reklama
doris33
Fanka BB :)
Powoli zaczniemy odbierać wyniki i będzie nas więcej to nic niezwykłego kiedyś nie badali i wtedy było groźnie .Dziwne ,że tak wcześnie masz robiony bo powinien być w 35 tygodniu .
Eli ma rację Xmam. Ważne, że wiesz i lekarze będą wiedzieli. Ja 10 lat temu jak rodziłam Zuzię to ona właśnie miała zakażenie tą bakterią. A wtedy nikt badań nie wymagał. Przez to półtora tygodnia leżałyśmy w szpitalu. Dlatego nie martw się tylko ciesz, że wiesz o tym. Spójrz na to w taki sposób.
Lilolo o matko nie mogę uwierzyć że już dziewczynki są na świecie, twój wpis przeczytałam po drzemce, trochę zaspana ale szybko się dobudzilam gratulacje dla pierwszej październikowej mamusi trzymaj się kochana i życzę dużo dobrego dla waszej trójki. Pisz jak tylko będziesz mogła no i fajnie by było zobaczyć twoje córeczki
katjana1
Lilolo - jakie fantastyczne wieści. dużo zdrówka dla Ciebie i dziewczyn. odzywaj się w miarę możliwości
Akatsuki - śliczny aniołek stróż. :-)
ja mam dziś straszny dzień.a właściwie to noc była koszmarna. śniło mi się że mój syn, który spędza teraz wakacje swojego taty (mojego byłego) zadławił się u niego bułką i się udusił. miałam organizować jego pogrzeb całą noc co chwilę się budziłam i płakałam (płakałam tak głośno że obudziłam mojego M). nad ranem ok 6tej znów obudził mnie mój głośny płacz. Mąż uspokajał mnie chyba z pół godziny zadzwoniłam do mojego byłego i spytałam czy wszytsko ok. powiedziałam o koszmarze. uspokoił mnie. powiedział że wszytsko jest w porządku.
brzuch mam cały napięty, wzięłam magnez i nospę.
resztę dnia jak zwykle miałam polataną po urzędach.
ale i tak kiepsko się czuję, oczy szczypią, głowa boli. a brzuch ciągle twardy. znów męczy mnie rwa kulszowa. leżę a "spacer" do WC po 2 apapach i tak sprawia mi ból.
przepraszam że tak marudzę ale ten koszmar zepsuł mi cały dzień.
Akatsuki - śliczny aniołek stróż. :-)
ja mam dziś straszny dzień.a właściwie to noc była koszmarna. śniło mi się że mój syn, który spędza teraz wakacje swojego taty (mojego byłego) zadławił się u niego bułką i się udusił. miałam organizować jego pogrzeb całą noc co chwilę się budziłam i płakałam (płakałam tak głośno że obudziłam mojego M). nad ranem ok 6tej znów obudził mnie mój głośny płacz. Mąż uspokajał mnie chyba z pół godziny zadzwoniłam do mojego byłego i spytałam czy wszytsko ok. powiedziałam o koszmarze. uspokoił mnie. powiedział że wszytsko jest w porządku.
brzuch mam cały napięty, wzięłam magnez i nospę.
resztę dnia jak zwykle miałam polataną po urzędach.
ale i tak kiepsko się czuję, oczy szczypią, głowa boli. a brzuch ciągle twardy. znów męczy mnie rwa kulszowa. leżę a "spacer" do WC po 2 apapach i tak sprawia mi ból.
przepraszam że tak marudzę ale ten koszmar zepsuł mi cały dzień.
Lilio- kochana gratulacje wielkie!!! Trzymajcie się dzielnie :*
Weszłam na chwilkę a tu takie newsy
Ja nadal nadganiam z remontem. Umowa z nowym wykonawcą podpisana mam nadzieję że z terminem zdąży.... Teraz czeka mnie 2 tygodniowy rajd z wykończeniówką mam nadzieję że wcześniej przez to nie urodzę....
Dziękuję Wam kochane za wsparcie oj potrzebne bo deprecha mnie dopada...
Spadam bo parkieciarze przyszli.
Weszłam na chwilkę a tu takie newsy
Ja nadal nadganiam z remontem. Umowa z nowym wykonawcą podpisana mam nadzieję że z terminem zdąży.... Teraz czeka mnie 2 tygodniowy rajd z wykończeniówką mam nadzieję że wcześniej przez to nie urodzę....
Dziękuję Wam kochane za wsparcie oj potrzebne bo deprecha mnie dopada...
Spadam bo parkieciarze przyszli.
Kornelcia05
Moderatorka
Lilolo gratulacje!
Super ze tak szybko i sprawnie poszło☺
Dużo zdrówka dla Was i niech dziewczynki szybko rosną ☺
Super ze tak szybko i sprawnie poszło☺
Dużo zdrówka dla Was i niech dziewczynki szybko rosną ☺
Lilolo
Jak się dziewczyny ogarnę, wyjdę ze szpitala, rozplanuje plan dnia jak pogodzić wizyty w szpitalu z dwulatką w domu to i pochwalę się córeczkami ale pewnie na zamkniętym bo jednak na ogólnym wolę zdjęć nie wrzucać -( po akcjach u kolegi Ł i przez osoby przez, które Nick musiałam zmienic) i postaram się być na bieżąco. Bardzo dziękuję za dobre słowa [emoji8]
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
waniliowe.love
Lilolo moje ogromne gratulacje! !! Dzielne z was kobietki a malutkie raz dwa zaczną nabierać kg, a akcja porodowa strasznie szybka
Buba nie daj się nie pozwól żeby deprecha cie dopadla :*
Ja sie wscieklam bo mój się wkurzył na telefon rzucił nim no i nadaje się do kosza wiec jakby zaczęło się coś dziać to jestem zdana sama na siebie bo nie ma w najbliższym czasie możliwości żeby kupić nowy. ..
Buba nie daj się nie pozwól żeby deprecha cie dopadla :*
Ja sie wscieklam bo mój się wkurzył na telefon rzucił nim no i nadaje się do kosza wiec jakby zaczęło się coś dziać to jestem zdana sama na siebie bo nie ma w najbliższym czasie możliwości żeby kupić nowy. ..
reklama
Podziel się: