reklama
waniliowe.love
Fanka BB :)
No to wielkie gratulacje i dla Krewetki !!!!! I dla obu życzę szybkiego powrotu do domu!
katjana1
łaaał
no to się zaczęło
Krewetka wielkie gratulacje. dużo zdrówka dla Ciebie i synka
no to się zaczęło
Krewetka wielkie gratulacje. dużo zdrówka dla Ciebie i synka
szczesliwa.4
Wow! Dzien pelen wrazen. KREWETKA gratuluje! Duzo zdrowka
ladyk24na7
Lilo, ogromne gratulacje! Przesyłam mnóstwo pozytywnej energii. Trzymajcie się ciepło! Zdrowo i szybko wróćcie we 3 do domu!
Krewetka, również zdrowo się trzymajcie! Gratulacje wielkie!
Krewetka, również zdrowo się trzymajcie! Gratulacje wielkie!
G
gość_forum
Gość
Lilolo strasznie się cieszę że Tobie sie chociaż udało!!!!! bardzo sie cieszę!!!! życze powodzenia!!! :-)krewetko gratulacje!! :-)
malinka89
O ludzie! Jakie nowiny! Serdecznie gratuluję wam dziewczyny! Dużo zdrówka dla maluszków! Wiadomo ile pkt miał synek krewetki? Aż się spłakałam!
Ja tylko z małym newsem, Babcie odlaczyli od respiratora, radzi sobie sama, jest już przytomna! I nawet zglodniala więc muszę jej coś przynieść hehe :-) będzie dobrze :-)
Dziękuję za życzenia zdrowia, wiem że pomogły!
Akatsuki masz rację, były różne akcje, ale mimo wszystko to moja jedyna babcia i w takich chwilach o niczym złym się nie pamięta! Jest jak jest ale zdrowia zawsze będę jej życzyć. W dodatku bardzo chce zobaczyć prawnuczke i niesamowicie się cieszy na jej narodziny i to jej pewno dało siłę by jeszcze pobyć na tym świecie :-)
Kamień z serca.
Później nadrobie resztę!
Ja tylko z małym newsem, Babcie odlaczyli od respiratora, radzi sobie sama, jest już przytomna! I nawet zglodniala więc muszę jej coś przynieść hehe :-) będzie dobrze :-)
Dziękuję za życzenia zdrowia, wiem że pomogły!
Akatsuki masz rację, były różne akcje, ale mimo wszystko to moja jedyna babcia i w takich chwilach o niczym złym się nie pamięta! Jest jak jest ale zdrowia zawsze będę jej życzyć. W dodatku bardzo chce zobaczyć prawnuczke i niesamowicie się cieszy na jej narodziny i to jej pewno dało siłę by jeszcze pobyć na tym świecie :-)
Kamień z serca.
Później nadrobie resztę!
Dzieje się dzisiaj
Krewetka wielkie gratulacje
Malinka super ze z babcia lepiej
Dziewczyny kurcze nie wiem co zrobić. Chciałam pojechać ostatni raz pdzed porodem do rodziców. Oni mieszkają 260 km ode mnie i teraz zaczęłam się zastanawiać czy to juz nie za późno na wyjazdy a u mnie zaczyna się 36 tydzień juz...nie wiem co robić. Jakieś rady ?
Krewetka wielkie gratulacje
Malinka super ze z babcia lepiej
Dziewczyny kurcze nie wiem co zrobić. Chciałam pojechać ostatni raz pdzed porodem do rodziców. Oni mieszkają 260 km ode mnie i teraz zaczęłam się zastanawiać czy to juz nie za późno na wyjazdy a u mnie zaczyna się 36 tydzień juz...nie wiem co robić. Jakieś rady ?
reklama
kamila1983
Krewetka super Gratuluję szybkiego powrotu do domu
Co za dzien
Co za dzien
Podziel się: