reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Malinka duzo zdrowia dla babci

Dream idz moze do lekarza pewnie wysle cie do chirurga ibtak cie podziwiam ze chodzisz z tym tyle czasu bo wiem jak cierpisz mialam raz takie cudo

Raju jak mi sie nic nie chce :/ im wiecej myślę ile mam do zrobienia tym bardziej mi sie nie chce ruszac tyłka. A jak jeszcze spotykam sasiadke ktora wywala z tekstem ze ona pracuje a ja tylko sobie calymi dniani odpoczywam to mnie krew zalewa. Z jednej strony mam wyrzuty sumienia że caly czas odkladam cos na pozniej ale z drugiej wiem ze tak jak wczoraj ogarnelam jadalnie i wieczorem zle sie czułam.
Ale maruda ze mnie :/
Za to dobra wiadomosc dla mnie znalazlam lokatorów do mieszkania :) mam do pazdziernika ogarnac temat i spakowac wszystko wkoncy i niestety chuba odmalowac. Ale przynajmniej ktos będzie rachunki placic i czesc kredytu splacac :) i dobrze bo koe beda to obcy ludzie i wiem ze zadbaja o moje gniazdko
Ale sie rozpisalam :( przepraszam :p

Beti trzymam kciuki, żeby wszystko pomyślnie się ułożyło!
Malinka współczuję przeżyć i mam nadzieję, że jednak stan babci się poprawi!

Malinka zdrowka dla babci... &&&&
Dream idz do lekarza, po co sie meczyc tyle czasu...
Ja bylam u poloznej, malutka dalej glowka w dol :) jest juz nisko wiec wszystko dobrze...

Milego dnia wszystkim...

Malinka trzymam kciuki za babcie, mimo ze bylo jak bylo mysle ze jeszcze nie czas na nia, powinna najpierw poznac prawnuczeta! &&
Beti milo cie zobaczyc, trzymam kciuki za ciebie i powrot do formy, bede trzymala tez kciuki za wasze starania! Odwiedz nas czasem , daj znac jak idzie.
Lilolo daj znac jak u Ciebie?
U na oberwanie chmury od wczoraj, rynny nie wyrabiaja... Wzielam krolice do domu bo jest olsabiona po operacji nie chce zeby mi sie rozchorowala na zewnatrz.
Noc mialam okropna, oczy jak 5 zl od 3:00 mimo ze i M i L spali... dzis chyba podwoje dawke melisy...

Malinka bardzo mi przykro z powodu babci,oby się poprawiło i zaczeła samodzielnie oddychać,trzymaj się kochana,weź jakąś meliskę sobie wypij,nie możesz się tak denerwować a wiem że nie jest to proste w takiej sytuacji

Dziewczyny odebrałam wynik z GBS i coś mam,chyba nie wiem nie rozumiem tego i nie wiem o co chodzi i mam stresa już :sorry: pomożecie

Załączniki

• DSC_0058.jpg
    DSC_0058.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 76
Jeju ja jednak nie moge siedziec sama w domu, bo mi ciagle brakuje towarzystwa, tak juz jestem przyzwyczajona, ze u rodzicow zawsze bylo pelno ludzi i zamiast siedziec na dupie to kursuje, ale przy okazji dzisiaj wysprzatalam cala garderobe :)

malinka zdrówka dla babci, bedzie dobrze

maran super, ze wszytsko w porzadku z maluńką, moj tez juz sobie lezy glowka w dol i raczej sie to nie zmieni :p zreszta glowke juz ostatnio na wizycie gin nisko czuł

xmamuska nie ma co sie stresowac, masz dodatni, dostaniesz antybiotyk przed porodem i po sprawie, ja tak mialam ostatnio, nic to strasznego :) nie martw sie

reklama
Do góry