reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Lilo, ogromne gratulacje! Przesyłam mnóstwo pozytywnej energii. Trzymajcie się ciepło! Zdrowo i szybko wróćcie we 3 do domu!
Krewetka, również zdrowo się trzymajcie! Gratulacje wielkie!

Lilolo strasznie się cieszę że Tobie sie chociaż udało!!!!! bardzo sie cieszę!!!! życze powodzenia!!! :-)krewetko gratulacje!! :-)

O ludzie! Jakie nowiny! Serdecznie gratuluję wam dziewczyny! Dużo zdrówka dla maluszków! Wiadomo ile pkt miał synek krewetki? Aż się spłakałam!

Ja tylko z małym newsem, Babcie odlaczyli od respiratora, radzi sobie sama, jest już przytomna! I nawet zglodniala więc muszę jej coś przynieść hehe :-) będzie dobrze :-)

Dziękuję za życzenia zdrowia, wiem że pomogły!

Akatsuki masz rację, były różne akcje, ale mimo wszystko to moja jedyna babcia i w takich chwilach o niczym złym się nie pamięta! Jest jak jest ale zdrowia zawsze będę jej życzyć. W dodatku bardzo chce zobaczyć prawnuczke i niesamowicie się cieszy na jej narodziny i to jej pewno dało siłę by jeszcze pobyć na tym świecie :-)

Kamień z serca.

Później nadrobie resztę!

Dzieje się dzisiaj ;)

Krewetka wielkie gratulacje :)

Malinka super ze z babcia lepiej :)

Dziewczyny kurcze nie wiem co zrobić. Chciałam pojechać ostatni raz pdzed porodem do rodziców. Oni mieszkają 260 km ode mnie i teraz zaczęłam się zastanawiać czy to juz nie za późno na wyjazdy :( a u mnie zaczyna się 36 tydzień juz...nie wiem co robić. Jakieś rady ?

reklama
Do góry