maran-atha
Fanka BB :)
Ja tez mam takie klucia w szyjce, to krotkotrwale, ale dosc bolesne jest...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam do was pytanie bo zaczynam siać panikę. .... czy jest możliwość wydalenia czopu sluzowego po 35 tygodniu ciąży???
xmamuska dream tak oryginalne z apteki firmy Pfizer, 38 zł ,
innych firm bym nie polecała zwłaszcza tych ze słonikiem na opakowaniu
płeć nie ma nic wspólnego z kolkami
xmamuska kurcze a ja znowu slyszalam, ze kolki czesciej u dziewczynek haha chyba to jakies ploty i niezalezne od płci![]()
Kasik ja niestety nie moge powiedziec tego samego :-/ kupe nerwow mam z tego ukladu tak naprawde a kazdy mysli ze jest super, bo mama jest blisko.
Lilo, byłam dziś w H&M i jest dużo ubranek na 50cm. Teraz jest promocja -20% na całe zakupy z działu dziecięcego (kupony są np. w "Mamo to ja", które kosztuje 1.50). W Tesco też jest super seria dla wcześniaków z bawełny bambusowej, cudowne w dotyku <3 rozmiar już od 44cm!
Kasik - u mnie jeszcze rozstępów nie zauważyłam , no bo w sumie ich to bym się już bała, smaruję się od początku ciąży 3 razy dziennie Palmersem i mam nadzieje, że do końca da radę, a najgorsze 1,5 mies przede mną![]()
Dzień dobry
Dzisiaj chyba do ZOO pojedziemy bo Hania ciągle o to prosi.
Od rana byłam już w sklepie, zatankować samochód, nakarmić kota znajomych... Miałam dwa takie kłucia od rana. Nie umiem powiedzieć co to takiego...
Macie tak?
Kasik, nie miałam wizyty wczoraj, coś Ci się pomyliło KochanaJa to mam dopiero 15/09... Jeszcze tyle czasu... ehhh
Heloł Laseczki,
Miałam koszmarną noc, pies jest nadpobudliwy... jego tabletki na wyhamowanie produkcji testosteronu (taka kastracja bez skalpela) przestały działać. Miały starczyć na pół roku i tak jakoś starczyły, od kwietnia. A teraz liże i mlaszcze jak szalony, a śpi w pokoju, bo mamy małe mieszkanie. Budził mnie z 10 razy w nocy, gorzej niż dzieciak. I nie reagował nic, musiałam wstawać. Oczywiście M. nic nie słyszy, bo mu to nie przeszkadza, więc tylko ja się męczyłam...
Do tego miałam kilka takich ukłuć w kroczu. Nie wiem jak mam to interpretować.
Od rana byłam już w sklepie, zatankować samochód, nakarmić kota znajomych... Miałam dwa takie kłucia od rana. Nie umiem powiedzieć co to takiego...
Macie tak?
(...)
Annie, a ja mam wtyczkę Raid i działa rewelka...