reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Doris 33 ja też mam shiza jak młoda choruje. Śpię z nią bo boje się a jak ma gorączkę to budzik nastawiam żeby kontrolować. Nie wiem jak to bedzie z dwiema juz się boje ze zeswiruje :)

reklama
So happy nie mam pojęcia dlaczego nikt mnie nie powiadomił :baffled: zapytałam Weronię kiedy zaczęła się źle czuć to powiedziała, że właściwie od rana. Jeszcze dziś zasnęła na lekcji! tak po prostu, na ławce :szok: nie wiem czy może dlatego, że już ją coś brało? teraz leży, słucha muzyki i śpiewa; a ja siedzę z boku i patrzę na nią jak walnięta, nawiedzona matka. A przynajmniej tak się czuję :eek: Ja też pewnie nie będę dziś spała :no:

isabela to chyba dobre wiadomości? bo to oznacza, że poród już tuż tuż :))

MłodaMama ja nie pomogę bo mi się poród sam nie zaczynał nigdy; może któraś bardziej doświadczona Dziewczyna się wypowie.

Ostatnia edycja:
Doris teraz panuje jakiś wirus. Synek przyniósł z przedszkola zarazil G. G znów zarazil wszystkich u siebie w domu, na szczęście mnie nie zlapalo. Takze dziewczyny uważajcie zeby jakiejś grypy zoladkowej nie złapać.

Mam mieć CC za 4 tyg i trochę się boje ..;/

MłodaMama ja też mam mieć cc za 4 tygodnie i na pytanie co zrobić jak coś się wcześniej zacznie dziać usłyszałam, że mam przyjechać, powiedzieć jak się nazywam i że mam kwalifikację do cc. Jeśli źle się czujesz i myślisz, że to może być już poród to zadzwoń do swojego lekarza albo jedź na IP.

Lilolo super wieści, juz bedzie coraz lepiej, niedlugo dziewczynki przybiora i pojdziecie do domku :)

isabela no to chyba lada mement i sie wyklujecie :)

doris zdrówka dla córeczki :)

a ja dzisiaj robilam sobie badanie krwi i moczu i szcezrze mowiac to jeszcze w tej ciazy nie mialam tak dobrych wyników hehe, hemoglobine mam juz 12, a to chyba dzieki temu chellaferr, ale zauwazylam, ze ten zwykly nie działal dopiero forte tak podniosl wynik

reklama
Do góry