reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Lilolo najważniejsze że wszystko przebiegło dobrze...no super wieści :-) aa ja właśnie nei pamiętam czy dziewczynki miały być jedno czy dwujajowe...
dreamgirl to dobrze że się tej położnej dopytałaś, pewnei teraz szybko się wyleczy i będziesz miała spokój!
evvula a no bierz się za wyprawkę bierz :-) nie ma co liczyć że każdy do terminu dotrwa bo przeciez nei znamy dnia ani godziny ;-)

ja znowu się zmagam z serią wieczornych skurczy, mam lekkie bóle podbrzusza ale to pewnie od jelit bo mnie trochę czyści..:p
jejku byłoby mi lżej gdyby M nie był w delegacji :-/

reklama
Krewetka serdeczne gratulacje!!! :-) dużo zdrowia dla Ciebie i synka!!!

Malinka dobrze, że z babcią już lepiej!

Dream oby ten antybiotyk Ci pomógł i przyniósł ulgę.

Po tych wczesnych porodach postanowiłam, że poprasuję w weekend ubranka małego i dokupię wszystko czego mi brakuje. A niech tam sobie stoi i czeka ;-)

Dobry wieczór Dziewczyny :)

Tak na szybkensa, bo padam na twarz... Ledwo co Was doczytałam, jedyny relaks w dniu dzisiejszym i tyle emocji- WOW!
Dziś z rana- zakupy, ślub znajomych, obiad na mieście, cmentarz (6 rocznica śmierci mojej Mamy), kawa u Taty, zakupy... Uff, dzięki, że już koniec dnia!

LILOLO- GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Świetnie, że wszystko zgrabnie przebiegło :))) Dużo zdrówka dla Ciebie i Dziewczynek :)))

KREWETKA- RÓWNIEŻ GRATULUJĘ NARODZIN SYNKA! Dużo zdrowia dla Was :)

Malinka- dobrze, że z Twoją babcią już lepiej... oby tak dalej :)

Dream- już Cię miałam opiep.rzyć za to gadanie o zapaleniu... jednak dobrze, że to dziś załatwiłaś- życzę ulgi!

Współczuję też kobietkom z hemoroidami, Ł. przechodził w zeszłym roku, więc ja się pilnuję by i mnie to nie dopadło.

Jutro doczytam wątki, bo już mi się oczy kleją.
Spokojnej nocki :)
P.S.:
Krewetka GRATULUJE kochana !!!!!!!!

Ale jazda dziewczyny,zaczeło się u NAS,no to która następna ??:szok::-D

Xmam żebyśmy czasem z "zazdrości" sznurem nie poszły :p Poczekajmy jeszcze "chwilkę"! :)

Dziewczyny od dwóch h Mała jest mocno aktywna, ciągle kopie i boksuje... fakt ze zjadłam dziś czekoladę i wypiłam kawę i nie wiem czy się martwić czy poprostu Mała ma aktywna noc...

Jakoś mnie dreszcz przeleciał, biorę się od jutra za wyprawkę.

Po tych wczesnych porodach postanowiłam, że poprasuję w weekend ubranka małego i dokupię wszystko czego mi brakuje. A niech tam sobie stoi i czeka ;-)

Mam to samo! Już puściłam dwa prania rzeczy Lolka ;) I kończę zakupy żeby mieć wszytko do końca sierpnia! Ja już 36 tydzień zaczęłam :O

Dream, oby pomogło :*

No właśnie nadmierna aktywność jest...
Dlatego niektóre liczą ruchy.
Na bb czytałam historie dziewczyny której dziecko wyrobiło 500% normy ruchów jakoś wcześnie rano, zrobili jej cc i dzięki temu uratowali dziecko i jakoś w głowę mi to zapadło...

Ja czekam na szafę, bo zamówiłam, jak przyjdzie to M. będzie ją musiał złożyć i dopiero wezmę się za pranie, ale wózek może jutro zamówię.

reklama
Do góry