reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Dream kamila dobrze pisze MAxibiotyc jest bez recepty a dziala cuda, chodz nie wiem czy w ciazy mozna stosowac musialabys poczytac

Buba wspolczuje sytuacji z budowlancem jakas masakra najwazniejsze ze masz na dziada dowody ze cie oszukal, ZNISZCZ GO :D

Lilolo trzymam mocno kciuki za wizyte, po wizycie pisz od razu co i jak

Ja dzsiaj mam wizyte o 18.45 ciekawa jestem co mi powie lekarka, troche sie boje tej wizyty chociaz nie wiem dlaczego

Ostatnio lapia mnie skurcze brzucha nie sa jakies super mocne ani bolesne ale jest dyskomfort i wczoraj bolalo mnie pod brzuchem nie wiem dlaczego bo wczoraj mialam dzien lenia jedynie obiad zrobilam :/

Do mojago planowanego porodu jeszcze 35 dni zaczynam miec coraz wiecej obaw :O

I wogole zrobilam sie strasznie nerwowa strasznie draznia mnie najmniejsze halasy: pies jak sapie, jak ktos glosno mowi, no doslownie wszystko

Lilo, trzymam kciuki za wizytę :) Daj od razu znać koniecznie... I mam nadzieję, że do tego 37tc dotrzymamy :)

Malinko - Heh, u nas nie ma śpiewania, ale czasami coś tam pogada. Na razie za radą So_happy smaruję sudocremem, jak do jutra nie będzie różnicy to pójdę do kosmetyczki... co mam zrobić :( Gorzej, ze to strasznie boli :( I boję się jakiegoś przebijania... płakać mi się chce :( A przypomnij mi jakąś Ty masz pracę? Nie jesteś przypadkiem na zwolnieniu?

Praca biurowa z obsługą strony internetowej... A że nadal nie ma nikogo na moje miejsce no to ktoś zrobić musi, a tylko na razie ja umiem bo jestem jedynym pracownikiem... Rozumiem, mogę pomóc ale niech szanują moja prośbę odnośnie godzin a słowo MUSZE działa na mnie jak plachta na byka. Jestem na zwolnieniu od trzech tygodni.

Ja bym z tym poszła do dermatologa, może jakieś mazidlo przepisze albo właśnie, maść ichtiolowa!

Dzień dobry :)

Pogoda kiepska ale chyba i tak wezmę się za pierwsze pranie ciuszków małego. Zastanawiam się tylko czy najpierw nie skoczyć do sklepu po ściereczki na odbarwienia. Pogoda na prasowanie super :)

Co do tych skurczy to ja nic nie mam. Czasami mam twardy brzuch ale to chyba mały się tak układa. Coś czuję, że ja to jeszcze przenoszę.

Wirginia witam w klubie tez mnie wszystko złości :D musze chyba melise sobie kupic. M mi juz z drogi schodzi ;)

Co do skurczu to ja mam rano ostatnio jeden i tyle i taki ciut bolący

Krewetka jeszcze w dwupaku :) jak sie czujesz?

Cally u mnie 30 stopni :) raczej nie poprasuje zrobilam za to pranie i schnie juz na sloncu

Ostatnia edycja:
Malinka, małkus

Jak wchodziłyśmy w spółkę to ona doskonale wiedziała, że mam dwoje dzieci i jestem w ciąży. A teraz oczekuje, że będę na równi z nią pracowała. A jak mówię, że ja będę więc niech ona nie przychodzi i się wyluzuje, odpocznie czy co tam chce (żeby mnie potem nie męczyła swoim stękaniem jak to źle się w upały czuje - no bo ja to się czuję doskonale) to przychodzi dwie - trzy godziny później i siedzi do końca! I weź tu człowieku bądź mądry i jej dogódź. Na szczęście już niedługo bo podjęłam decyzję, że uczestniczę w tej farsie do końca września i dziękuję. Niech męczy kogoś innego.

Akatsuki, małkus wezcie nie pokazujcie, bo mnie zazdrosc zżera :p ślicznie, wychodzi na to, ze tylko ja jestem takim beztalenciem :)
Dolga ja też jestem beztalenciem jeśli chodzi o szycie i jakiekolwiek inne robótki ręczne. Brak mi i wyobraźni i umiejętności.

Co do tego badania gbs to jak to u Was wygląda? Bo u mnie będzie mi pobierał próbkę mój gin i sama będę to zawozić do laboratorium. Słyszałam, że co 5 kobieta to ma. Mam nadzieję, że na mnie nie trafi bo liczę na poród sn bez żadnych wspomaczy dostarczanych dożylnie...

