doris33
Fanka BB :)
Do mnie mama zadzwonila, ze kupila mi kolejny rozek, bo nie mogla sie oprzec, a w domu mam ich trzy po swoim synku, po siostry i po coreczce siostry, tamten piekny, bo granatowy w białe grochy i co ja biedna mam zrobic, chyba musze go przyjąć
krewetka ale żadnych wieści nam tu nie napisałas, nie masz czasu nas przeczytac? a co tam takiego ciekawego masz do roboty w tym szpitalu?
doris wredna baba z tej Twojej wspolniczki, wlasnie takie najgorsze, tylko o własny tyłek dba, bo nie wie co to rodzina, a z tym sexowaniem haha to mnie rozbroiłas, ale masz w 100% racje, choc moj meżulek tego nie rozumie, niedlugo to sie położe jak kłoda i powiem rób swoje
dolga ja też dostałam ostatnio od siostry kocyk chociaż tego mi nie brakuje no i co, podziękowałam grzecznie ;-) ja też tak pomyślałam, że w tym szpitalu to się dopiero musi dziać, że krewetka tak lakonicznie odpowiedziała :-)
no widzisz jak masz dobrze ja to ciągle słyszę od V, że tak to on się boi, że małemu zrobi krzywdę, tak to chyba też jest za mocno itd. a mnie roznosi bo ja lubię poszaleć a tu najpierw mi się nie chciało przez pierwsze 3 m-ce, potem łożysko przodujące a jak już wszystko minęło i można to jestem jak słonica baletnica a V ma lęki No i chyba na razie za wiele się nie zmieni bo cc w październiku a potem 6 tygodni połogu. Na co tyle czekać?