reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Doris, Normatywna ja też męczę się z podwyższonym pulsem

Evvula dzięki za info, mój gin na urlopie wizytę będę miała jakoś w połowie września dopiero!
No ja właśnie staram się więcej siedzieć/leżeć...

Dream można zastosować też maść tribiotic ale nie wiem czy można w ciąży

Malinka współczuję przeżyć, mam nadzieję że babcia szybko wróci do zdrowia.

Lilolo wow! Gratulacje Kochana!!! Dziewczynki teraz na pewno będą pięknie rosły! Trzymam za Was mocno kciuki! Jak wcześniej przeczytałam tą wiadomość to nieźle mną trzasnelo że lada chwila i mnie to czeka, do tej pory jakoś odległe mi się to wydawało ;)
Dawaj znać co u Was jak tylko będziesz mogła :*

Akatsuki śliczny aniołek!

Krewetka gratulacje!!!

Pisalyscie o hemoroidach, niestety chyba się ich nabawiłam :( przez przyjmowanie żelaza mam straszne zaparcia i niestety chyba problemy z hemoroidami :( nawet była krew, wiec po porodzie mam zamiar zrobić kolonoskopie, mój Tato miał już polipy usuwane na szczęście wcześnie wykryte wiec nie było niebezpiecznych zmian. Dlatego też wolę sprawdzić wcześniej, choć mam nadzieję że to była tylko zwykła ranka...

xmamuska ten gbs dodatni to nic takiego ;-) informacja dla lekarzy żeby podac antybiotyk..
Lilolo oejj gratulacje!!!!!!!!!!!! najważniejsze że dziewczynki na świecie całe i zdrowe i nie takie malutkie :-)
krewetka gratulacje!! no co za dzień pełen wrażeń :-)

Blair no ja niestety znam problem hemoroidów od podszewki, nabawiłam się po pierwszym porodzie i cały czas nawracały a teraz jak trohcę brzuch opadł to mi wyszły na zewnątrz i już się tak utrzymują...aż się boję co będzie po porodzie :-( smaruje maścią ale dopuki nei urodze to na niewiele to się zda bo brzuch naciska :-/ boli jak cholera

Blair87 ja przestałam właśnie brać żelazo bo miałam mega zaparcia za to biorę buraka w tabletkach i daje to samo a nie mam po nim problemów. Hemoroidów na bawiłam się właśnie w pierwszej ciąży masakra.

reklama
Rany,rany :) news za newsem!!!

Krewetka- gratki wielkie!!!

SoHappy - dzięks za newsa :)

Malinka - trzymam kciuki aby babunia dobrzała szybko!

Blair- kochana po ciąży mogą się wchłonąć a może to szczelina? Trzymam kciuki i spróbuj może jakąś maścią z wazeliną smarować?

Hh

Do góry