reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
ladyk ja tez mieszkam na 3 pietrze bez windy, pozniej to bedziemy lataz z dzieckiem , na szczescie moge wozek zostawic na dole, moze ja jestem jaka dziwna ale lubie byc w ciazy, w tej i poprzedniej dobrze sie czulam, i jakos tak szybko zlecialo, o wiele bardziej boje sie sie porodu i połogu:baffled:

U mnie wyjście na spacer to będzie logistyczna i zaplanowana akcja. Ja w nosidełko jednego chłopa, moja Mama drugiego, Maja za rękę i w drogę po schodach. Na szczęście mamy wózkarnię na dole.
Też się boję porodu. Przy pierwszym porodzie chyba nie miałam aż takiej świadomości, bo nie myślałam o porodzie w kategoriach strachu. A teraz jestem już mamą, mam córeczkę do wychowania, do tego to poród bliźniaczy, czyli wysokiego ryzyka. Dlatego tak wszędzie podkreślam, że dla mnie najważniejsze jest urodzić bezpiecznie, a jaką drogą wyjdą chłopaki jest mi kompletnie obojętne.

Niby 2 piętro ale z garażu to jak 3 piętro. No i w mieszkaniu 2 powiomy wiec w chodzeniu po schodach mam wprawe. Ale i tak nie mogę się doczekać przeprowadzki z garażu prosyo do wiatrolapu :-)

Hej!
Na 14:30 jadę na USG. Ciekawe jak Karol...czy się odwrócił?! Niestety jadę sama z Hanią, mam nadzieję, że Ona wytrzyma grzecznie w wózku :/ Kupię Jej lizaka to się może nim zajmie ;)

Annie jeju dobrze, że nie jestem sama z tymi kluciami w pochwale, to chyba Maluszek tak naciska co?

No mnie to okropnie męczy :/ Najbardziej boli jak chodzę :(

AnnieTess a na jaki otulacz polujesz? Ja chyba zajrzę do TK maxu u siebie, może coś upoluje ale nie wiem czemu nie mogę się przekonać do tego sklepu.

Ja w TKMAXX kupuje tylko dla Hani czasem coś i do domu :) Do szukania ubranie mam cierpliwości ;)
Chcę kupić otulaczek firmy "Blankets and beyond" tylko chciałam jednokolorowy a są sama pstrokate :(

A mam takie pytanie bo tyle pisalyscie o tym otulaczu i jest on az taki bardzo przydatny? :) bo jestem zielona i nie wiem :)
A i czy poduszka do wozka tez musi byc?

U mnie się bardzo sprawdził. Niestety miałam różowy więc dla Lolka się nie nadaje.
Poduszka jest niepotrzebna :)

a mnie dzis tak smutno sie zrobilo ze to juz koniec ciazy:sorry:

A ja się nie mogę doczekać końca. Nie lubię być w ciąży :)

Pranie dzieciowe zrobione, wczorajsze uprasowane :) matka wybyla zobaczyć etui na tel ;) dobrze ze w metrze mam zasięg ;)

Dream bo lada moment zaczniemy się rozpakowywać :) z jednej str nie mogę się doczekać a z drugiej jestem lekko przerażona jak sobie poradzę...

Dolga heh no różnie bywa jak to w związku, ale fakt po tylu latach nadal są motyle w brzuchu :)

Kasik kamień z serca, bo 3h jazdy jutro a różnie może być...
Mam samsunga galaxy note 4 białego- zajefajny jest :)

Wirginia ja mam otulaczek i

Ja też się nie mogę doczekać już końca mimo że całą ciążę znoszę w miarę dobrze. Ale zaczyna mnie już męczyć ten stan.

Pospałam dziś do 9, nic jeszcze dziś nie zrobiłam a znowu zaczyna mi się chcieć spać.

reklama
Katjana powodzenia na wizycie :)

Blair to super, ze jestes zadowolona. Ja mam galaxy 4, tez jestem z niego zadowolona, ale ja jakas bardzo wymagajaca do telefonow nie jestem. Jedynie co to zalezalo mi na dobrym aparacie, bo nie zawsze chce mi sie lustrzanke brac, i z aparatu jestem bardzo zadowolona :)

Moja sterta prasowania powoli sie zmniejsza :):):)

Do góry