Ja będę miała w przyszłym tygodniu (34tc. i 3 dni) to badanie i u mnie lekarz sam wszystko robi. Może dlatego, że to w przychodni na NFZ.

A tak z innej beczki tez macie takie straszne bole bioder w nocy???

Mnie biodra nie bolą za to strasznie pachwiny i w ogóle spojenie łonowe. Czasami to ledwo łażę.

Ja jestem znów zła. Kolejny dzień gdy dzwonią z pracy z samego rana. Czy to takie dziwne ze godzina 8 to trochę za wcześnie? Wiedzą że jestem pod telefonem od conajmniej 10 a już kilka razy dzwonili :-/ wczoraj też pół dnia wydzwaniali. Bo MUSZĘ coś zrobić, kurka nie muszę, mogę pomóc a nie ehhh. Nawet maile już wysłali ze wskazówkami co muszę zrobić do 9 rano. No peszek nie zrobiłam bo dopiero maila odczytalam. Po za tym od wczoraj mam problem z netem i co chwilkę zrywa mi połączenie.. A nie będę robić czegoś na serwerze przez transfer mobilny i telefon przecież. Jaka jestem zlaaaaaaaaaaa!

Ja to chociaż wiem dlaczego się męczę prowadząc własny biznes ale Ty powinnaś stanowczo powiedzieć, że jesteś na zwolnieniu. A jakbyś miała zepsuty komputer to co?

Lilolo daj znać po wizycie co lekarz powiedział.

Z góry przepraszam za moją bezpośredniość ale chciałabym się w końcu móc normalnie bzyknąć. Ta niedołężność i szukanie pozycji, żeby było wygodnie mnie wykańcza :baffled:

Wspolczuje wam dziwczyny dalszych upalow ja jestem szczesliwa bo u mnie jest 16 stopni i tyle moze zostac bo temperatury po 30 pare to nie dla mnie wymiekam na staecie

Doris lacze sie z toba w bolu, u nas nie dosc ze meczymy sie z pozycjami, zeby bylo wygodnie to jeszcze czasami musimy przerywac w polowie bo mnie boli.... :/

reklama
Do mnie mama zadzwonila, ze kupila mi kolejny rozek, bo nie mogla sie oprzec, a w domu mam ich trzy po swoim synku, po siostry i po coreczce siostry, tamten piekny, bo granatowy w białe grochy i co ja biedna mam zrobic, chyba musze go przyjąć :D

Colly ja GBS mialam juz w 33 tyg, lekarz pobral i oni sami oddaja do laboratorium, a co do chusteczek to ja mam ciagle zapas i dla mnie to super rozwiazanie, bo tak to musialam zbierac pranie i zbierac, a teraz wstawiam co popadnie, ze dwie chusteczki jakby co i mam wszytsko poprane :)

Buba i bardzo dobrze, ze macie jakiekolwiek dowody, bo bez umowy bylaby kaszana a na dodatek te nagranie z kamer, ciekawe czy jest w ogole jeszcze zapis, ale walcz i skompromituj dziada, obyscie znalezli cos na szybko, bo niefajnie jak wam sie przedluzy, Nelcia az tak długo pewnie nie posiedzi :)

dream a Ty moze troche poodpoczywaj, a nie szalejesz, dlatego tak ci przepowiedzialam, bo ciagle chodzisz babo i cos robisz, a u Ciebie sytuacja nie jest taka kolorowa :)

Lilolo powodzonka, trzymam kciuki musi byc dobrze :)

malinka wyłącz głos w tel i nie odbieraj albo wcale, albo poprostu najwczesniej kolo 10-11, niech spadaja na szczaw, nie myslisz o zmianie pracy po macierzynskim? chyba nie masz tam zbyt ciekawie co?

małkus oo to tez nieciekawe z tymi skurczami, a teraz jest z Twoja ciążą wszytsko ok? bo chyba poprzednia ciąża byla zagrożona

krewetka ale żadnych wieści nam tu nie napisałas, nie masz czasu nas przeczytac? a co tam takiego ciekawego masz do roboty w tym szpitalu?

wirginia trzymam &&&&& za wizyte :)

doris wredna baba z tej Twojej wspolniczki, wlasnie takie najgorsze, tylko o własny tyłek dba, bo nie wie co to rodzina, a z tym sexowaniem haha to mnie rozbroiłas, ale masz w 100% racje, choc moj meżulek tego nie rozumie, niedlugo to sie położe jak kłoda i powiem rób swoje :D

Do góry