reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Co za owocny dzień. Ale udało mi się wszystko nadrobić.
Lilo, Krewetka 3majcie się dziewczyny. Już niebawem będziecie nam mnóstwo porad sprzedawać.
Co do tych kłóć w kroczu to mi też ostatnio towarzyszą, ale na szczęście, ze po dniu pełnym wrażeń padam w nocy i śpię do 6 jak zabita i nawet pęcherz nie ma szans- a jak wygrywa to mało kiedy.

Miłego wieczoru

reklama
Umieram :(
Ból zęba zębów wrócił :( teraz napiepsza mnie cala szczęka :(
Juz sama nie wiem o co chodzi może to przez osłabiony organizm w ciąży
Dzwonilam do rtg jakiegoś super nowoczesnego zapytać czy ciężarnym robia zdjęcia to mnie babsko zjechalo ze aż mi uszy zwiędly :/ ale jak piszą ze maja ekstra sprzet z małą dawka promieniowania to myślę zapytam. To dowiedzialam sie ze jestem nie poważna i ze ból zębów to nie sytuacja ratująca życie ( akurat ból zębów to zagrożenie życia moich najbliższych bo jestem gotowa ich rozszarpac)
Na koniec dodalo wstretne babsko żebym nie probowala ukrywać ciazy przychodzac do nich :/ no idiotka
Przepraszam ze tak tylko o sobie :( musiałam sie wygadać.
I wkurza mnie to że będę chodzić do dentysty i wywalac kase zamiast kupować rzeczy potrzebne dla młodego :/ i dla siebie do szpitala.

kamila ja we wcześniejszej ciązy robiłam prześwietlenie szczęki, oczywiście wiedzieli, ze
jestem w ciązy, miałam takie specjalne ubranie z tego co pamietam

Wirginia znam przypadki odchodzenia czopu nawet 4 tyg przed akcja porodowa ; ) a co myślisz że go zgubiłas?
Kamila współczuję ci z całego serca. Nikt nie jest w stanie pomóc ci bez rtg?? Zameczysz sie bidulko do porodu :(
Dream kozacki organizer - chyba sama się pokusze, tylko nie wiem jakie materiały użyc zeby był solidny i ładny w jednym.
Malinka skurcze miewam okrutne. Wczoraj to na zakupach myślałam że urodze bo najpierw mnie skurczyło a potem do toalety pogonilo i ledwo do auta doczlapalam... ale później młoda zrobiła disco inferno i wiedziałam że to jeszcze nie czas.
Ogólnie jakoś czuje młodą nisko, siary mam pełno, skurcze codziennie i tak myślę czy na dotrwam do tego cc czy następnym razem jak mnie M wqrwi to siade i urodze? Dziś z tego wszystkiego poprasowalam Nelki rzeczy do szpitala i mam wszystko w pogotowiu jak co. Poza tym jakoś pozno mi się włączyły humory ale teraz co wieczór bym wyla do księżyca... sama nie wiem czy od hormonów czy weltshmertz poprostu...

wirginia 94 a no może :-) mi w poprzedniej ciąży zaczal odchodzić 2 tyg przed porodem w kawałkach.. też mi się wydaje że mi już odchodzi znowu ale sama się strofuję że pewnie to nie to :p
kamila w pale mi się to nei mieści! co to było za babsko ?! w poniedziałek dzwonię do dentysty przypomniałyście mi! przed proodem musze zrobić wszystko co mi w ciąży się popsuło o ile się posuło ;-)

ja dzisiaj mam skurcz za skurczem znowu już się zdarzają coraz częściej bolesne, no ale co się dziwić, to już 36 tydzień leci...

Hej dziewczyny ü mnie Ciezki dzien. Z rana spoko popralam rzeczy powiesilam ciut ogarnelam w mieszkaniu z przerwami na odpiczynek. Na 16 spodziewalismy sie gosci - maz ur robil a ja jakby ledwo zywa. Pierw sie czulam jakby mnie przeziebienie lapalo , oslabiona itp a jak juz siedzielismy doszedl bol kregoslupa tak nisko ale znosny , lekki bol brzucha i krocza masakra jakas . Polozylam sie na kanapie i z kumpela gadalam na szczescie tylko oni z corkami byli i tesciowa wiec luzik, ale nadal czuje sie tak samo. Goscie poszli to maz zrobil mi ciepla nie goraca kapiel i polezalam z 20min . Mala caly cxaa sie wierci ale juz sama nie wiem czy normalnie czy co ehh. Leze w lozku i proboje spac ale sen nie nadchodzi . Jak do rana mi nie minie pojade na IP bo juz sama nie wiem czy to grypa jakas czy cos sie dzieje czy co , a to 32tc .
:( byle do rana i rano zeby bylo ok , oby zadnych nocnych niespodzianek

Sysia, spokojnie Kochana, wszytko co opisałaś jest normalne pod koniec ciąży...pech chciał, że Cię naraz wszytko dopadło :( Myśl o czymś miłym i odpocznij. Na pewno będzie wszystko OK :) Ale jeśli rano dalej się będziesz źle czuła to dla świętego spokoju pojedz na IP.

Kamila ja bym chyba opitolila ta babe! Zero profesjonalizmu. W końcu dzwoniłaś się dowiedzieć czy możesz, więc chyba logiczne że z troski o maleństwo. Ehh brak słów...

Mnie ostatnio zalaczylo się narzekanie. Staram się to ogarnąć ale średnio mi idzie...

Akatsuki o kurcze, no to mnie tak mocno nie łapie :-/

I nie wiem o co chodzi ale dziś prawie wogole nie sikam :-/ W ciągu całego dnia byłam może ze cztery razy i prawie nic :-/ a pije całkiem sporo...

W dodatku w bloku na przeciwko imprezka na całego, a okna nie zamkne bo mi ciągle duszno eh

reklama
Hej.
Które z was będą rodzić w warszawie? Zastanawiam się gdzie rodzić bo u nas nie ma znieczulenia.

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

Do góry