ladyk24na7
Fanka BB :)
Hej.
Które z was będą rodzić w warszawie? Zastanawiam się gdzie rodzić bo u nas nie ma znieczulenia.
Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
Ja będę rodzić w szpitalu Św. Rodziny na Madalińskiego. Rodziłam tam też córkę. Było ok. Znieczulenie ogólnodostępne bezpłatne (o ile oczywiście nie ma przeciwwskazań medycznych). Jest ZZO i ZPP. Ja miałam ZPP, czyli podpajęczynówkowe (zastrzyk w kręgosłup).
Hej
Nie jest mi pisane się wyspać... Przed 7 komin wyburzali, obudził mnie taki huk że myślałam że bombę gdzieś zrzucili :-o wystraszylam się strasznie, zaraz drugi huk i cisza, czy nie można takich rzeczy robić o normalnej godzinie? Przecież jest niedziela... Na necie szukałam info co się dzieje to multum ludzi wystraszonych pisało... Kurcze, nigdy u nas nie pomyślą...
Blair czailam się długo na taką suszarkę a teraz żałuję że wcześniej nie kupiłam. Jak rozlozylam ją to się zdziwilam że jest taka wysoka, ma ok 140 cm wysokości ale bardzo wąska i zajmuje bardzo malutko miejsca, a pojemna jest niesamowicie :-) bardzo polecam bo w sumie wszędzie da się ją ustawić i przeszkadzać nie będzie :-) ja kupiłam w pepco za 50 zł
Dreamgirl, dolegliwości na tym etapie już wiadomo że jakieś się pojawiają, w końcu końcówka przed nami. Więc ponarzekać i popisać można.
Ja z moim sikaniem nadal się martwię bo w nocy poczułam że w końcu bardzo mi się chce i znów niewiele... Nie wiem co jest grane z moim pęcherzem... :-/
Wirginia jak tam? Nie odezwałaś się już wczoraj... Wszystkie ok?
Sysia i jak dzisiaj się czujesz? Przeszło już?
Ja jestem absolutną fanką suszarki pionowej. Jak byłam w poprzedniej ciąży, rodzice kupili na promocji w Biedronce dla siebie i dla nas. Super się sprawdza w przypadku ubranek małych dzieci. Ale też nadaje się do "dorosłej" bielizny, ścierek i innych mniejszych rzeczy. Duża oszczędność powierzchni. W to gorące lato nawet jej nie składam z balkonu. ;-)
Hej dzis lepiej ale spalam Do 10.30 niby jestem slaba na IP nie jechalam.bo brzuch i kregoslup przestal bolec ale leze dzis i sie obserwuje wiecej a w srode wizyte mam a w razie co pojde Predzej do lekarza
Sysia, to dobrze, że już lepiej się czujesz. Mnie dziś od rana skurcze nieregularne turlają. Nie są mocno silne, ale silniejsze niż te, które zaczęły się w poprzednim tygodniu. Niestety będą się nasilać. Macica trenuje. Najgorsze, że znowu walą z krzyża :-( U mnie dodatkowo (albo przede wszystkim) podwójne obciążenie. Łykam no spę i leżę. Na IP nie chcę jechać na razie. Pojadę jak się nasilą i no spa nie pomoże, albo nie daj Boże pójdą wody. Jutro mam usg. Już dziś nie wytrzymałam i się zryczałam w mężowskie ramię. :-( Jestem bardzo zmęczona. Opadam z sił. Najgorsze, że spada mi również motywacja.