so_happy
Fanka BB :)
hej
Dolga dzięki za pamięć,
ostatnio mało pisze bo jak czytam, z większość z Was robi porządki,
załatwia sprawy to dostaje dołka, ja ledwo chodzę, coś robię ale wszystko powoli,
dalej źle się czuję , często bardzo mi słabo, dobrze , zę 1 ciąży takiej nie miałam bo mój najstarszy syn
na pewno był by jedynakiem,
i źle mi z tym , pocieszam się, że już niedługo i wrócę do normalnego tępa życia,
czyli takiego, ze doba będzie za krótka, dosłownie odliczam dni
AnnieTess sliczne łóżeczko
dolga ja w ogóle nie jestem jeszcze spakowana, nawet nie mam kupionych jeszcze wszystkich rzeczy do szpitala,
muszę sie wreszcie za to zabrać
landyk masz rację, ja kiedyś mieszkałam w bloku, teraz od dłuższego czasu w domu, jak dla mnie
nie ma porównania, dla mnie w domu dużo lepiej się mieszka
małkus moi od początku spali w swoich łóżeczkach później w swoich pokojach, nie było tez u nas
z tym problemu,
dolga współczuję że mału tak wczesnie wstaje, 5 to środek nocy
paulka super rzeczy dostałaś
Dolga dzięki za pamięć,
ostatnio mało pisze bo jak czytam, z większość z Was robi porządki,
załatwia sprawy to dostaje dołka, ja ledwo chodzę, coś robię ale wszystko powoli,
dalej źle się czuję , często bardzo mi słabo, dobrze , zę 1 ciąży takiej nie miałam bo mój najstarszy syn
na pewno był by jedynakiem,
i źle mi z tym , pocieszam się, że już niedługo i wrócę do normalnego tępa życia,
czyli takiego, ze doba będzie za krótka, dosłownie odliczam dni
AnnieTess sliczne łóżeczko
dolga ja w ogóle nie jestem jeszcze spakowana, nawet nie mam kupionych jeszcze wszystkich rzeczy do szpitala,
muszę sie wreszcie za to zabrać
landyk masz rację, ja kiedyś mieszkałam w bloku, teraz od dłuższego czasu w domu, jak dla mnie
nie ma porównania, dla mnie w domu dużo lepiej się mieszka
małkus moi od początku spali w swoich łóżeczkach później w swoich pokojach, nie było tez u nas
z tym problemu,
dolga współczuję że mału tak wczesnie wstaje, 5 to środek nocy
paulka super rzeczy dostałaś