najpierw bardzo chciala brac w nich udzial ale teraz zwatpila i bardzo przeżywa to. Ja zresztą tez widzac ja z jej problemami i rozsterkami. Po tym stwierdzilam ze opieka nad noworodkiem to pikuś w porownaniu z radzeniem sobie z emocjami tych coraz większych dzieci. ;-) rodzicielstwo to wieczne wyzwanie ! Początki sa bardzo ciezkie ale jak mysli sie ze juz ogarnelas to znowu cos się dzieje.
Dalej w nocy od ok 1maly dal takiego czadu tak sie pchal w dół plus skurcze ktore coraz bardziej regularne sie robily ze zwatpilam czy meza nie budzić i do szpitala nie jechać. Po siedzialam pod prysznicem i się uspokoilo. Ok 4 zasnęła. Ale po 5 Elizunia z płaczem sie przebudzila i tak kolejna godzine przelezalysmy razem. O 7 pobudka i teraz na budowie zasypian na siedząco. Za półtorej godz przyjedzie maz to moze uda mi sie zdrzrmnac zanim dziewczyny z przedszkola wrócą.
Wieczorem mam ktg ciekawe czy wylapie jakies skurcze czy w nocy to byl taki jddnorazowy incydent?

reklama
Eli z tymi ceglowkami to juz jakies przegieci

Akat ja jak bylam przejsc sie po szpitalu w ktorym bede rodzic to tez maja dwa sklepy jeden z takimi roznymi pierdulkami typu balony dla dzieci jakies upominki dla niemowlakow, kwiatki ciete doniczkowe itp itd jest duza kawiarnia oraz restauracja a na kazdym pietrze 3-4 maszyny ze slodyczami i piciem

Do góry