reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Paulina nawet pierwsze dzieci w miare w tym samym wieku, ja mam core z lutego 2013, no i z podkarpacia :) miło. ja pierwsza wizyte mam w piatek.

reklama
Hejka, jakoś ostatnio nie mam kiedy się zebrać żeby coś napisać, jutro idę do gin, może wtedy mnie wena najdzie hehe Gratulacje udanych wizyt! I witam nowe mamusie :-)

Czytam czytam i jestem u was na bierząco ale w telefonie ciężko co kolwiek naskrobać :szok:

Dziewczyny przykro mi bardzo z powodu waszych strat nawet nie umiem wyobrazic sobie co czujecie :( ale wiem że wam tez zaśwueci slońce trzymajcie sie dzielnie.

Malinka co za pseudo lekarka jakas masakra dobrze że wystawiląś odpowiednia opinie :rofl2:
,Ja mam swojego zaufanego gina fakt prywatnie trzeba kase bulić ale pracuje w szpitalu i tam robi wszystkie usg a na porodowce traktuja jego pacjęntki wyjątkowo :)

Witajcie wszystkie nowe babeczki :)

Co do ubranek to ja jeszcze nic nie kupuje :) pomimo tego że mam parke to nic nie mam :szok: wszystko sprzedalam bo jakoś plan ciązy był dla mnie tak odlęgły że aż niemorzliwy :-p a tu proszę.
U nas jeszcze nikt nie wie tylko M i nie wiemiem nawet kiedy to powiedzieć ale poczekam najpierw wizyta u lekarza czyli 9 marca a do tego czasu cicho sza.

mam faze na soki pomidorowe :-D jak w pierwszej ciąży w drugiej nie moglam na nie patrzeć teraz codziennie z litr wypijam ot takie mam zachciewajki :)

Kobietkie nie przejmujcie się spieciami z facetami oni czasem potrzebuja czasu aby przetrawic informacje o tym że tatusiami bedą :tak:

Ja niestety nie uzyskałam żadnych informacji po wielu próbach kontaktu =/ mierzyłam sobie temperaturę i mam 37C głowa już mnie rozbolała od tych nerwów i mam tysiąc myśli na minutę za godzinę będzie mój partner to spróbuje zadzwonić do lekarza pierwszego kontaktu czy by mnie dzisiaj nie przyja bo do jutra to ja zwariuję

Wirginia ja mam 37 stopni od 3 tygodni :-) wiec to raczej normalne, poczekaj spokojnie na swojego i dzialajcie, nie ma czym się na razie denerwować :-) wdech i wydech :-)

Kate super wieści :-)

Ale mnie zmęczenie dopadło... wlazlam do łóżka i chowam się przed rodziną. Jutro mi się l4 kończy a szczerze to się troszkę boje powrotu do pracy po tych plamieniach... niestety nie mam płatnego chorobowego więc muszę wrócić...

reklama
ja dziś zdycham po całości....czasem mnie mdli strasznie ale nie wymiotuję. Ciągle się czuję jakbym była chora - w kościach łamie, głowa boli...i brzuch niestety też. Do tego pojawiły się plamienia....

Do góry