reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Malinka duzo zdrowia dla babci

Dream idz moze do lekarza pewnie wysle cie do chirurga ibtak cie podziwiam ze chodzisz z tym tyle czasu bo wiem jak cierpisz mialam raz takie cudo

Raju jak mi sie nic nie chce :/ im wiecej myślę ile mam do zrobienia tym bardziej mi sie nie chce ruszac tyłka. A jak jeszcze spotykam sasiadke ktora wywala z tekstem ze ona pracuje a ja tylko sobie calymi dniani odpoczywam to mnie krew zalewa. Z jednej strony mam wyrzuty sumienia że caly czas odkladam cos na pozniej ale z drugiej wiem ze tak jak wczoraj ogarnelam jadalnie i wieczorem zle sie czułam.
Ale maruda ze mnie :/
Za to dobra wiadomosc dla mnie znalazlam lokatorów do mieszkania :) mam do pazdziernika ogarnac temat i spakowac wszystko wkoncy i niestety chuba odmalowac. Ale przynajmniej ktos będzie rachunki placic i czesc kredytu splacac :) i dobrze bo koe beda to obcy ludzie i wiem ze zadbaja o moje gniazdko
Ale sie rozpisalam :( przepraszam :p

Beti trzymam kciuki, żeby wszystko pomyślnie się ułożyło!
Malinka współczuję przeżyć i mam nadzieję, że jednak stan babci się poprawi!

Malinka zdrowka dla babci... &&&&
Dream idz do lekarza, po co sie meczyc tyle czasu...
Ja bylam u poloznej, malutka dalej glowka w dol :) jest juz nisko wiec wszystko dobrze...

Milego dnia wszystkim...

Malinka trzymam kciuki za babcie, mimo ze bylo jak bylo mysle ze jeszcze nie czas na nia, powinna najpierw poznac prawnuczeta! &&
Beti milo cie zobaczyc, trzymam kciuki za ciebie i powrot do formy, bede trzymala tez kciuki za wasze starania! Odwiedz nas czasem , daj znac jak idzie.
Lilolo daj znac jak u Ciebie?
U na oberwanie chmury od wczoraj, rynny nie wyrabiaja... Wzielam krolice do domu bo jest olsabiona po operacji nie chce zeby mi sie rozchorowala na zewnatrz.
Noc mialam okropna, oczy jak 5 zl od 3:00 mimo ze i M i L spali... dzis chyba podwoje dawke melisy...

Malinka bardzo mi przykro z powodu babci,oby się poprawiło i zaczeła samodzielnie oddychać,trzymaj się kochana,weź jakąś meliskę sobie wypij,nie możesz się tak denerwować a wiem że nie jest to proste w takiej sytuacji

Dziewczyny odebrałam wynik z GBS i coś mam,chyba nie wiem nie rozumiem tego i nie wiem o co chodzi i mam stresa już :sorry: pomożecie

Załączniki

• DSC_0058.jpg
    DSC_0058.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 79
Jeju ja jednak nie moge siedziec sama w domu, bo mi ciagle brakuje towarzystwa, tak juz jestem przyzwyczajona, ze u rodzicow zawsze bylo pelno ludzi i zamiast siedziec na dupie to kursuje, ale przy okazji dzisiaj wysprzatalam cala garderobe :)

malinka zdrówka dla babci, bedzie dobrze

maran super, ze wszytsko w porzadku z maluńką, moj tez juz sobie lezy glowka w dol i raczej sie to nie zmieni :p zreszta glowke juz ostatnio na wizycie gin nisko czuł

xmamuska nie ma co sie stresowac, masz dodatni, dostaniesz antybiotyk przed porodem i po sprawie, ja tak mialam ostatnio, nic to strasznego :) nie martw sie

reklama
Do góry