Dreamgirl, doris dzięki za wsparcie :-) szczypać szczypie dalej i kuzwa najgorsze ze po prawej stronie a tam torbiel mam ... Do tego biegunka doszła, zobaczymy jak cos to będę do giną wieczorem dzwonić. Nie chce panikować bo pewnie sie szpitalem skończy. Skurcze to ja mam takie po minucie i odczuwalne. Ale siedzę na dupsku cierpliwie.
Lilo będzie dobrze, dziewczyny silne sa. Podziwiam Cię ja bym to bardzo cieżko zniosła a najgorsze rozstanie.
Akatsuki moja ostatnio miała fazę na rzucanie pod nogi, ale przeszło. Tłumaczyłam ze mi cieżko sie schylic z brzuchem żeby zebrać po niej z Franią w brzuchu, a ze ona dla siostry wszystko to przeprosiła i juz jest spokój.
Krewetka super ze młody przybiera, chwila moment i będziecie w domu :-)
Julisia dla mnie lewatywa to trauma i to jest ten moment porodu którego sie brzydzę ...
Lilo będzie dobrze, dziewczyny silne sa. Podziwiam Cię ja bym to bardzo cieżko zniosła a najgorsze rozstanie.
Akatsuki moja ostatnio miała fazę na rzucanie pod nogi, ale przeszło. Tłumaczyłam ze mi cieżko sie schylic z brzuchem żeby zebrać po niej z Franią w brzuchu, a ze ona dla siostry wszystko to przeprosiła i juz jest spokój.
Krewetka super ze młody przybiera, chwila moment i będziecie w domu :-)
Julisia dla mnie lewatywa to trauma i to jest ten moment porodu którego sie brzydzę ...