reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Dreamgirl włąśnie jak dolga pisze to mi też się przypomniało że nawet z pessarem może się poród zacząć nie?? pessar ponoć w żadkich przypadkach ale może rozerwać...oszczędzaj się kobieto!!
dolga no mi tez lekarz mówił że jak często skurcze biorą to nei dotykać, nie masować, no ale ciężko się powstrzymać :p

reklama
Buba masakra :-/ powodzenia w ogarnieciu sytuacji

Aga fsjnie ze zab sie uspokoil ale wspolczuje kolejnych stresów :-/

Dream to niezle :-) jak to wszystko juz realne zaczyna być. 3 tygodnie... oszczedxaj sie

Ostatnia edycja:
Małkus zdolna jesteś bardzo. Życie jest niesprawiedliwe, dlaczego ja nie mam żadnego talentu? Eeech, oby kasa była to i moje dziecie będzie miało takie cudeńka.

Buba, no nieźle. Dużo osób tak wykiwał? Pewnie jakaś sprawa w sądzie? Obyście z tymi meblami coś wymyślili żeby się za długo nie przeciągnęło.

Meliska u mnie polterabend jest popularny ale ja na kaszubach mieszkam. Pewnie to nie we wszystkich rejonach występuje. Ale bardziej niż z tym tłuczeniem szkła kojarzy mi się z piciem wódki. No i u nas polter i polterabend używa się zamiennie.

Co do tego badania gbs to jak to u Was wygląda? Bo u mnie będzie mi pobierał próbkę mój gin i sama będę to zawozić do laboratorium. Słyszałam, że co 5 kobieta to ma. Mam nadzieję, że na mnie nie trafi bo liczę na poród sn bez żadnych wspomaczy dostarczanych dożylnie...

Mi badanie gbs wykona ginekolog i sam to zawiezie to lab, więc się nie muszę martwić.

Małkus śliczne to tipi. [emoji7] Ech, ja nie mam takiego talentu. Zazdroszczę! [emoji3]

U nas na Kujawach też jest tłuczenie szkła choć chyba nie wszyscy to obchodzą... [emoji6]

Zebrałam sie dzisiaj i zamówiłam pościele. Jedna rzecz z głowy, choć lista jeszcze długa... [emoji2]

No nic, idę spać. Od rana mam w planie pranko! [emoji41]

Dobrej nocy!

Dziewczynki dzięki za wsparcie :* Nerw jest to i snu nie ma.... Odoowiem zbiorowo.

Umowę mamy, potwierdzenie wpłaty zaliczki w gotówce, kasę wydawałam pod bankomatem więc jest to pewnie na kamerach przemysłowych, zlustrowałam typa w necie, zlokalizowałam profil na FB i w czasie gdy miał robić meble siedział sobie nad morzem!!!! Masakra!!! Namiar na firmę mieliśmy bo zamieściliśmy ogłoszenievi ileś tam firm się złosiło. Był wiarygodny. Nioy, regony,www, portwolio...w gadce terz od rzeczy prawił....Nie popuszczę dorwę sukinkota! Narazie tylko muszę na szybko znaleźć firmę która do max końca września mi to ogarnie...no i chętnie termin Cc bym przesunęła....siedz malutka grzecznie i rośnij ;)

Szukam dalej wykonawcę!
Miłego poranka!

Rany ile byków nasadziłam...sorki ale nie mam sił na tel poprawiać :*

Hey mamuski ;-)
BUBA wspolczuje, te nerwy teraz sa Ci nie potrzebne ale teraz mleko sie wylalo :-/
A tak z innej beczki tez macie takie straszne bole bioder w nocy???

Hey mamuski ;-)
BUBA wspolczuje, te nerwy teraz sa Ci nie potrzebne ale teraz mleko sie wylalo :-/
A tak z innej beczki tez macie takie straszne bole bioder w nocy???

Ja nie mam, na szczęście.
Natomiast w nocy się budzę regularnie na siku, co ok. 2h- mega irytujące. [emoji16]

Prać miałam, ale widzę, że możliwość deszczu jest, więc sama nie wiem...

Ech, głodna jestem jak wilk. Trzeba wstać i dokarmić pasożytka [emoji7]

Buba, współczuje! Teraz znaleźć uczciwego fachowca to sztuka... [emoji20]

Halo Drogie Panie,

Dziś byłą pierwsza noc bez pobudki na siku od kiedy pamiętam :p HURA! Za to od 6.00 na nogach :/

BUBA dobrze, że masz tyle "dowodów"- utop skurczybyka! Na pocieszenie (choć z innej beczki) ja mam podobną sytuację z wykonawcą- fotografem i kamerzystą z mojego ślubu. Prawie całą kwotę za materiały zapłaciłam, a na dzień dzisiejszy mam 6h nieobrobionego filmu i daremne zdjęcia z imprezy. Nie mam sesji, fotoksiążki, porządnego filmu... Zbywa mnie, nie dopowiada na maile i telefony. Jak Ł. do niego napisał, że sprawę zakończymy w sądzie to łaskawie zapytał o termin sesji, bo to ona jest niby najważniejsza żeby wszystko zakończyć. Zrobię sobie brzuszkową zamiast ślubnej, hehe.

Co do tego badania gbs to jak to u Was wygląda? Bo u mnie będzie mi pobierał próbkę mój gin i sama będę to zawozić do laboratorium. Słyszałam, że co 5 kobieta to ma. Mam nadzieję, że na mnie nie trafi bo liczę na poród sn bez żadnych wspomaczy dostarczanych dożylnie...

Colly, ja mam mieć na kolejnej wizycie pobranie materiału. Nie wiem czy to nie za wcześnie, bo to będzie 33tc.

Plan na dzisiaj: ZUS, miasto, pakowanie prezentu na jutrzejszy ślub znajomych, wyjazd do teściowej, dentysta. Będzie intensywnie...

Miłego dnia :)

reklama
Dolga mi doktor zakazał masować brzuch piwiedzial ze będę miała skurcze i będzie mnie bolał. Dodam że moja ciąża nie jest zagrożona.
A z passarem można urodzić jak się dużo lata i nie oszczędza. Koleżanka urodziła 35t4d dwa tyg przed planowanym zdjęciem.

Dolga ale super ja do tego talentu nie mam. Ale kiedyś musze spróbować zacząć coś szyć, może się nauczę.

U nas nie ma tradycji z tłoczeniem szkła bynajmniej ja nie słyszałam.

Mi Gbs ma zrobić ginekolog ale nie wiem czy on zawiezie. Mam nadzieje zrobić je z pakietu medicover.

Buba współczuję sytuacji. Mam nadzieję że szybko kogoś znajdziecie.

Iga mnie strasznie bolą biodra aż czasem spać nie mogę.

Kitek ja miałam podobna sytuacje z fotografem. Tylko ze nasz "zgubil" zdjęcia z połowy wesela i dwa miesiące robił fotoksiazke w końcu zapłaciliśmy mu o 300 zł mniej.

Dziewczyny mam pytanie czy was też tak suszy? Normalnie jakbym kaca miała i tak od paru dni. Nie wiem czy lecieć do lekarza i robić cukier?
A i poczynilam pierwsze pranie dla niunia. Musze dokupić trochę różowych ubranek bo te co dostałam to maja w większości neutralne kolory.

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

Do góry