reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Lilolo najważniejsze że wszystko przebiegło dobrze...no super wieści :-) aa ja właśnie nei pamiętam czy dziewczynki miały być jedno czy dwujajowe...
dreamgirl to dobrze że się tej położnej dopytałaś, pewnei teraz szybko się wyleczy i będziesz miała spokój!
evvula a no bierz się za wyprawkę bierz :-) nie ma co liczyć że każdy do terminu dotrwa bo przeciez nei znamy dnia ani godziny ;-)

ja znowu się zmagam z serią wieczornych skurczy, mam lekkie bóle podbrzusza ale to pewnie od jelit bo mnie trochę czyści..:p
jejku byłoby mi lżej gdyby M nie był w delegacji :-/

reklama
Krewetka serdeczne gratulacje!!! :-) dużo zdrowia dla Ciebie i synka!!!

Malinka dobrze, że z babcią już lepiej!

Dream oby ten antybiotyk Ci pomógł i przyniósł ulgę.

Po tych wczesnych porodach postanowiłam, że poprasuję w weekend ubranka małego i dokupię wszystko czego mi brakuje. A niech tam sobie stoi i czeka ;-)

Dobry wieczór Dziewczyny :)

Tak na szybkensa, bo padam na twarz... Ledwo co Was doczytałam, jedyny relaks w dniu dzisiejszym i tyle emocji- WOW!
Dziś z rana- zakupy, ślub znajomych, obiad na mieście, cmentarz (6 rocznica śmierci mojej Mamy), kawa u Taty, zakupy... Uff, dzięki, że już koniec dnia!

LILOLO- GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Świetnie, że wszystko zgrabnie przebiegło :))) Dużo zdrówka dla Ciebie i Dziewczynek :)))

KREWETKA- RÓWNIEŻ GRATULUJĘ NARODZIN SYNKA! Dużo zdrowia dla Was :)

Malinka- dobrze, że z Twoją babcią już lepiej... oby tak dalej :)

Dream- już Cię miałam opiep.rzyć za to gadanie o zapaleniu... jednak dobrze, że to dziś załatwiłaś- życzę ulgi!

Współczuję też kobietkom z hemoroidami, Ł. przechodził w zeszłym roku, więc ja się pilnuję by i mnie to nie dopadło.

Jutro doczytam wątki, bo już mi się oczy kleją.
Spokojnej nocki :)
P.S.:
Krewetka GRATULUJE kochana !!!!!!!!

Ale jazda dziewczyny,zaczeło się u NAS,no to która następna ??:szok::-D

Xmam żebyśmy czasem z "zazdrości" sznurem nie poszły :p Poczekajmy jeszcze "chwilkę"! :)

Dziewczyny od dwóch h Mała jest mocno aktywna, ciągle kopie i boksuje... fakt ze zjadłam dziś czekoladę i wypiłam kawę i nie wiem czy się martwić czy poprostu Mała ma aktywna noc...

Jakoś mnie dreszcz przeleciał, biorę się od jutra za wyprawkę.

Po tych wczesnych porodach postanowiłam, że poprasuję w weekend ubranka małego i dokupię wszystko czego mi brakuje. A niech tam sobie stoi i czeka ;-)

Mam to samo! Już puściłam dwa prania rzeczy Lolka ;) I kończę zakupy żeby mieć wszytko do końca sierpnia! Ja już 36 tydzień zaczęłam :O

Dream, oby pomogło :*

No właśnie nadmierna aktywność jest...
Dlatego niektóre liczą ruchy.
Na bb czytałam historie dziewczyny której dziecko wyrobiło 500% normy ruchów jakoś wcześnie rano, zrobili jej cc i dzięki temu uratowali dziecko i jakoś w głowę mi to zapadło...

Ja czekam na szafę, bo zamówiłam, jak przyjdzie to M. będzie ją musiał złożyć i dopiero wezmę się za pranie, ale wózek może jutro zamówię.

reklama
Do góry