katjana1
Fanka BB :)
Jeśli jest ułożenie pośladkowe to jest to w PL jednoznaczne wskazanie do CC.
niestety mój ginekolog twierdzi że można spokojnie przy pośladkowym ułożeniu urodzić sn
annie - śliczne łóżeczko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli jest ułożenie pośladkowe to jest to w PL jednoznaczne wskazanie do CC.
niestety mój ginekolog twierdzi że można spokojnie przy pośladkowym ułożeniu urodzić sn
AnnieTess śliczne łóżeczko :-) a Hania nie spada w nocy? nie kręci się tak mocno bo moja to ma barierki ze wszystkich stron bo wędrowniczek jest straszny
Och LADYK, aleś mi dała do myślenia! Ja całe życie w kamienicy przedwojennej mieszkałam (w Krakowie) więc ściany mega grube a tu, na Saskiej Kępie mamy bardzo kulturalnych i miłych sąsiadów więc nawet mi do głowy nie przyszła myśl, że przecież w nowym budownictwie ściany jak z tektury :/ Ech... Pozostaje mieć nadzieję, że jednak będziemy mieć spoko sasiadow...
Na pewno kupujemy mieszkanie na najwyższym piętrze więc przynajmniej z góry nikt nam nie będzie hałasowal
Mnie też już dopada wicie gniazdka. Na razie ogarnęłam kącik Hani i częściowo Lolka. Łóżeczko dziś zamawiamy więc pewnie we wtorek będzie i zaczniemy jego kolonizacje
Tak, na razie wygląda łóżeczko Hani:
Mam pytanko, w jedna torbe sie pakujecie do szpitala czy w dwie?
paulka my odkad synek chodzi tez non stop odkurzamy, bo nie da sie normalnie przejsc, okruch n okruchu
a ja mam do was pytanko, musze jutro cos zrobic na obiad z miesa mielonego, moze jakies pomysly poza kotletami, zapiekanka i sphagetti