Witam niedzielnie

Co druga tu rodzi już, tu skurcze, tam bóle, tu nie sika, tu się przeczyszcza

BEKA!!!!
Ale wiecie co? Te nasze dolegliwości to się tak nasiliły po urodzeniu Maluszków przez Krewetkę i Lilo

Hahahahaha
Jednak baby w ciąży są inne

Tryskamy taką empatią, że nawet rodzić już chcemy z innymi Mamami

Ja dzisiaj dla odmiany tylko raz się budziłam w nocy, ale wstałam o 7, albowiem już czułam, że nie zasnę. W nocy żadnego bólu nie miałam, więc super.
Dzisiaj moja Rózia wraca, z radości chyba tak szybko wstałam

Mam w planach uszyć coś dla małego (potem pokażę i pochwalę się co to takiego), uszyć coś dla synka mojej siostry, bo materiały mam, trzeba skorzystać, sprzątnąć chatę, woskować sobie łydki i może ręce (bo pachy zrobiłam tym razem u kosmetyczki), co tam jeszcze... no wiadomo śniadanie obiad bla bla bla, może podłogę umyję, M. dzisiaj ma odkurzyć, pranie ciemne wstawiam zaraz. No i to tak jakoś z grubsza... W południe idę nakarmić kotkę

Zrobię jej jakieś fajne foto chyba dzisiaj, bo ona jest naprawdę piękna - kot norweski

Wezmę psa, to może się coś uda im razem pyknąć
I tak się zastanawiam - doradźcie mi proszę - do lekarza idę 15/09, więc badania planowałam zrobić jakoś tak około 10/09. Czy w związku z tymi ostatnimi dziwnymi bólami i skurczami powinnam je zrobić szybciej dla świętego spokoju? Czy czekałybyście do końca? Doradźcie bo już sama nie wiem...
Akatsuki, dzięki

Ja użyłam jeansu i takiego sztuwnego dość materiału, ale i tak do środka dałam watolinę

Lepiej się to będzie prezentować na łóżeczku. Fajne masz już skurcze laska, nie ma co. A czemu napisałaś że "ale później młoda zrobiła disco inferno i wiedziałam że to jeszcze nie czas". W jakim to sensie? Jak dzieciak dużo się w brzuchu rusza to jeszcze nie czas na poród? Ja w pierwszej ciąży nie miałam skurczów, więc nie mam porównania w ogóle...
Sysiu, trochę tego dużo tak naraz - daj znać cz pojechałaś na IP i co tam ewentualnie powiedzieli... Trzymaj nogi zaciśnięte
Blair, super, że z Zuzią wszystko dobrze i że jeszcze nie zamierza wychodzić

Lepiej dla naszych Maluchów aby do tego 38tc dociągnęły...