reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Wspolczuje wam dziewczyny takiego chodzenia po tylu schodach, ja mieszkam na 5 pietrze ale ostatnio cos czesto psyje nam sie winda to wtedy nie wychodze z domu bo nie dalabym rady a jeszce te schody strasznie waskie

ja sobie po prasowalam kolejna partie ciuszkow zjadlam obiad i musze na chwile siasc i odpoczac bo padam na twarz

reklama
A ja dzis się cala noc męczyłam... rano posxlam do lekarza, dal antybiotyk bo mam infekcje gardla.. zatoki mnie bola, kaszel bolesny i caly czas sie poce... nie mam mocy dziewczyne wiec bede podczytywac ale nie wiem jsk z pisaniem dzis bedzie...

Zaczynam doceniać że mieszkam na parterze :D Wy już macie prasowanie porobione a ja się dalej zastanawiam jak te małe ciuszki doprasować tym ogromnym żelazkiem. Tylko tak przycisnąć jak pieczątke i już? :D

Katjana i jak po wizycie?

Maranatha zdrowka!

Dzisiaj dzień porzadkowy, jakiegos powera dostalam i dzialam. Sporo za mną ale jeszcze więcej przede mną. Przejrzalam rzeczy dziewczyn i z wielkiej szafy znalazla z kolekcji chlopiecej 2spodenki i 2 kaftaniki. Reszta tak dziewczęca ze nie da rady ;-) Niewielki spadek po siostrach.

Colly ja jeszcze nie mam co prasowac ani prac ;-)

Ostatnia edycja:
Nie szalejcie dziewczyny za bardzo z tymi porządkami, prasowaniami itp. Ja się wzięłam za sałatkę z ogórków taką na zimę, ale coś mnie baby napiera na krocze i pęcherz więc musiałam przysiąść.

Zaczynam doceniać że mieszkam na parterze :D Wy już macie prasowanie porobione a ja się dalej zastanawiam jak te małe ciuszki doprasować tym ogromnym żelazkiem. Tylko tak przycisnąć jak pieczątke i już? :D
Tak jest kochana - tak se przyciskasz :) Ja rękawków krótkich nie prasuję - przykładam żelazko i parę kilka razy załączam ;) Hihi :) I to się prasuje tak szybko, że ledwo zaczniesz z już kończysz :)

Hej :-)

Szalejecie z tym praniem i prasowaniem :p ja się waham czy poprac teraz i popakowac w worki próżniowe i później tylko wyjąć i wyprasowac czy czekać do tej przeprowadzki i wtedy zacząć pranie... Ale widzę że to wszystko niestety się ciągle opóźnia i chyba jednak zacznę prac już, od poniedziałku, będę mieć spokojna głowę :-D

Blair dobrze ze spytalas bo też się zastanawiałam jak się to prasuje :p

Nam dziś przywoza sprzęt agd, nie mogę się doczekać by zobaczyć jak to wszystko już stoi tam gdzie trzeba :-D

reklama
No dziś się trochę wyspałam. Ale głowa nadal ćmi więc pewnie znów za godzinę czy dwie będę niczym cień czlowieka. Bez sił i jakiejkolwiek energii. Żal mi bardzo tej Jagody bo żadnych rozrywek jej nie funduje poza patrzeniem na wymemłaną matkę. I pomyśleć, że tak będzie jeszcze ponad 6tygodni :confused:
Czuje się zupełnie beznadziejnie.

Ja ma takie same odczucia. Żal mi moich własnych dzieci bo w wolniejsze dni nie mam siły, żeby im coś zorganizować. Najpierw było za gorąco, dwa ostatnie dni źle się czułam... wczoraj ledwo co się zmobilizowałam i zabrałam je do obiecanego kina :baffled:

A mam takie pytanie bo tyle pisalyscie o tym otulaczu i jest on az taki bardzo przydatny? :) bo jestem zielona i nie wiem :)
A i czy poduszka do wozka tez musi byc?

Poduszka ani do wózka ani do łóżeczka nie będzie Ci potrzebna. Takie maluszki śpią bez poduszki. Otulacz ma powodować, że dziecko czuje się bezpiecznie bo jak jest dość mocno opatulone (szczególnie takie malutkie) to podobno przypomina sobie życie w łonie mamy :-)

a mnie dzis tak smutno sie zrobilo ze to juz koniec ciazy:sorry:

Szalona??? :szok: :-p

A ja dzis się cala noc męczyłam... rano posxlam do lekarza, dal antybiotyk bo mam infekcje gardla.. zatoki mnie bola, kaszel bolesny i caly czas sie poce... nie mam mocy dziewczyne wiec bede podczytywac ale nie wiem jsk z pisaniem dzis bedzie...

Duużo zdrowia!!

Ja dziś cały dzień w pracy siedzę :-( chcę do domu!

Do góry