reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Oj :-( nie ma co się męczyć, probowalas ale to ciśnienie musi być absolutnie wykanczajace... Przynajmniej teraz skuteczniejsze tabletki będziesz mogła brać? Ile twój szkrabek mierzył i ważył przy wypisie? :-)
przy wypisie wazyl 2050g, nie wiem ile wzrostu bo nie mierzyli

MM też jest dobre. Nie ma się co zadręczać. A czym się tak denerwowałaś w nocy? Igor nie chciał jeść czy coś?

nie wiem cala ta sytacja ze mleka coraz mniej, ale trudno, zje to co ma w za,razarce i przejdziemy na mm

reklama
Dolga z Larcia w 36 tc po raz pierwszy a potem w 40 juz na wywołanie.
Z tym menu to najbardziej chodziło mi o wybór, a dania to jakies jagnieciny po marokansku I salatki z lososiem :p nie chcialam byc przypalowa I robić foto jakos obscenicznie.
Kurde za parawanem po prawej jest dziewczyna z zapaleniem.pęcherza po cewnikowaniu. Od wczoraj na zmianę placze I wymiotuje I jęczy... zal mi jej jak diabli. Ale całą noc mam w dupe. Plus teraz kibel sie zapchal I trzeba latać na druga część oddziału. Biedna dziewczyna ... caly czas mówi do faceta ze.powonni ja przenieść bo ona wszystkim przeszkadza I nikt przez nia spać nie może ...

Malinka - oj remonty, przeprowadzki, przerąbane. Zdaję sobie sprawę z tego, że mi się fartem udało, że właściwie główna część została zakończona wczoraj, a teraz to już właściwie tak relaksacyjnie, powoli będę sobie wszystko sprzątała i układała bez masy ludzi na głowie, a niektóre z was do samego rozwiązania będą w tym bałaganie. Bardzo współczuję. Mam nadzieję, że właśnie w najbliższym czasie zacznę już odpoczywać, bo tak bardzo mi tego brakuje i Wam również tego życzę .

Dreamgirl - a ja jakoś słabo spałam, wczoraj po południu planowałam, że się prześpię zanim mąż przybędzie z pracy, ale stwierdziłam, że szkoda czasu i zaczęłam sprzątanie i teraz nogi i plecy mnie bolą, a w nocy też jakoś niespokojnie było. Jestem trochę jak zombi, teraz powinnam spać, ale już nie da rady od 7ej. Dzisiaj po południu też mi się nie uda, bo mamy ostatni raz elektryka, może w ta noc mi się uda, hymmm.

Xmam - dziiii, jaka apka , też myślałam o czymś podobnym, lecz jakieś kiepskie chyba ściągałam, bo niekoniecznie umiałam się nimi obsługiwać :-p

Doris - mój bobas też jakiś taki słabo ruszający się, kilka minut temu tak leżę i leżę i właśnie zdałam sobie z tego sprawę i zaczęłam gadać do niego i masować i się kręcił. Ale słyszałam o tym, że w tym momencie ciąży możemy już odczuwać rzadsze ruchy młodego także myślę, że to normalne :tak:

Jakoś ok 11ej mama przybywa co by pomóc w dalszym etapie sprzątania, po południu tak jak już pisałam elektryk ostatni raz, jutro cały dzień wyjęty będzie, bo rano badania, później zakupy domowe i zakańczające wyprawkę oraz ogarnianie mebli do pokoju. W niedziele też raczej nie odpoczniemy, bo w pon wywożą rzeczy wielkogabarytowe także będziemy mieli kupę rzeczy do wyniesienia i wywalenia. Dobra, nie ogarniam, kafę muszę zrobić.
3mcie się :happy:

Reniam oj bym zapomniała wszytskiego naj dla córeczki :)

Dream to chyba juz przeziebienie troche przeszlo co?

Maran łączę sie w bólu ze zgagą, okropienstwo poprostu, mam az tak mocna, ze czuje jakby mi cos w gardle siedzialo :/ a z tymi nerwami to moze jakas meliska, chyba wszytskie z tymi humorkami tak mamy, dla pocieszenia moja ostatnia rozmowa z mężem:
ja: juz nic mi nie pasuje
on: nawet juz mąż Ci nie pasuje
ja: przepraszam, poczekaj jeszcze niecaly miesiac... ale pozniej moze byc jeszcze gorzej

raczej i mi cos na łeb juz wali :p

Reniam to najlepszego dla coreczki :)

Akat tez niestety nic nie widze na zdjeciu :/

Krewetka nie przejmuj sie wazne zebys ty sie dobrze czula i Igorek, a skoro mm w tym wypadku bedzie lepsze to nawet nie ma co sie zastanawiac nad zmiana

Mnie coraz bardziej meczy mysl jak poradze sobie z takim malenstwem w domu, na poczatku przez 3 tygodnie moj bedzie ze mna ale to jednak ja mialam i tak wiecej kontaktu z maluszkami takimi niz on :) cos czuje ze bedzie ciekawie

Dobry z nad kawy

Renim najlepsze życzonka dla pociechy.

Akat mam nadzieję ze jakoś dasz radę odpocząć.

Łącze się w bólu zgagowym- fee.

Mój plan na dziś NIE ROBIĘ nic (po za zakupami i obiadem)

Dziewczyny tak właśnie chciałam napisać jak napisała Akat, nieważne co tam do wyboru mają, najważniejsze, że w ogóle mogą wybierać! Polecam Wam stronę na fb posiłki w szpitalach - ja juz wiem czego będę miała najwięcej w torbie :p

Wirginia nie martw się na zapas. Pierwsze dziecko to takie trochę szaleństwo i człowiek niczego nie wie i wszystkiego się boi ale słuchaj intuicji a będzie dobrze. Zobaczysz!

A ja nie mogę kawy ze względu na tętno ale uświadomiłam sobie dwa dni temu, że capuccino mi nie zaszkodzi :-D normalnie Ameryka!

Doriss ja Inkę piję.
Normalną raz na jakiś czas- jak moje ciśnienie już leży na podłodze. Ale wole jak sobie idzie w dół niż tak jak tu się dziewczyny męczą.

reklama
Do góry