reklama
ladyk24na7
Fanka BB :)
ladyk ja tez mieszkam na 3 pietrze bez windy, pozniej to bedziemy lataz z dzieckiem , na szczescie moge wozek zostawic na dole, moze ja jestem jaka dziwna ale lubie byc w ciazy, w tej i poprzedniej dobrze sie czulam, i jakos tak szybko zlecialo, o wiele bardziej boje sie sie porodu i połogu
U mnie wyjście na spacer to będzie logistyczna i zaplanowana akcja. Ja w nosidełko jednego chłopa, moja Mama drugiego, Maja za rękę i w drogę po schodach. Na szczęście mamy wózkarnię na dole.
Też się boję porodu. Przy pierwszym porodzie chyba nie miałam aż takiej świadomości, bo nie myślałam o porodzie w kategoriach strachu. A teraz jestem już mamą, mam córeczkę do wychowania, do tego to poród bliźniaczy, czyli wysokiego ryzyka. Dlatego tak wszędzie podkreślam, że dla mnie najważniejsze jest urodzić bezpiecznie, a jaką drogą wyjdą chłopaki jest mi kompletnie obojętne.
Hej!
Na 14:30 jadę na USG. Ciekawe jak Karol...czy się odwrócił?! Niestety jadę sama z Hanią, mam nadzieję, że Ona wytrzyma grzecznie w wózku :/ Kupię Jej lizaka to się może nim zajmie
No mnie to okropnie męczy :/ Najbardziej boli jak chodzę
Ja w TKMAXX kupuje tylko dla Hani czasem coś i do domu Do szukania ubranie mam cierpliwości
Chcę kupić otulaczek firmy "Blankets and beyond" tylko chciałam jednokolorowy a są sama pstrokate
U mnie się bardzo sprawdził. Niestety miałam różowy więc dla Lolka się nie nadaje.
Poduszka jest niepotrzebna
A ja się nie mogę doczekać końca. Nie lubię być w ciąży
Na 14:30 jadę na USG. Ciekawe jak Karol...czy się odwrócił?! Niestety jadę sama z Hanią, mam nadzieję, że Ona wytrzyma grzecznie w wózku :/ Kupię Jej lizaka to się może nim zajmie
Annie jeju dobrze, że nie jestem sama z tymi kluciami w pochwale, to chyba Maluszek tak naciska co?
No mnie to okropnie męczy :/ Najbardziej boli jak chodzę
AnnieTess a na jaki otulacz polujesz? Ja chyba zajrzę do TK maxu u siebie, może coś upoluje ale nie wiem czemu nie mogę się przekonać do tego sklepu.
Ja w TKMAXX kupuje tylko dla Hani czasem coś i do domu Do szukania ubranie mam cierpliwości
Chcę kupić otulaczek firmy "Blankets and beyond" tylko chciałam jednokolorowy a są sama pstrokate
A mam takie pytanie bo tyle pisalyscie o tym otulaczu i jest on az taki bardzo przydatny? bo jestem zielona i nie wiem
A i czy poduszka do wozka tez musi byc?
U mnie się bardzo sprawdził. Niestety miałam różowy więc dla Lolka się nie nadaje.
Poduszka jest niepotrzebna
a mnie dzis tak smutno sie zrobilo ze to juz koniec ciazy
A ja się nie mogę doczekać końca. Nie lubię być w ciąży
Pranie dzieciowe zrobione, wczorajsze uprasowane matka wybyla zobaczyć etui na tel dobrze ze w metrze mam zasięg
Dream bo lada moment zaczniemy się rozpakowywać z jednej str nie mogę się doczekać a z drugiej jestem lekko przerażona jak sobie poradzę...
Dolga heh no różnie bywa jak to w związku, ale fakt po tylu latach nadal są motyle w brzuchu
Kasik kamień z serca, bo 3h jazdy jutro a różnie może być...
Mam samsunga galaxy note 4 białego- zajefajny jest
Wirginia ja mam otulaczek i
Dream bo lada moment zaczniemy się rozpakowywać z jednej str nie mogę się doczekać a z drugiej jestem lekko przerażona jak sobie poradzę...
Dolga heh no różnie bywa jak to w związku, ale fakt po tylu latach nadal są motyle w brzuchu
Kasik kamień z serca, bo 3h jazdy jutro a różnie może być...
Mam samsunga galaxy note 4 białego- zajefajny jest
Wirginia ja mam otulaczek i
katjana1
Fanka BB :)
Dzień dobry. Właśnie siedze w poczekalni do gina. Dziś podgladanie. Może się czegoś nowego dowiem
reklama
Katjana powodzenia na wizycie
Blair to super, ze jestes zadowolona. Ja mam galaxy 4, tez jestem z niego zadowolona, ale ja jakas bardzo wymagajaca do telefonow nie jestem. Jedynie co to zalezalo mi na dobrym aparacie, bo nie zawsze chce mi sie lustrzanke brac, i z aparatu jestem bardzo zadowolona
Moja sterta prasowania powoli sie zmniejsza
Blair to super, ze jestes zadowolona. Ja mam galaxy 4, tez jestem z niego zadowolona, ale ja jakas bardzo wymagajaca do telefonow nie jestem. Jedynie co to zalezalo mi na dobrym aparacie, bo nie zawsze chce mi sie lustrzanke brac, i z aparatu jestem bardzo zadowolona
Moja sterta prasowania powoli sie zmniejsza
Podziel się: